Мнениеот kenny » 13 яну 2011 16:42
Iceberg, колкото хора запитам, защо не ходят на мачове посочват в общи линии това, за което си писал, кофти седалки, няма тоалетни, различни съдийски аршин, БФС и т.н. Обаче аз пак казвам. Тия неща са били същите и преди 30 години. Условията са били ако не по-лоши, то поне същите. Толерираните отбори са си били същите, уговорки пак е имало. След като на ниво футбол и условия около него, да речем нищо не се е променило, то кое тогава кара бай ти Пешо да гледа Ман Ю-Ливърпул заедно със съседа на салатка и мастичка? Същата причина поради която кучето си лиже топките- просто защото може. Ако го нямаше мача по тв или нета, колкото и да мрази бг футбола, бай Пешо щеше да иде, щото другаде няма къде да гледа футбол.
Нямаше нужда да ми обясняваш каква е тръпката от ходенето на стадиона. Аз я познавам. Срамно е наистина половин милионен град, да не може да напълни наполовина малък стадион като Тича. Говориш ми, че билетите били скъпи. Аз мисля, че са твърде евтини и подкрепям с две ръце Балъков дето викаше, че трябва да е поне 20лв билета. На Тича има мачове веднъж на 2 седмици. Еми, мама му стара, за 14 дена не може ли да се спестят малко от цигари, бирички, кафета излизания с приятели и т.н. Много лесно би се събрала исканата сума. Не може само да изискваме, трябва и да даваме, трябва ние да жертваме нещо за любимия клуб. А колкото сме повече, толкова по-силно влияние ще имаме върху клуба. Най-вече заради сериозните приходи, които биха реализирали от един винаги пълен стадион.