Зимни трансфери на Тича

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Sole
Контакти:

Re: Зимни трансфери на Тича

Мнениеот Sole » 05 дек 2010 22:33

Кой успя да отбележи за Ч.море за сезона + 2 мача за Купата:
1.Жоро Илиев - 3 гола
2.Ратников - 2
3.Тиаго - 2
4.Юруков - 2
5.М.Жардел; Д. Атанасов; Д. Димов; Р.Николов; Д.Георгиев; Сашо Александров; Г.Божилов; Т.Дяков; Адемар - по 1 гол
+автогол на Явор Иванов (Сливен) в полза на Ч.море
Общо 19 гола /17 за Първенство и 2 за Купата/
Отбелязани от 13 играчи! /без Явор от Сливен/ Най-висок к.п.д.-съотношение: играни минути към отбелязани голове- Ратников.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 06 дек 2010 00:24

Соле ако не измъкне някакво инфо отнякъде.... кой да е друг?! :))))))))))))))) Почвам да си мисля вече, че си някой от статистиците! Я Стефан Янев, я Иван Карабаджаков :))))))))))))))) Само не разбрах що в тая тема го изпльоска тва?! :)))))) Ама мерси де. ;)
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 06 дек 2010 15:24

Най-малок трима нови футболисти ще привлече отборът на Черно море през зимната пауза. Това обяви днес наставникът Стефан Генов. Тази сутрин той и неговите играчи проведоха среща с ръководството, след която отборът бе разпуснат в зимна почивка. "Трябват ни централен защитник, централен нападател и халф. Засега няма освободени футболисти. Когато видим кой ще бъде привлечен, тогава може да преотстъпим някои от момчетата на други отбори. В напреднали преговори сме с много футболисти, контактуваме с много мениджъри. Имена обаче не искам да казвам, тъй като не е коректно. Все пак те си имат договори", заяви Генов.
Той призна, че дошлите на проби Емир Байрич и Найден Терзиев не са били одобрени и няма да бъдат викани за старта на зимната подготовка. "Остава единствено Атанас Зехиров. Имам желание да го пробвам още време, защото той е отсъствал 3-4 месеца поради контузия", добяви специалистът.

не мога да повярвам, че преговаряме с играчи, които си имат договори, а не са свободни агенти :mrgreen: поне като няма да дават пари за треньор да дадат за някой класен футболист, нещо за Камбуров и Борносузов се чува, ама то не ги искаме само ние, трудна работа
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 06 дек 2010 20:56

Ами то и за Аарон Винтер се чуваше,но здраве да е.Прочетох че Наката щял да ходи в ЦСКА.Камбуров мисля че ще отиде в Локо Пд.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 07 дек 2010 00:40

и откъде се чува за Камбуров? Кьор фишек абсолютен! Камбуров всеки полусезон се "чува", че ще го вземаме... Глупости пълни...

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 07 дек 2010 16:36

Собственикът на Черноморец Митко Събев потвърди новината за напускането на Красимир Балъков.

Марин Митев и Балъков са приятели, идеален вариант за нов треньор, може би това беше единственият начин да сменят Генов, тъй като се очертаваше мъките с помощници да продължат, дано съм прав и ръководството да направи разумен ход с нов треньор, след последните издънки просто са задължени ако искат да напраят нещо сериозно

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 07 дек 2010 16:41

Mourinio написа:
Собственикът на Черноморец Митко Събев потвърди новината за напускането на Красимир Балъков.

Марин Митев и Балъков са приятели, идеален вариант за нов треньор, може би това беше единственият начин да сменят Генов, тъй като се очертаваше мъките с помощници да продължат, дано съм прав и ръководството да направи разумен ход с нов треньор, след последните издънки просто са задължени ако искат да напраят нещо сериозно

:) :) :) той се въртя първо във Варна , а после отиде в Бургас невъзможно е според мен да дойде на Тича ;)
ex Popeye

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 07 дек 2010 16:44

Ааааа не.В Черноморец на терена имаше 1-2 българи,в Черно Море такова нещо аз не искам да виждам.Да си имаме уважението.Харесвам Краси Балъков и го одобрявам за треньор,но само ако тук политиката му е друга,а именно-пробългарска.Нищо против 2-3 класни чужденци...но толкова,тези юноши за какво са ни?Освен това има и друг проблем.Бюджета на Черноморец с който работеше Балъков според медиите е бил 15 000 000,тука в Черно Море работим с 4-5 пъти по-малко,не знам дали ще се навие.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 07 дек 2010 16:56

Добре де, само казвам, то е ясно че бай Чефи е непоклатим от поста си, освен ако сам не иска да си ходи :mrgreen: иначе Балъка ще се навие да дойде тука според мен

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 07 дек 2010 17:49

ShooterMan написа:Ааааа не.В Черноморец на терена имаше 1-2 българи,в Черно Море такова нещо аз не искам да виждам.Да си имаме уважението.Харесвам Краси Балъков и го одобрявам за треньор,но само ако тук политиката му е друга,а именно-пробългарска.Нищо против 2-3 класни чужденци...но толкова,тези юноши за какво са ни?Освен това има и друг проблем.Бюджета на Черноморец с който работеше Балъков според медиите е бил 15 000 000,тука в Черно Море работим с 4-5 пъти по-малко,не знам дали ще се навие.

Тука никога няма да останем с 1-2ма българи на терена щото при нас няма кой да плаща евентуалните високи заплати на чужденците. :lol: :lol: Иначе за мен Балъков е добре дошъл, има различни виждания за много неща в бг футбола - как да прогресираме и т.н., от останалите цървули наречени треньори.за мен няма място за сравнение с Генов. ;) Моите уважения към Чечо, но аз не мисля че е способен да направи нещо с Черно Море, но така или иначе ако остане ще го подкрепям. 8-)

Върни се в “Черно море”