20.09 16 : 00 Черно море - Левски / Всички на стадиона !

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: 20.09 16 : 00 Черно море - Левски / Всички на стадиона !

Мнениеот blue avalanche » 18 сеп 2010 14:53

The Sailor Man написа:Това изявление на самозванеца Генов никак не ми хареса.Напротив,кара ме да мисля,че е напълнил гащите и покрай себе си и други е вкарал в страхове и неврози.Ако тоя мишок смята да играе за равен насред Варна срещу подуене е най-добре да се връща в Пловдив,тука се играе за победа и точно пък срещу полицейския отбор да се сваля гарда е обидно.Няма от какво и от кого да се плашим.Дембеле веднъж беше малтретиран и обезличен от Танко Дяков,а сега черния е контузен!И да излезе на терена при бруталната игра на Дяков до 15 минута е на носилката и заменен принудително.Гаджев няма да играе,Кривия ще го раздава деф.халф и срещу Гент не се справи добре изобщо каквито и глупости да се пишат за раздалия се ветеран и тем пдобните му глупости,беше много слаб в това си амплоа.Работата е да се случи това,което се случва обеикновено-Дани Димов да начупи Тасевски и те умират прави,защото това е цялата им игра.Йовов няма да играе и с други думи-отсечем ли главата(Тасевски) тялото само ще се сгърчи в агония.Задължително е да наситим средната линия с Жоро Илиев,Дани Г.,Дани Димов,Юруков отляво и отдясно задължително,ама задължително Ели Маркес+Сашо Бероето на десния бек.Отдясно бързата двойка Маркес-Сашо трябва да се справи с Минев-Жоазиньо и най-вече Жоазиньо,тази зона е невралгична и нещата без Ели-то няма да станат,двамата ще атакуват Минев и ще излтаскат черничкия зад центъра да спасява Вецко...Ляв защитник трябва да е Адемар и в тази зона трябва да натискаме бека им черничкото,защото е бърз и ако хукне в атака проблема е готов.Задължително с централен нападател,висок,Божилов ако не е на линия-Жардел,ако и той не е - Будинов,но висок човек отпред задължително за статичните положения

"И да излезе на терена при бруталната игра на Дяков до 15 минута е на носилката и заменен принудително."
Значи до 15мин.-червен картон на Дяков-това ли искаш да кажеш? :cry:
"Гаджев няма да играе..."
Това Я.Петров ли ти го подшушна?
Както виждаш и без Гаджев се справихме чудесно!
"Кривия ще го раздава деф.халф..."
Това пак ли Я.Петров ти го подшушна?Защо мислиш,че ни трябват много деф.халфове?Сигурно,за да спрем "атомното" ви нападение,а? :mrgreen: На този пост имаме Огнянов,Тевия...
"Дани Димов да начупи Тасевски..."
Още един червен картон и после... :cry: :cry:
Само да ти припомня,че Иса има повече голове от всичките ви "нападатели" взети заедно!Капиш?Не разбрах,кой ще "начупи" Жоазиньо?
И стига с тоя Жардел вече,че ставаш смешен...

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 18 сеп 2010 15:00

За остра и груба игра няма ЧК.И да има жълти какво от това?2-3 му се изреждат и е готов.Вашите рендета като контузиха Божилов предния мач имаше ли ЧК?Не.Доколкото помня с такава стратегия контузихте Дока от Литекс и се добрахте до 2:2 с 9 човека.Как мислиш,че ще оперира Вецко Минев?Това му е стилът.А Димов смазваше Тасевски не с груба игра а с физика и бой за първа топка,както него,така и Кривия после,изобщо не е играл грубо,просто е много по-здрав физически и не им даде да играят.
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 сеп 2010 15:43

The Sailor Man написа:За остра и груба игра няма ЧК.И да има жълти какво от това?2-3 му се изреждат и е готов.Вашите рендета като контузиха Божилов предния мач имаше ли ЧК?Не.Доколкото помня с такава стратегия контузихте Дока от Литекс и се добрахте до 2:2 с 9 човека.Как мислиш,че ще оперира Вецко Минев?Това му е стилът.А Димов смазваше Тасевски не с груба игра а с физика и бой за първа топка,както него,така и Кривия после,изобщо не е играл грубо,просто е много по-здрав физически и не им даде да играят.

"За остра и груба игра няма ЧК"
За груба игра ако няма червен картон,не знам за какво има.
"Доколкото помня с такава стратегия контузихте Дока от Литекс и се добрахте до 2:2 с 9 човека."
Вие за хикс ли се борите?
От цялата ти схема,не разбрах как ще ни вкарате гол?Защото ми се струва,че за да бие един отбор,все пак без гол няма как да стане.Стори ми се ,че опря до Будинов или как там беше.Ако той ще ви е "спасителя"...леле-мале.

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 18 сеп 2010 16:14

blue avalanche написа:
The Sailor Man написа:За остра и груба игра няма ЧК.И да има жълти какво от това?2-3 му се изреждат и е готов.Вашите рендета като контузиха Божилов предния мач имаше ли ЧК?Не.Доколкото помня с такава стратегия контузихте Дока от Литекс и се добрахте до 2:2 с 9 човека.Как мислиш,че ще оперира Вецко Минев?Това му е стилът.А Димов смазваше Тасевски не с груба игра а с физика и бой за първа топка,както него,така и Кривия после,изобщо не е играл грубо,просто е много по-здрав физически и не им даде да играят.

"За остра и груба игра няма ЧК"
За груба игра ако няма червен картон,не знам за какво има.
"Доколкото помня с такава стратегия контузихте Дока от Литекс и се добрахте до 2:2 с 9 човека."
Вие за хикс ли се борите?
От цялата ти схема,не разбрах как ще ни вкарате гол?Защото ми се струва,че за да бие един отбор,все пак без гол няма как да стане.Стори ми се ,че опря до Будинов или как там беше.Ако той ще ви е "спасителя"...леле-мале.

Абе айде не се натягай бе,.Почти във всеки мач с вас ни контузвате играчи.Милен Петков, Заков, Божилов даже мисля, че М.Манолов за последно игра срещу вас.Само Ж.Илиев не го контузихте.Всеки мач играчите ви се правят на мъже и скачат да се бият като диваци.Минев, Вратарчето, Гаджев и той.А Рабехчо Маруканчето?Помниш ли го тоя убиец ? Освен това не си ти тоя дето определя какви картони да се раздават, а съдията.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 18 сеп 2010 16:25

blue avalanche, може някои отбори, които цитираш да не са спрели Гарата, но пък и ДЪНДОЛК, КАЛМАР, ЦСКА, АИК, ЛОКО Сф, ВИДИМА, МИНЬОР, ГЕНТ не са ЧЕРНО МОРЕ! В понеделник ваш'та гара ще стигне най-много до спирка Варна и махалата над нея. :lol:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 сеп 2010 16:52

зеления написа:blue avalanche, може някои отбори, които цитираш да не са спрели Гарата, но пък и ДЪНДОЛК, КАЛМАР, ЦСКА, АИК, ЛОКО Сф, ВИДИМА, МИНЬОР, ГЕНТ не са ЧЕРНО МОРЕ! В понеделник ваш'та гара ще стигне най-много до спирка Варна и махалата над нея. :lol:

Всички така говореха...Друго не разбрах.Вашето "атомно" нападение до коя "гара" ще я докара в понеделник?

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 18 сеп 2010 16:55

ЖОРО ИЛИЕВ е майстор на далечните удари,ще бием само от 30-40 метра,значи имаме поне 2 гола сигурни :lol:
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 19 сеп 2010 00:43

Е това ли ви е разбирането за футбол... аз чета постове само някакви играчи от Левски да бъдат контузени по време на срещата, ама да не се дават картони, да има лежане по терена, бавене, абе да си играем селския футбол за 0:0, пък напред отдалече да се избомбим и ако случайно падне гол добре, ако не ще се радваме, че сме контузили някой играч и сме се докопали до равния... :lol:
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

djikata
Контакти:

Мнениеот djikata » 19 сеп 2010 01:32

sostenere - Това изглежда е вашето разбиране за футбол. Последните ви няколко мача срещу нас, играчите ви се ритат като първите хора. Направи си труда, провери за какво ти говоря. Ако случайно някой от нашите играчи, беше направил контузията, която направи Рабех на Заков, или това, което направиха на Божилов, още щяхте да бълвате лайна и помия какви селяни сме, какви чобани сме били и т.н. НО ако се тези неща се направят от играч на Левски София, всичко е борба, случайност и т.н. Ако на нас на Тича, за 1 полувреме ни дадат 2 измислени дузпи и измислен червен картон за вас, не ще искате да смените съдийската комисия, ами и не знам какво ще наговорят Батков и Баждеков. Разбираш ли защо толкова сте ни неприятни? Толкова са ви промити мозъците, че просто няма накъде. До там, че не разбирате, че това ви пречи и на вас.

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 19 сеп 2010 01:36

Разбирането ни за футбол е такова,че трябва да ви бием в понеделник.Как не ми пука,така както примено не ви пукаше на вас да ви дават 2 измислени дузпи + измислен ЧК,за да можете да ни биете.Това ли ви бе разбирането за футбол?Да,щом биете....Ние играем твърдо,ако не ви понася-губите.Ако не искате да ви контузим звездите...пазите ги,играете кротко ,бием ви леко с 2:0 и си заминавате читави....иначе рискувате,завършваме 0:0 и губите Дембеле и Тасевски за по 2 месеца примерно.Просто трябва да ви е ясно,че нашия отбор играе така за 3 точки и като не ви изнася ви казах,играете кротичко и смирено и си заминавате читави...иначе Иса ще ви е таран до декмври :!:

Върни се в “Черно море”