Звезда на Литекс и кошмар на Левски и Локо (Сф) се договори

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

aaaaz-ve
Контакти:

Звезда на Литекс и кошмар на Левски и Локо (Сф) се договори

Мнениеот aaaaz-ve » 19 фев 2009 11:37

Звезда на Литекс и кошмар на Левски и Локо (Сф) се договори с Черно море
19 февруари 2009 | 00:26
От: Павел Панов

София. Звездата на Литекс от началото на века Атанас Борсносузов се договори окончателно да довърши сезона с Черно море. Халфът, който в кариерата си има над 10 попадения срещу Левски и Локо (Сф), ще подпише с варненци контракт за пет месеца. Наката се завърна тази зима от Катар, след като прекрати контракта си с Ал Салмия, заради дългове на арабите. Борносузов обаче няма да може да заиграе за Черно море поне още 20 дни, тъй като от Катар бавят жълтата му карта.
Освен Черно море, от пловдивчанина се интересуваха още Славия, Сливен и Черноморец, но халфът предпочете Черно море, заради сериозните амбиции на "зелено-белите" в първенството.

Ясно защо феновете на Левски го крикикуваха като пуснах първо тема, че ще идва при нас.... като ти е вкарал повече голове отколкото ЦСКА за 10 години :D няма как да е друго, явно само срещу вас играе човека, за тва не е паснал като сте го взели :mrgreen:
БЕЗБРОЙ СЪДБИ, БЕЗБРОЙ МЕЧТИ - В ЕДНО ЗА СЪРЦЕ ЗА ЧЕРНО МОРЕ
Изображение
''Ти не избираш любимия футболен отбор ,а той теб избира''

lubeste
Контакти:

Re: Звезда на Литекс и кошмар на Левски и Локо (Сф) се договори

Мнениеот lubeste » 19 фев 2009 11:43

интересно какъв кошмар е той след като е юноша на Левски

aaaaz-ve
Контакти:

Мнениеот aaaaz-ve » 19 фев 2009 11:47

lubeste написа:интересно какъв кошмар е той след като е юноша на Левски

Абе той и Ивайло Петров е юноша на Левски, ама не му пречи да хваща 95% от битите дузпи от тях :lol:
Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 19 фев 2009 11:49

Е кошмар е защото има 10 гола,заради това ;) Бе ще го видим,дано пасне,ама ми изгелжда като черните алчен,заради финаснови проблеми напуснал Катар,искал при нас заради големите ни амбиции(големите пари на трибуквените иначе казано).
Ще видим докъде ще я докараме с него ;)

aaaaz-ve
Контакти:

Мнениеот aaaaz-ve » 19 фев 2009 11:56

MORSKI написа:Е кошмар е защото има 10 гола,заради това ;) Бе ще го видим,дано пасне,ама ми изгелжда като черните алчен,заради финаснови проблеми напуснал Катар,искал при нас заради големите ни амбиции(големите пари на трибуквените иначе казано).

Аве н бързай и ти заради парите бил. Периш що е в дубала :lol: а Роберт Петров неска се договорил със Славия, а при нас заради заплата не успя...така че не прави прибързани заключения
Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 19 фев 2009 12:02

aaaaz-ve написа:
MORSKI написа:Е кошмар е защото има 10 гола,заради това ;) Бе ще го видим,дано пасне,ама ми изгелжда като черните алчен,заради финаснови проблеми напуснал Катар,искал при нас заради големите ни амбиции(големите пари на трибуквените иначе казано).

Аве н бързай и ти заради парите бил. Периш що е в дубала :lol: а Роберт Петров неска се договорил със Славия, а при нас заради заплата не успя...така че не прави прибързани заключения

бе хич не са прибързани да ти кажа,99% от футболистите минали през нас,а и през бг футбола с алегионери,този не е изключение,тоест не им пука за отбора за който играят,а ги интересува само заплатата.
Този не можеш д аме убедиш,че ще примре за идеята Черно Море :idea:
Един е Жоро Илиев и Стънката Стоянов също заслужава,други няам да намерим акто тях,които да се раздават за идеята Черно Море ;)
В последно време и Кривия,ама той е изкючителна рядкост за футбола ни.
Виж например Миленчо Петков,пича е дошъл бизнес да върти,а футбола си му е развлечение,е да,ама аз не съм много съгласен....

