Ремонт на стадион Тича

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ti4a
Контакти:

Re: Ремонт на стадион Тича

Мнениеот ti4a » 27 юли 2017 13:30

и аз ходих днес на тича довършваха настилката валираха чистиха трибуните и пистата косиха терена след това ше разчертават абе всичко варви по план за прослувутите ел.табла разбрах че пристигат тази вечер и после монтиране до краиа на другата седмица може би ше светне на тича това от мен и утре всички на стадиона и победа за ч.море

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 27 юли 2017 13:52

И аз минах днес. Ако, изключим пилоните за осветление няма някаква видима разлика общо като визия на стадиона в сравнение от преди ремонта.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 27 юли 2017 14:15

Clarion написа:днес ходих за карта

[offtopic]Ако не е тайна, кой номер е сезонния ти билет? Питам, за да преценя ориентировъчно колко са продадени. Нашите са №33 и 34, но ги купихме още на втория ден.[/offtopic]

sicilianecat
Контакти:

Мнениеот sicilianecat » 27 юли 2017 16:43

ti4a написа:и аз ходих днес на тича довършваха настилката валираха чистиха трибуните и пистата косиха терена след това ше разчертават абе всичко варви по план за прослувутите ел.табла разбрах че пристигат тази вечер и после монтиране до краиа на другата седмица може би ше светне на тича това от мен и утре всички на стадиона и победа за ч.море

Май пак в последния момент се прави всичко, дано дъждовното време не ги е възпрепятствало да си свършат работата и да няма палачорщини утре на мача, това косене на терена и валиране си е закъсняло, отборът трябваше да направи поне една тренировка на новия терен преди утрешната среша.

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 27 юли 2017 18:22

yavorescu написа:
Clarion написа:днес ходих за карта

[offtopic]Ако не е тайна, кой номер е сезонния ти билет? Питам, за да преценя ориентировъчно колко са продадени. Нашите са №33 и 34, но ги купихме още на втория ден.[/offtopic]

[offtopic]"Сезонен билет" - някъде другаде - "Клубна карта" си пише :) :) :) Номер: 9Х, ама беше рано - станали са 100+ най-вероятно :!:
ПП: имам хубави панорамни смнимки на бурята на мача с Ботев (14.05.2016 "пише" на тях), за който говореше, но нещо не се справих с качването :roll: , но картите сега определно са повече от хората тогава - прогрес :-)[/offtopic]
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 27 юли 2017 18:48

Clarion написа:[offtopic]"Сезонен билет" - някъде другаде - "Клубна карта" си пише :) :) :) Номер: 9Х, ама беше рано - станали са 100+ най-вероятно :!:[/offtopic]

[offtopic]Това е страшно малко, за съжаление.
Знам какво пише, но не е правилно. Клубните карти дават някакви други привилегии -- точки за лоялност, отстъпки от клубния магазин, предимство при покупка на билети за купи, за гостувания и така нататък. При някои клубове дори са съвсем редовни кредитни карти. Това е нищо повече от сезонен билет, като другото гадно нещо е, че не може да го дадеш на роднина/приятел за определен мач, ако си възпрепятстван да отидеш. Тия снимки са пълна глупост.[/offtopic]

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 27 юли 2017 20:30

Клубна карта №117 в 14:50 днес.

sicilianecat
Контакти:

Мнениеот sicilianecat » 27 юли 2017 21:37

Атака, зелените в атака! :mrgreen:

Изображение

Черно море посреща с оръдие съперниците си на “Тича”
Оръдие Тича (3)

Монументът с емблемата на “моряците” е поставен на стратегическо място до тунела, а дулото му е насочено респектиращо към сектора с гостуващата агитка

Черно море ще посрещне съперниците в мачовете от първа професионална лига и Купата на България на стадион “Тича” във Варна с оръдие.

Става въпрос за 122-милиметрова гаубица, образец 1938 година, която ще е новият символ, който ще краси клубното съоръжение на “моряците”.

Монументът с емблемата на Черно море е поставен на стратегическо място до тунела, а дулото му е насочено респектиращо към сектора с гостуващата агитка.

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 28 юли 2017 10:08

Дъждът се очаква да спре някой и друг час преди мача. Така че ще се разбере дали и какъв дренаж е направен. И не само ;)

Върни се в “Черно море”