Това Монтейнъ от един друг сайт ли го знаеш в които те наричат "грийнгей"ShooterMan написа:и въпреки всичко 1:1 в Монтейнъ
СПАМ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
Тодор Батков
- Контакти:
Re: СПАМ
-
ShooterMan
- Контакти:
Тодор Батков написа:Това Монтейнъ от един друг сайт ли го знаеш в които те наричат "грийнгей"ShooterMan написа:и въпреки всичко 1:1 в Монтейнъ
не Господ Бог съм
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
-
Тодор Батков
- Контакти:
Хмм.Ще се съветваме.В Бургас те нямаше в София също но ......ShooterMan написа:Тодор Батков написа:Това Монтейнъ от един друг сайт ли го знаеш в които те наричат "грийнгей"ShooterMan написа:и въпреки всичко 1:1 в Монтейнъ
не Господ Бог съм
-
ShooterMan
- Контакти:
В Бургас бях на предсезонната контрола,тебе пък там те нямаше 
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
-
Тодор Батков
- Контакти:
Там бях,но не ми образуваше много нерви.И... да не се казвам ако не дойда на някой мач под козирката на ТичаShooterMan написа:В Бургас бях на предсезонната контрола,тебе пък там те нямаше
-
ShooterMan
- Контакти:
1:1 в Монтана.ПЛАНЪТ предвиждаше 3 точки за Локо Пд,така,че графика се преизпълнява като за Световно!Коментара от мача говори и,че домакините са изпуснали победата,което значи,че лошата форма на локомотивците никак не е случайна.
Айде Локо Пд загуби 2 точки 
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
-
ShooterMan
- Контакти:
Очертава се зелено-бяла пролет!Дано само не се оплетем някъде където не трябва.Мачът в Сливен добива значението каквото беше преди 2 години,абсолютно същото.Тогава 3 точки там ни оставиха пред Локо Сф и всичко зависеше от нас,дали да бием ЦСКА и така.Сега е същото,само,че ще сме домакини на Литекс,Литекс идващ с 10 точки преднина дай Боже.Довечера дано ударят ЦСКА,дори после да направят хикс в Бургас преднината им е все така огромна и може да позволи 3 точки за нас.
Довечера Литекс трябва да бие Цска, след това да им остави Купата, а сега да дръпнат с още точки, имаме всички шансове да сме първия отбор победил Литекс през този сезон, ''Тича'' трябва да е пълен за тоя мач, дано след седмица и в Подуене да измъкнем нещо, от кога чакаме нашият миг да дойде на Герена...
---------------------------------------
-
зелено-бяло
- Контакти:
Ха,шансовете за чевъртото място стават все по-реални!
Не е далеч дори третото,но все пак мисля че ще сме четвърти.Което ще е супер постижение,предвид есенните проблеми!
Хайде моряциии!
Хайде моряциии!