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 20 фев 2009 14:48

Вярно е че Милен при идването си в Черно море заяви-,,Избрах този отбор,защото ще мога да си наглеждам и хотела".Но Милен в момента е най стабилният ни играч,заедно с Жоро,Алекс и Миро.И то на тези години.Такова раздаване рядко се среща.Значи не опира само до парите.Наистина парите са важни и то много важни в съвременния футбол,но без сърце,желание и най-вече възможности не става.Р.Петров го гледахме на доста тренировки.Не е лош играч,но въобще не е в кондиция.А на нас за тези пари които плащат шефовете,ни трябват играчи които да заиграят моментално с пристигането си.В противен случай имаме юноши и то не лоши,които можем да чакаме да вдигнат ниво за А група.И да не забравяме-собствени кадри,почти без пари.И то национали!Но...все пак искаме успехите сега,нали? :)
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

aaaaz-ve
Контакти:

Мнениеот aaaaz-ve » 20 фев 2009 17:35

Veso1913 написа:Вярно е че Милен при идването си в Черно море заяви-,,Избрах този отбор,защото ще мога да си наглеждам и хотела".Но Милен в момента е най стабилният ни играч,заедно с Жоро,Алекс и Миро.И то на тези години.Такова раздаване рядко се среща.Значи не опира само до парите.Наистина парите са важни и то много важни в съвременния футбол,но без сърце,желание и най-вече възможности не става.Р.Петров го гледахме на доста тренировки.Не е лош играч,но въобще не е в кондиция.А на нас за тези пари които плащат шефовете,ни трябват играчи които да заиграят моментално с пристигането си.В противен случай имаме юноши и то не лоши,които можем да чакаме да вдигнат ниво за А група.И да не забравяме-собствени кадри,почти без пари.И то национали!Но...все пак искаме успехите сега,нали? :)

по-точно причината е защотото със семейството му са си избрали да живеят във Варна и също да наглеждат и бизнеса си по-отблизо, никой не е казал че е избрал нас само заради хотела си близо до Варна, относно левия ни бек разбрах, че Никола Спасов ще използва Юруков също на този пост ако не се намрери нов бек, така че мисля че селекцията при нас май приключи
Изображение

Потребителски аватар
GreenMile
Контакти:

Мнениеот GreenMile » 20 фев 2009 20:55

Поклон пред ПРОФЕСИОНАЛИСТИ като МИЛЕН ПЕТКОВ :!: .Най-възрастния в отбора,а в някои мачове е правил най-голям километраж и при това нон-стоп на ниво във всеки мач!35 годишен железен ветеран,пример за подръжание за всеки един от нашите младоци.Хотел ли гледал,къща ли,не знам кво....95% от играчите на по 20 години не само нямат уменията на МИЛЕН,но нито професионализма му,нито сърцето му,нито нищо...на малкото му пръстче не могат да стъпят даже :!: Колкото до ДАНЧО на левия бек - притеснително,ДАНЧО вкарваше много,надявах се да го пускат нападател до МАНОЛОВ,но щом Мастиакта преценя,че е за бек,а Борносузов-халф - тъй да бъде,ще видим дали ще стане схемата ;)
С МОРЕТО В СЪРЦЕТО
Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 20 фев 2009 22:07

Айде,айде издигни му паметник,тогава.......
Стига сте се занасяли,Милен та Милен :lol: Аз пък не споделям изцяло мнението ви,да имаше мачове в които играеше и се раздваше,но и доста грешки допусна :idea: Но,както ви казах на пръстите на едната ми ръка се броят футболисти като Жоро Илиев и Стънката Стоянов,да не кажа,че ги няма вече :!:

Върни се в “Черно море”