"Обиден съм на Велизар, много е тъп, ще си стоя въщи"
Като малките деца...
Аз пък няма да ходя защото съм сърдит на Пачката и на бат Венци, че не са очертали терена като хората и трудно различавам наказателното поле и аутлиниите! + това съм сърдит на предците ни, че не са направили терена на Тича по-голям, като на другите стадиони и се чувствам съкрушен от факта и огорчен...
Айде стига глупости! Повечето от вас са преживели и Б групите и всички катаклизми покрай Черно море и въпреки това сте продължавали да ходите на стадиона (освен ако сега не ме изненадате, че сте били обидени на отбора за изпадането и продължителния престой в долния ешелон и пак сте пропускали докато не сметнете за добре). И сега заради загубен мач за купата (сякаш ежегодно играем финали и печелим) сте седнали да се сърдите и да бойкотирате. И аз едвам гледах на път за Варна след въпорсния мач и се заканвах да пропускам и псувах играчи, треньори и т.н. заради загубата... но на следващия мач гъза ми сам се вдигна от стола и слезе да си чака автобуса за Тича.
Вярно е че не сме сила, че не играем някакъв приказен футбол, много често съм сравнявал ходенето на Тича в последно време с проява на мазохизъм, но всички знаем, че нещо много по-голямо ни тегли към стадиона и ни кара да подкрепяме ЧЕРНО МОРЕ.
Но докато има сърдити, обидени, огорчени, и т.н., скоро Тича няма да се напълни.
Но няма проблем стойте си пред телевизорите и гледайте висши лиги на Англия, Аржентина и други разни. Всички знаем, че ще ви е по-удобно и по-евтино