thebully написа:Много си е добре отбора,трябва за бъдещето да се мисли,кой каквото е дал на Черно Море-само респект,гледаме напред и това е![]()
![]()
Подкрепям и аз.
П.П.Само левия бек ми е фантом,но пак казвам,дано Чечито знае какво да прави там.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
thebully написа:Много си е добре отбора,трябва за бъдещето да се мисли,кой каквото е дал на Черно Море-само респект,гледаме напред и това е![]()
![]()

Iceberg написа:Аз изразих личното си мнение, по простата причина, че имам достатъчно инфо. Ходих да гледам двустранните игри в началото, на всяка тренировка почти момчетата правиха на края двустранни игри също, познавам качествата на някои като Камен, видях другите, които натириха. Видях и новите. Гледал съм Марчев, беше тук и зимата.. Не е лош, но.. не е и доказал, че трябва да е титуляр, а го налагат... Прав си, ще гледаме и ще видим. Но усещам едно побутване и лансиране на момчетата от Пловдив. Затова реших сега да го кажа, аз за мене си съм убеден, че е така и не ми харесва. Но пак казвам, аз така мисля и не ангажирам други с мнението си.
GrEeN-FaN написа:Аз чух че Христиан Попов е за тази опцияно все пак и на мен ми се иска да вземем един като О.Старокин
Iceberg написа:Пак казвам Огризко, не ме разбирай неправилно. Не призовавам за критики. Изказах си мнението просто. А дали отбора ще върви, ще видиме. Дали задълбавам, пак ще гледаме. Та нали всичко това го казвам с мисъл отбора да върви!? И пак потретвам, лично мнение... нищо повече. Ок, за да има мир, трия..

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта