The Sailor Man написа:Това изявление на самозванеца Генов никак не ми хареса.Напротив,кара ме да мисля,че е напълнил гащите и покрай себе си и други е вкарал в страхове и неврози.Ако тоя мишок смята да играе за равен насред Варна срещу подуене е най-добре да се връща в Пловдив,тука се играе за победа и точно пък срещу полицейския отбор да се сваля гарда е обидно.Няма от какво и от кого да се плашим.Дембеле веднъж беше малтретиран и обезличен от Танко Дяков,а сега черния е контузен!И да излезе на терена при бруталната игра на Дяков до 15 минута е на носилката и заменен принудително.Гаджев няма да играе,Кривия ще го раздава деф.халф и срещу Гент не се справи добре изобщо каквито и глупости да се пишат за раздалия се ветеран и тем пдобните му глупости,беше много слаб в това си амплоа.Работата е да се случи това,което се случва обеикновено-Дани Димов да начупи Тасевски и те умират прави,защото това е цялата им игра.Йовов няма да играе и с други думи-отсечем ли главата(Тасевски) тялото само ще се сгърчи в агония.Задължително е да наситим средната линия с Жоро Илиев,Дани Г.,Дани Димов,Юруков отляво и отдясно задължително,ама задължително Ели Маркес+Сашо Бероето на десния бек.Отдясно бързата двойка Маркес-Сашо трябва да се справи с Минев-Жоазиньо и най-вече Жоазиньо,тази зона е невралгична и нещата без Ели-то няма да станат,двамата ще атакуват Минев и ще излтаскат черничкия зад центъра да спасява Вецко...Ляв защитник трябва да е Адемар и в тази зона трябва да натискаме бека им черничкото,защото е бърз и ако хукне в атака проблема е готов.Задължително с централен нападател,висок,Божилов ако не е на линия-Жардел,ако и той не е - Будинов,но висок човек отпред задължително за статичните положения
"И да излезе на терена при бруталната игра на Дяков до 15 минута е на носилката и заменен принудително."
Значи до 15мин.-червен картон на Дяков-това ли искаш да кажеш?
"Гаджев няма да играе..."
Това Я.Петров ли ти го подшушна?
Както виждаш и без Гаджев се справихме чудесно!
"Кривия ще го раздава деф.халф..."
Това пак ли Я.Петров ти го подшушна?Защо мислиш,че ни трябват много деф.халфове?Сигурно,за да спрем "атомното" ви нападение,а?
"Дани Димов да начупи Тасевски..."
Още един червен картон и после...
Само да ти припомня,че Иса има повече голове от всичките ви "нападатели" взети заедно!Капиш?Не разбрах,кой ще "начупи" Жоазиньо?
И стига с тоя Жардел вече,че ставаш смешен...