Черно Море - ЦСКА,19 март,ст.Тича

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Re: Черно Море - ЦСКА,19 март,ст.Тича

Мнениеот Mourinio » 16 мар 2011 19:18

Съдия на мача ще е Ивайло Стоянов, мен лично ме притеснява, при първа възможност ще удари рамо на Цска, спомнете си как Тонев и Гигов изреваха от него след очевидното му подпиране на Цска срещу Локо Сф...а и последния мач, в който се изяви беше гостуването на Славия в Каварна, 100% отмнен редовен гол на Калиакра и 100% дузпа за тях - неотсъдена, за да си вземе Славия мача
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 16 мар 2011 19:30

Да,чух за бойкота,който готви Цонко Цонев относно наряда на този некъдърник/продажник Ивайло Стоянов.Май ако не е Цонко да защити някаква принципна позиция дефакто няма и кой да се застъпи за Черно Море?Ебаси :? .Аз съм на мнение,че целенасочено е пратен този безкадърник с очевидната поръчка да бутне ЦСКА отново.Надявам се шума около това петричко леке и прожекторите на медиите които несъмнено се насочиха към него благодарение на Цонко от Каварна да го поспрат малко в изпълнението на поръчката.Но нещо ми кътка...щом пратиха Коки Йорданов да ни заколи в полза на Левски насред Тича и той го направи по най-очеизвадния и вулгарен начин-с безобразно измислена дузпа,с гол от измислен фал(дефакто 2 гола им вкара Кокито) нищо не пречи да пратят и някой да избута ЦСКА.Дано не съм прав
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 мар 2011 19:34

ShooterMan написа:Да,чух за бойкота,който готви Цонко Цонев относно наряда на този некъдърник/продажник Ивайло Стоянов.Май ако не е Цонко да защити някаква принципна позиция дефакто няма и кой да се застъпи за Черно Море?Ебаси :? .Аз съм на мнение,че целенасочено е пратен този безкадърник с очевидната поръчка да бутне ЦСКА отново.Надявам се шума около това петричко леке и прожекторите на медиите които несъмнено се насочиха към него благодарение на Цонко от Каварна да го поспрат малко в изпълнението на поръчката.Но нещо ми кътка...щом пратиха Коки Йорданов да ни заколи в полза на Левски насред Тича и той го направи по най-очеизвадния и вулгарен начин-с безобразно измислена дузпа,с гол от измислен фал(дефакто 2 гола им вкара Кокито) нищо не пречи да пратят и някой да избута ЦСКА.Дано не съм прав

Цонев не се е застъпил за Ч.море.Просто е казал,че съдията няма да се справи с мача.Имайки пред вид съдийството му на мача Калиакра-Славия.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 17 мар 2011 13:00

http://www.novsport.com/news135909_1040.html И тук интересна битка ,кой ще си даде парите :mrgreen:
За вас моряци ний живеем...

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 мар 2011 10:45

Mourinio написа:Съдия на мача ще е Ивайло Стоянов, мен лично ме притеснява, при първа възможност ще удари рамо на Цска, спомнете си как Тонев и Гигов изреваха от него след очевидното му подпиране на Цска срещу Локо Сф...а и последния мач, в който се изяви беше гостуването на Славия в Каварна, 100% отмнен редовен гол на Калиакра и 100% дузпа за тях - неотсъдена, за да си вземе Славия мача

Тоя май свиреше през есента - Сливен - ЦСКА ...
Дето при 1-0 за домакините не даде 300 %-ва дузпа за тях ... и съответно - червен картон за Акуаро ако не се лъжа ...
После изгони един сливналия ... и "Червените" обърнаха до 3-1 ... :|

Явно при тежки гостувания на Ловеч се праща Никито ... а при такива за ЦСКА - Стоянов.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 18 мар 2011 23:21

Легендата на Черно море Тодор Марев очаква успех над ЦСКА в неделя от 15 ч. на стадион Тича. "Ще победим ЦСКА с 2:0. Вътрешно в себе си чувствам, че головете ще паднат след статични положения или поне единият от тях. В попаденията ще е замесен и Данаил Ратников, който според мен има потенциал за топ 5 сред най-добрите чужденци в първенството.“ Това прогнозира за "Народно дело“ рекордьорът по изиграни мачове за "моряците“ Тодор Марев.
Той смята, че ако се говори за футболен потенциал, силите на двата отбора са изравнени, а на някои постове "Черно море“ дори разполага с по-добри изпълнители. "Важно е също, че нашите са спокойни и разкрепостени, защото не са затормозени с конкретни цели. ЦСКА ще са по-напрегнати. Точките за тях са като водата за всяко човешко същество, тъй като са длъжни да завършат в тройката“, допълни Марев.

Браво Мара.Съвпада с моята прогноза бием ЦСКА с 2:0.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 19 мар 2011 00:27

Дано се сбъдне прогнозата на Тодор Марев, интересно ще е на какъв състав ще заложи Генов, аз лично очаквам да има някаква изненада и да не е очаквания, например с включване на Румен Николов или Каптиев, както и дали няма да предпочете Адемар вместо Даниел Георгиев, ще видим, иначе ако няма изненади, така би изглеждал съставът:

Изображение
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 19 мар 2011 01:58

Марата дано познае знака за изхода от мача,но не съм убеден в това,че на калното блато техничар и връткач като Ратничето ще има решаваща роля.Точно обратното,от това което видях с Локо Пд съм на мнение,че естончето на тежки терени не е никак полезен....но дано Марата да е прав и за него :lol:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 19 мар 2011 22:03

Успех на моряците! Дано ги биете, или поне да им скочите на 200% поне за хикс както сте го правили много пъти! Пловдив е с вас!

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Мнениеот GrEeN-FaN » 19 мар 2011 22:09

Пловдив1926 написа:Успех на моряците! Дано ги биете, или поне да им скочите на 200% поне за хикс както сте го правили много пъти! Пловдив е с вас!

Благодарим от сърце успех и на вас и дано влезете във Лига Европа защото го заслужавате! :)

Върни се в “Черно море”