wolf написа:Тоя път сами си бяхме виновни, че не можахме да си реализираме чистите положение. За пореден път се убеждавам, че Каптиев няма никакво място при нас. Просто не е на ниво.
ТОЙ КАПТИЕВ затова е резерва.......кажи нещо за дончо
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
wolf написа:Тоя път сами си бяхме виновни, че не можахме да си реализираме чистите положение. За пореден път се убеждавам, че Каптиев няма никакво място при нас. Просто не е на ниво.
зеления написа:seaman/Ca/ написа:Време е за победа!!! 0:1
Много си прав приятел! Наистина е време за победа!!! Бях се обзаложил за победа с 1:2 с голове на Марадончо и Божилов, но с оглед на това, че Божилов не играе се корегирам: победа на моряците с един гол на Марадончо.
BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа![]()
![]()
![]()
гарфилд написа:Тези трябва да ги ударим.Не бих бил доволен,даже и на реми.
Santiago Munezz написа:Сега беше времето да ни биете,но отново се уплашихте само като стъпнете на Герена.Можете да се сърдите само на вашите си футболисти,пропиляхте с лека ръка цял куп положения,допуснахте елементарен гол,нито съдиите са ви виновни този път нито никой.Но определено с тази игра няма да имате проблеми за четвъртото място с класи над двата Локомотива сте!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта