Селекцията на Черно Море - лято 2012

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

DanielGeorgiev
Контакти:

Селекцията на Черно Море - лято 2012

Мнениеот DanielGeorgiev » 12 апр 2012 21:57

Капитанът Георги Илиев и голмайстора Мирослав Манолов днес подписаха нови дългосрочни договори с Черно море . Доволно от представянето им ръководството на моряците реши да засвидетелства уважението си към двама от водещите си футболисти , като удължи контрактите им. Двамата са част от дългосрочната концепция на варненския клуб , който догодина ще чества своя 100 годишен юбилей. Предстоят преговори и с останалите играчи , които влизат в бъдещите планове на треньорското ръководство.

Засега добре, сега да обсъждаме какво Ни е нужно, за да изградим отбор, готов за титла.

Вратари:
Според мен трябва да намерим вратар, Петър Денчев да остане, но за резерва. Едвали ще можем да си върнем Илко Пиргов, затова трябва да гледаме в чужбина за класен вратар.
Напускащи - Пламен Колев
Привличаме - Илко Пиргов или вратар от чужбина

Защитници:
На десния бек имаме Сашо Александров и Живко Атанасов, което е достатъчно. На левия бек обаче имаме само един Ивелин Янев. Трябва да търсим бек от чужбина, от класата на Периш. Централната двойка защитници ми дава надежда за добро бъдеще. Александров и Колев трябва задължително да останат, Християн Попов също да остане за тяхна резерва(дано не се налага да влиза).
Напускащи - Цветан Йотов, Янчо Андреев, Мишо Лазаров
Привличаме - ляв бек от чужбина

Халфове:
Самуел Камазола и Георги Илиев нямат качествен заместник. По лявото крило Дончо Атанасов може да остане, а резерва да му е Румен Николов. А по дясното крило задължително трябва да привлечем нещо. Резерва може да е Илиян Капитанов.
Напускащи - Симеон Симеонов
Привличаме - дясно крило от чужбина, опорен халф(за резерва)

Нападатели:
На позицията втори нападател имаме Георги Божилов и Марлон Фернандес, които трябва да останат. Фернандес има потенциал, просто се пуска на грешната позиция. А в нападение за съжаление Миро Манолов или Ермес Паломино трябва да са резерва и да се привлече един изявен голмайстор, който да вкарва един гол от половин положение.
Напускащи - Ермес Паломино/Мирослав Манолов
Привличаме - голмайстор от чужбина

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Селекцията на Черно Море - лято 2012

Мнениеот pomiqrat » 12 апр 2012 22:06

Жалко, надявах се ЦСКА да си върне Манолев и Колев.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 12 апр 2012 22:08

Миро Манолов - резерва :shock: :lol: стига глупости, по-класен нападател едва ли ще намерим и то без пари, аз се надявам поне да е от неговата класа, а за вратар много бих се радвал да вземем Валентин Галев от Локо Сф, със сигурност ще ги напусне, но трудно бихме го взели, тъй като не малко отбори ще го искат. Имам едно инфо, че се интересуваме от голмайстора на Б група - Николай Павлов от Любимец, но ще видим дали ще се озове при нас ;) има доста добри отзиви за него, а и е много млад на всичкото отгоре
Последна промяна от Mourinio на 12 апр 2012 22:22, променено общо 1 път.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 12 апр 2012 22:20

DanielGeorgiev написа:Засега добре, сега да обсъждаме какво Ни е нужно, за да изградим отбор, готов за титла.

Без да се обиждаш приятел, но това е невъзможно. Не го казвам, защото съм ЦСКАр, а защото наистина нямате шанс за подобно нещо. Да се борите в топ 4, възможно е, но от сега ви казвам да не се надявате на кой знае какво, камо ли титла. Все пак успех.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 12 апр 2012 22:25

Янис Зику написа:
DanielGeorgiev написа:Засега добре, сега да обсъждаме какво Ни е нужно, за да изградим отбор, готов за титла.

Без да се обиждаш приятел, но това е невъзможно. Не го казвам, защото съм ЦСКАр, а защото наистина нямате шанс за подобно нещо. Да се борите в топ 4, възможно е, но от сега ви казвам да не се надявате на кой знае какво, камо ли титла. Все пак успех.

