Този новият мяза на бежанец от Ивицата Газа. И този май ще е пълнеж, утре ще го видим що за стока е.
https://vsport.bg/bari-tierno-sthe-igra ... eotstapen/
Трансфери, спекулации, контроли и подготовка
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Трансфери, спекулации, контроли и подготовка
Може и нов Брус Инканго да излезе, няма лошо ...
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки
Първият е на Тича,очакваме вторият.Дано всичко с документите им е наред,а не да ги чакаме до май месец.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Някой да сподели мнение за новия ако е гледал днес контролата?
За вас моряци ний живеем...
Изгря ли нова футболна звезда от школата на Черно море?Днес Емануил Няголов влезе в игра и отбеляза 2 гола за две минути.Ще помоля ако някой знае повече за момчето да даде информация.Зная само че е юношескии национал.
Иначе контролата е завършила 4-1 ,като Тонев и Тиерно Бари са вкарали първите 2 гола за нас.
Иначе контролата е завършила 4-1 ,като Тонев и Тиерно Бари са вкарали първите 2 гола за нас.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Гледах втората контрола. Като игра нищо повече от тренировъчна игра.
Който е гледал първия мач да сподели впечатления.
Който е гледал първия мач да сподели впечатления.
Ами Илиан си го каза.Търсим нападател .. и дано намерим.Не съм оптимист за Брено,Уеслен също не е човека -гол. От краткото клипче на по-ранния мач ми се понрави повратливостта и хъса в играта на Тонев .За новия Бари,хубав гол вкара,но Илиан каза ,че е назад с подготовката,но изглежда добро попадение.Браво и на малкия за двата гола .
За втората контрола от изявлението на Илиан става ясно за нещата и за футболистите ,че не е доволен.
За втората контрола от изявлението на Илиан става ясно за нещата и за футболистите ,че не е доволен.
Левият ни бек и Няголов направиха добри неща. Вместо да разчитаме на някакви случайно пребиваващи чужденци и 36 годишни нападатели, може да даваме шанс на малките, а не на заплаткаджии с нулев принос.
„Всичко, което е далече от морето, е провинция.“
TheSailor написа:Левият ни бек и Няголов направиха добри неща. Вместо да разчитаме на някакви случайно пребиваващи чужденци и 36 годишни нападатели, може да даваме шанс на малките, а не на заплаткаджии с нулев принос.
Е не чак така .Някои не са с нулев принос ;) Има и такива да.
Няголов ми се струва ,че не е нападател ,по-скоро крило,но признавам си ,не съм го гледал.Няма лошо да излизат млади момчета отдолу.
А иначе от тия пък Сердюк до дублиращия отбор ли стигна вече...
mursusaid написа:TheSailor написа:Левият ни бек и Няголов направиха добри неща. Вместо да разчитаме на някакви случайно пребиваващи чужденци и 36 годишни нападатели, може да даваме шанс на малките, а не на заплаткаджии с нулев принос.
Е не чак така .Някои не са с нулев принос ;) Има и такива да.
Няголов ми се струва ,че не е нападател ,по-скоро крило,но признавам си ,не съм го гледал.Няма лошо да излизат млади момчета отдолу.
А иначе от тия пък Сердюк до дублиращия отбор ли стигна вече...
Под "случайно пребиваващи чужденци" имам предвид, всичките онези, които са идвали при нас, взимали са една заплата и не са запомнени с нищо. Може да направиш справка за предните сезони, съставите, ще видиш, че за всеки сезон ще видиш някои такива персонажи, които си забравил, че са били при нас даже. Иначе такива като Курьор, Дуду, Машадо и така нататък са добре дошли. Ако ще е чужденец, поне да е класи над нашите, но да се взимат някакви случайни аматьори-чужденци по В групите и окръжните даже, това е несериозна работа. Толкова ли няма българи да играят???? От нашите в момента, преспокойно Брено, Пашеко, Начо, Ренан доскоро, Дани Мартин могат да бъдат заместени с много български играчи, даже и от Б група. С нищо не са по-добри от българите по родните терени, едни посредствени чужденци и нищо повече. А от предните години само лека справка за Алеята на Неславата от чуждестранния легион. То не бяха Жиньота, Варели, Валели, Непокуносенота, Сукуни, Фабиньота, Боровици и какви ли още не....... просто едни заплаткаджии, които даже и за горната половина на Б група няма да стават, а ние ги вземахме за А.....
„Всичко, което е далече от морето, е провинция.“