Черно Море : Черноморец 28.08.2010

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

motion_man
Контакти:

Re: Черно Море : Черноморец 28.08.2010

Мнениеот motion_man » 28 авг 2010 10:05

Това вашето е чиста проба лигавщини.
"Обиден съм на Велизар, много е тъп, ще си стоя въщи"
Като малките деца...

Аз пък няма да ходя защото съм сърдит на Пачката и на бат Венци, че не са очертали терена като хората и трудно различавам наказателното поле и аутлиниите! + това съм сърдит на предците ни, че не са направили терена на Тича по-голям, като на другите стадиони и се чувствам съкрушен от факта и огорчен...

Айде стига глупости! Повечето от вас са преживели и Б групите и всички катаклизми покрай Черно море и въпреки това сте продължавали да ходите на стадиона (освен ако сега не ме изненадате, че сте били обидени на отбора за изпадането и продължителния престой в долния ешелон и пак сте пропускали докато не сметнете за добре). И сега заради загубен мач за купата (сякаш ежегодно играем финали и печелим) сте седнали да се сърдите и да бойкотирате. И аз едвам гледах на път за Варна след въпорсния мач и се заканвах да пропускам и псувах играчи, треньори и т.н. заради загубата... но на следващия мач гъза ми сам се вдигна от стола и слезе да си чака автобуса за Тича.
Вярно е че не сме сила, че не играем някакъв приказен футбол, много често съм сравнявал ходенето на Тича в последно време с проява на мазохизъм, но всички знаем, че нещо много по-голямо ни тегли към стадиона и ни кара да подкрепяме ЧЕРНО МОРЕ.
Но докато има сърдити, обидени, огорчени, и т.н., скоро Тича няма да се напълни.
Но няма проблем стойте си пред телевизорите и гледайте висши лиги на Англия, Аржентина и други разни. Всички знаем, че ще ви е по-удобно и по-евтино :lol:
Ф.К.Ч.М.

smallmouse
Контакти:

Мнениеот smallmouse » 28 авг 2010 10:59

motion_man написа:Това вашето е чиста проба лигавщини.
"Обиден съм на Велизар, много е тъп, ще си стоя въщи"
Като малките деца...

Аз пък няма да ходя защото съм сърдит на Пачката и на бат Венци, че не са очертали терена като хората и трудно различавам наказателното поле и аутлиниите! + това съм сърдит на предците ни, че не са направили терена на Тича по-голям, като на другите стадиони и се чувствам съкрушен от факта и огорчен...

Айде стига глупости! Повечето от вас са преживели и Б групите и всички катаклизми покрай Черно море и въпреки това сте продължавали да ходите на стадиона (освен ако сега не ме изненадате, че сте били обидени на отбора за изпадането и продължителния престой в долния ешелон и пак сте пропускали докато не сметнете за добре). И сега заради загубен мач за купата (сякаш ежегодно играем финали и печелим) сте седнали да се сърдите и да бойкотирате. И аз едвам гледах на път за Варна след въпорсния мач и се заканвах да пропускам и псувах играчи, треньори и т.н. заради загубата... но на следващия мач гъза ми сам се вдигна от стола и слезе да си чака автобуса за Тича.
Вярно е че не сме сила, че не играем някакъв приказен футбол, много често съм сравнявал ходенето на Тича в последно време с проява на мазохизъм, но всички знаем, че нещо много по-голямо ни тегли към стадиона и ни кара да подкрепяме ЧЕРНО МОРЕ.
Но докато има сърдити, обидени, огорчени, и т.н., скоро Тича няма да се напълни.
Но няма проблем стойте си пред телевизорите и гледайте висши лиги на Англия, Аржентина и други разни. Всички знаем, че ще ви е по-удобно и по-евтино :lol:

Малките деца също и обиждат хората,които не са на тяхното мнение,тропат с крака и държат да става на тяхното.
,, И сега заради загубен мач за купата (сякаш ежегодно играем финали и печелим) сте седнали да се сърдите и да бойкотирате.,,Така го казваш се едно сме пропуснали да спечелим в някоя контрола.Ало,това е мач за купата и заради този мач за купата същия този Велизарчо отписа първенството.Заради този мач за купата тази година не играхме в лига Европа,след като предните 3 играхме и се бяхме настроили за високи очаквания.Да ти припомням ли още че в този мач за купата Велизар смени Божилов,който единствен вършеше работа и даде дузпите на некадърните защитници Р.Бачев и Н.Домакинов.
И преди съм го писал,ще го кажа и сега положителното мислене е хубаво нещо,когото е подкрепено от фактите и когато не сме близки до хора работещи в клуба.

14 Ноември 2008
Контакти:

Мнениеот 14 Ноември 2008 » 28 авг 2010 11:33

Информация за нацупените,сърдитите,бойкотиращите и т.н. Днес плебейте от 18 часа празнуват 92 год.Идете на коритото там ви е мястото,а истинските черноморци знаят къде е стадиона на който никой не ни е побеждавал 30 (тридесет)мача.Без аналог в българския футбол!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 28 авг 2010 11:43

14 Ноември 2008 написа:Информация за нацупените,сърдитите,бойкотиращите и т.н. Днес плебейте от 18 часа празнуват 92 год.Идете на коритото там ви е мястото,а истинските черноморци знаят къде е стадиона на който никой не ни е побеждавал 30 (тридесет)мача.Без аналог в българския футбол!

:lol: :lol: А,не.Мерси много все пак,ама ще гледам моряците по ТВ.А утре когато е дербито на Спартаковците,щях да ида,ако не бях на работа.И без това Коритото ми е много близо. :lol:
Само Черно море.

14 Ноември 2008
Контакти:

Мнениеот 14 Ноември 2008 » 28 авг 2010 11:53

garfild8 написа:
14 Ноември 2008 написа:Информация за нацупените,сърдитите,бойкотиращите и т.н. Днес плебейте от 18 часа празнуват 92 год.Идете на коритото там ви е мястото,а истинските черноморци знаят къде е стадиона на който никой не ни е побеждавал 30 (тридесет)мача.Без аналог в българския футбол!

:lol: :lol: А,не.Мерси много все пак,ама ще гледам моряците по ТВ.А утре когато е дербито на Спартаковците,щях да ида,ако не бях на работа.И без това Коритото ми е много близо. :lol:

Ето това е истински черноморец.Морето по телевизията а при възможност спартак на живо.Заради такива като теб плебейте си правят ташак с отбора поне не пиши за да не излагаш себе си и нас.

motion_man
Контакти:

Мнениеот motion_man » 28 авг 2010 12:02

smallmouse написа:Малките деца също и обиждат хората,които не са на тяхното мнение,тропат с крака и държат да става на тяхното.
,, И сега заради загубен мач за купата (сякаш ежегодно играем финали и печелим) сте седнали да се сърдите и да бойкотирате.,,Така го казваш се едно сме пропуснали да спечелим в някоя контрола.Ало,това е мач за купата и заради този мач за купата същия този Велизарчо отписа първенството.Заради този мач за купата тази година не играхме в лига Европа,след като предните 3 играхме и се бяхме настроили за високи очаквания.Да ти припомням ли още че в този мач за купата Велизар смени Божилов,който единствен вършеше работа и даде дузпите на некадърните защитници Р.Бачев и Н.Домакинов.
И преди съм го писал,ще го кажа и сега положителното мислене е хубаво нещо,когото е подкрепено от фактите и когато не сме близки до хора работещи в клуба.

Не държа да става каквото и да е. Държах да ви кажа (напиша) какво мисля.
Настроили сте се за високи очаквания - всъщност в това се корени проблема на всички ви, които бойкотирате. Тези три години игране на КВАЛИФИКАЦИОННИ срещи от евротурнирите е размътил мозъка на много хора - не започвайте да се превърщате в подобия на софиянци: "Оооо задължително трябва да сме шампиони, независимо от всичко, каквото и да стане" и когато случайно запишат 2-3 слаби мача, стадионите им се опразват. Трябва да сме на Тича във всеки мач, защото каквото и да казват някои - всеки мач е една борба за нас, борба за точки. Нямаме сигурни мачове и това е.
Всички очакваха да бием в Каварна - еми попариха ни, свалиха ни на земята. Но някои от вас са спрели явно да се надяват, че можем да играем по-добре, да побеждаваме и т.н. Както казах вече - стойте си по къщите като ви изнася, никой няма да ви бута насила. Просто е добре да знаете, че този бойкот вреди на отбора, не на Велизар - Велизар не го е еня дали ще има 2000 или 5000 зрители. В крайна сметка публиката се отразява на футболистите на терена и на играта им - не на треньорските решения. Но... вие си знаете, продължавайте да градите тактики в интернет.