Това е относително нещо, зависи от много фактори, намерения на собственици, реализиране на конкретни трансфери, късмет ако щеш и т н, няма как да е невъзможно, това е абсурдно твърдение, особено в слабо първенство като българското и при такива равностойни отбори ;)
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 12 апр 2012 22:37

Янис Зику написа:

Учудваш ме? Не виждаш ли, че един измислен Лудогорец е на път да вземе титлата. Или Черноморец, за което бих се зарадвал истински. Ако нашите собственици развържат кесията ни Стойчо, ни Титан могат да ни спрат. Всичко е до желанието на т.н. собственици.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 12 апр 2012 22:49

За тЕх всички тия неща винаги са невъзможни. Друг шампиони освен тях не може, не трябва и няма да има никога ! :lol:
[offtopic]Едва ли са такива кофти хора, просто комунизма така ги е научил. :)[/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 12 апр 2012 23:07

DanielGeorgiev написа:
Капитанът Георги Илиев и голмайстора Мирослав Манолов днес подписаха нови дългосрочни договори с Черно море . Доволно от представянето им ръководството на моряците реши да засвидетелства уважението си към двама от водещите си футболисти , като удължи контрактите им. Двамата са част от дългосрочната концепция на варненския клуб , който догодина ще чества своя 100 годишен юбилей. Предстоят преговори и с останалите играчи , които влизат в бъдещите планове на треньорското ръководство.

Засега добре, сега да обсъждаме какво Ни е нужно, за да изградим отбор, готов за титла.

Вратари:
Според мен трябва да намерим вратар, Петър Денчев да остане, но за резерва. Едвали ще можем да си върнем Илко Пиргов, затова трябва да гледаме в чужбина за класен вратар.
Напускащи - Пламен Колев
Привличаме - Илко Пиргов или вратар от чужбина

Защитници:
На десния бек имаме Сашо Александров и Живко Атанасов, което е достатъчно. На левия бек обаче имаме само един Ивелин Янев. Трябва да търсим бек от чужбина, от класата на Периш. Централната двойка защитници ми дава надежда за добро бъдеще. Александров и Колев трябва задължително да останат, Християн Попов също да остане за тяхна резерва(дано не се налага да влиза).
Напускащи - Цветан Йотов, Янчо Андреев, Мишо Лазаров
Привличаме - ляв бек от чужбина

Халфове:
Самуел Камазола и Георги Илиев нямат качествен заместник. По лявото крило Дончо Атанасов може да остане, а резерва да му е Румен Николов. А по дясното крило задължително трябва да привлечем нещо. Резерва може да е Илиян Капитанов.
Напускащи - Симеон Симеонов
Привличаме - дясно крило от чужбина, опорен халф(за резерва)

Нападатели:
На позицията втори нападател имаме Георги Божилов и Марлон Фернандес, които трябва да останат. Фернандес има потенциал, просто се пуска на грешната позиция. А в нападение за съжаление Миро Манолов или Ермес Паломино трябва да са резерва и да се привлече един изявен голмайстор, който да вкарва един гол от половин положение.
Напускащи - Ермес Паломино/Мирослав Манолов
Привличаме - голмайстор от чужбина

Извинявай, ама разсъжденията ти са като моите след бутилка мастика, т.е. абсолютно неадекватни. Миро резерва?!! :o Може! Само, че трябва да привлечем някой от чужбина - например Роналдо, Меси или някой друг подобен "тюфлек"
Илко Пиргов? В никакъв случай не го плюя ( все пак доста време е защитавал зелената фланелка ), но от както го няма риска да получа инфаркт при неговите излизания ( НЕАДЕКВАТНИ ) е спаднал значително. :lol: Иначе никой не може да си изкриви душата да каже, че той не разполага с много добри рефлекси в рамката на вратата. Аз лично смятам, че след още малко игрова практика ще имаме най-добрия БГ вратар в лицето на Денчев!
За бековете и си прав и не си. С две думи в момента НЯМАМЕ бекове!Само хъс и желание не стигат - трябва и умение.
В ляво - ако Генов гласува повече доверие към Виктор Митев ( в резерв Марадончо ) нещата могат и да се получат. В дясно някой нов или Румен Николов. За тук трябва задължително крило от ранга на Шеашу ли беше, Шушу ли ( все ми е тая ) но такъв ни трябва в дясно - факт. Марлон може да си се прибира у дома.
С две думи ни трябват два сериозни бека, дясно крило и евентуално още един чист нападател до Миро, при положение, че Паломино не влезе в час или се махне. Честно казано не вярвам някой отбор да прояви желание да го закупи след неуспешните му изяви този сезон.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Мнениеот bobo03 » 12 апр 2012 23:10

зеления написа:
Янис Зику написа:

Учудваш ме? Не виждаш ли, че един измислен Лудогорец е на път да вземе титлата. Или Черноморец, за което бих се зарадвал истински. Ако нашите собственици развържат кесията ни Стойчо, ни Титан могат да ни спрат. Всичко е до желанието на т.н. собственици.

Аз да ти кажа от нашите собственици освен да построят някоя чалготека в Морската градина друго не очаквам. Времената са трудни и догодина очаквам по-скоро скромно честване и седмо място отколкото шумен купон по случай шампионската титла. Погледнете на какво прилича стадиона ни, на какво прилича града ни ако щете и ще разберете в какви ръце сме попаднали... :(

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 13 апр 2012 10:49

Вие очаквате селекция???

Върни се в “Черно море”