ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Re: ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот thebully » 13 юли 2011 20:47

greenpeak написа:Много наивници има тука, и някой трябва да ги свали на земета, защото много летят в облаците.
Не беше заслужено да сме в ЕВРОПА. (Не казвам, че Локо сф. има място там.)
След мачове като с Монтана и Калиакра и темподобни отборчета, работа в Европа намяме. Не го ли разбрахте най-после?

Като са слаби И В ДВЕТЕ ФАЗИ НА ИГРАТА и двата бека (Сашо и Янев) + Дончо и Марчев + Гравесена (този не може две топки една след друга да подаде), да мълча ли???
Какво като сме били?
Слабо взаимодействие м/у двата бека и външните халфове, и в нападение и в защита.

Ти изперка бре приятелю,все пак е подготовка все още,майните тогава да си слагат въжето и от вълнолома или Аспарухов мост да скачат,може ли да си такъв песимист,то че има във форума хвърчащи колеги в облаците -има,ама и ти не им отстъпващ по нищо,вече се хванах за главата с тоя форум,и не случайно имам 3-мача миналия сезон и не пиша тука от много време,basta :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,уважавайте това което имаме все още -защото после може да е късно,може и да не ми отговаряш,със здраве и само Черно Море 1913 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 13 юли 2011 21:04

Ами трети пореден мач едно и също гледам бе приятелю :mrgreen: .
Искам да видя положителна промяна и по-добра игра, без значение на крайния резултат.
Няма значение контрола ли е или не, щом си облякал моряшката фанелка трябва да играеш.
Да хваля некадърници ли искаш?
Писнало ми е от това да чета хвалби отправени към някой от бездарниците в отбора от наивниците и пишман разбирачите тук.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 13 юли 2011 21:23

greenpeak написа:Ами трети пореден мач едно и също гледам бе приятелю :mrgreen: .
Искам да видя положителна промяна и по-добра игра, без значение на крайния резултат.
Няма значение контрола ли е или не, щом си облякал моряшката фанелка трябва да играеш.
Писнало ми е от това да чета хвалби отправени към някой от бездарниците в отбора от наивниците и пишман разбирачите тук.

Че има трески за дялане - има, ама тебули хубаво ти каза: това все пак е тренировка. И аз се притеснявам за бековете и особено за левия, но ... има си треньор - той да му мисли. ;) Иначе аз смятам, че отборът сега е доста по-добър от миналата година. Спри да се нервиш и пийни една ракийка или мастичка ( каквото пия аз сега ) и... САМО ЧЕРНО МОРЕ!!! :)
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 13 юли 2011 21:27

greenpeak написа:Ами трети пореден мач едно и също гледам бе приятелю :mrgreen: .

Нищо лично,да сме живи и здрави бъдещето ще покаже,гледам да си правя пас ако ме разбираш,то за това е форум дето се вика ,ама и на мене понякога ми избива баланса,със здраве и по-малко нерви :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: повече няма да спамя-обещавам
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 13 юли 2011 22:46

Много ми хареса поуста на един пич във друг подфорум, който явно не е фен нито на Морето нито на Локото:

Dobri на 13 Юли 2011 20:22

bianchi написа:ТОВА НЕ Е ЛОКО ПЛОВДИВ МНОГО СМЕ СЛАБИ НИКВА ИДЕЯ В ИГРАТА НИ РАСЧИТАМЕ САМО НА ЗДРАВКО ЛАЗАРОВ НЕЗНАМ КАКВО СТАВА С ОТБОРА !