"И преди съм го писал,ще го кажа и сега положителното мислене е хубаво нещо,когото е подкрепено от фактите и когато не сме близки до хора работещи в клуба"
А това беше малоумно. Рядко пиша във форума, основно чета тук, но ми е направило впечатление че лесно набеждаваш хора по този начин. Ако ме познаваше, щеше да знаеш че имам общо само с агитката с която си дерем гърлата всеки мач, за да създадем някаква атмосфера, различна от чоплене на семки и плюене по играчите. Но няма проблем и за това. Приятно писане на глупости из форумите ти пожелавам!
Ф.К.Ч.М.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 28 авг 2010 12:09

14 Ноември 2008 написа:
garfild8 написа:

Ето това е истински черноморец.Морето по телевизията а при възможност спартак на живо.Заради такива като теб плебейте си правят ташак с отбора поне не пиши за да не излагаш себе си и нас.

:lol: Да бе.Накара ме да се смея.Те соколите чакат само мене,да напиша нещо и да ни гъбаркат.Не го знаех. :lol:
Сега по-сериозно.Пак ще кажа.Почти на 40 съм и съм видял много неща,около отбора и да ми казваш дали да ходя на Тича или Коритото,ще ти кажа културно:Гледай си кефа и не ме занимавай с глупостите си. ;)Последното важи и за motion man и другите като него.А на кого вреди,че не ходим,на отбора или на Велизар,последния ако има възможност,ще се усети,че на Тича ходят сега по 2 000 души средно и може да се замисли,аджеба защо хората не идват.Аз пак ще си подкрепям отбора,но треньора НЕ.
п.п.Вие си подскачайте колкото искате,срещу мен. :lol:
Само Черно море.

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 28 авг 2010 12:24

garfild8 написа:Мислех си някой ден,да ида на Тича,ама заради такива като вас,с последните 2 мнения,НЯМА ДА СТЪПЯ НА ТИЧА,ДОКАТО ТРЕНЬОР Е ПРИЧЕСКАТА.За близо 30 години,той е единствения треньор който съм срещу него и пак заради него спрях да ходя на Тича.Той е единствения,който ме кара понякога да се срамувам,че съм черноморец.Мислете ме за лицемер,мислете ме ако щете,за честолюбив,за какъвто щете ме смятайте,това е положението.
Вече не мисля,някой ден ако Велизар постигне успехи,че ще му се извиня,както обещах на Попай,да е в негово присъствие.ЗАБРАВЯМ ЗА ТИЧА,ДОКАТО ТАМ Е ВЕЛИЗАР. ;)

Тука да ти приличаме на пуликата на някой театър, какви са тези трогателни историй дето разправяш ?! Отказваш се от мачове ?! Ем отказвай се, какво очакваш да тръгнем да ти се молим ?

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 28 авг 2010 12:29

Очаквам да спрете,да се заяждате.От вчера,не сте спрели.Споделям си мнението,а вие скачате отгоре ми,защото не го приемате.
Само Черно море.

Тодор Батков
Контакти:

Мнениеот Тодор Батков » 28 авг 2010 12:38

DanielGeorgiev написа:
garfild8 написа:Мислех си някой ден,да ида на Тича,ама заради такива като вас,с последните 2 мнения,НЯМА ДА СТЪПЯ НА ТИЧА,ДОКАТО ТРЕНЬОР Е ПРИЧЕСКАТА.За близо 30 години,той е единствения треньор който съм срещу него и пак заради него спрях да ходя на Тича.Той е единствения,който ме кара понякога да се срамувам,че съм черноморец.Мислете ме за лицемер,мислете ме ако щете,за честолюбив,за какъвто щете ме смятайте,това е положението.
Вече не мисля,някой ден ако Велизар постигне успехи,че ще му се извиня,както обещах на Попай,да е в негово присъствие.ЗАБРАВЯМ ЗА ТИЧА,ДОКАТО ТАМ Е ВЕЛИЗАР. ;)

Тука да ти приличаме на пуликата на някой театър, какви са тези трогателни историй дето разправяш ?! Отказваш се от мачове ?! Ем отказвай се, какво очакваш да тръгнем да ти се молим ?

Къде е написал човека,че се отказва от мачове?Чети по-внимателно! Той пише,че ако имаше възможност би отишал на каменар-тополите :o

Върни се в “Черно море”