Спокойно, това са само контроли. Аз също гледах мача и ми се видя равностоен. Морето са със слаби бекове и ги разнищихте по фланговете (особено от дясно - техния ляв бек е много злееее).
Разликата между тях и вас бе в реализаторите - тоя Захора ми е съмнителен, а Хермес май ще се окаже попадение.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Мнениеот GrEeN-FaN » 14 юли 2011 00:03

Като искаш да видиш по различна игра и не искаш да гледаш такъв Черно Море не гледай никой не е длъжен пък да ти слуша негативните мнения то за това сме на тоя хал щото много разбирачи има по футбол със ПРО лиценс хахахаха Лека на всички МОРЯЦИ!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 14 юли 2011 00:13

Да,но това никак не е малко.Един топ-нападател тотално променя ситуацията,3 положения-2 гола,толкоз.Локо Сф с една тумна куци пенсионери,но със сносни нападатели е челник....А относно днес-напомням,че участие не взе Камазола,а той е двигателя на отбора,играч придаващ облик,внасящ спокойствие.Нашия потенциал е много по-голям от този на Локо Пд,абсолютно логично беше да бием,вече сме по-класни във всяка една линия от тях и друго ще напомня-че първото полувреме те държаха топката,но ние знаехме как да постигнем своето,бяхме наредени,знаехме кой какво трябва да прави и сме си отбор отвсякъде.Ние бяхме отбор още пролетта и щяхме да постигнем заслужен триумф,но липсата на един Хермес Паломино и наличието на съдии-продажници ни лиши от това.Писна ми от тъпите черногледци.Кусури,вечни кусури търся,това,онова,абе ние сме най-добрите бе,ние сме.Точка.Янев е най-добрия ляв бек,защото е в Черно Море.Точка.Марчев е най-доброто крило защото е в Черно Море.Това е.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 14 юли 2011 00:20

ShooterMan написа:Да,но това никак не е малко.Един топ-нападател тотално променя ситуацията,3 положения-2 гола,толкоз.Локо Сф с една тумна куци пенсионери,но със сносни нападатели е челник....А относно днес-напомням,че участие не взе Камазола,а той е двигателя на отбора,играч придаващ облик,внасящ спокойствие.Нашия потенциал е много по-голям от този на Локо Пд,абсолютно логично беше да бием,вече сме по-класни във всяка една линия от тях и друго ще напомня-че първото полувреме те държаха топката,но ние знаехме как да постигнем своето,бяхме наредени,знаехме кой какво трябва да прави и сме си отбор отвсякъде.Ние бяхме отбор още пролетта и щяхме да постигнем заслужен триумф,но липсата на един Хермес Паломино и наличието на съдии-продажници ни лиши от това.Писна ми от тъпите черногледци.Кусури,вечни кусури търся,това,онова,абе ние сме най-добрите бе,ние сме.Точка.Янев е най-добрия ляв бек,защото е в Черно Море.Точка.Марчев е най-доброто крило защото е в Черно Море.Това е.

Нито Янев е най-добрия бек, нито Марчев е най-доброто крило, но ... прав си в едно - те играят за Черно море. Това е. Точка. Край. Докато са в отбора ще получават моята безрезервна подкрепа! НАПРЕД ЗЕЛЕНИ БОГОВЕ!!!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 14 юли 2011 10:22

GrEeN-FaN написа:Като искаш да видиш по различна игра и не искаш да гледаш такъв Черно Море не гледай никой не е длъжен пък да ти слуша негативните мнения то за това сме на тоя хал щото много разбирачи има по футбол със ПРО лиценс хахахаха Лека на всички МОРЯЦИ!

Щом искаш пък ти, да гледаш селски футбол, върви на село бе.
От селски футбол на "Тича" спряха да ходят хората. Сляп ли си?

Аз искам нивото ни да е поне средно-европейско, и когато, или ако дай боже заиграем в европа, да се кефя на играта ни.
зеления, на позиция ляв или десен бек в отбора ни и по едно лайно да сложиш, за ShooterMan това ще са най-фамозните лайна.
Какво като са лайна, щом са наши :mrgreen: ?!?!
Аман от примитивно мислещи.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 14 юли 2011 11:07

greenpeak написа:.... на позиция ляв или десен бек в отбора ни и по едно лайно да сложиш, това ще са най-фамозните лайна.

Браво, евала! На това се вика истинска подкрепа за отбора! Ако всички мислеха като теб, щяхме да имаме най-верните, истински и подкрепящи фенове :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Черно море”