Марио Жардел се закани да вкарва много

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

зелено-бяло
Контакти:

Re: Марио Жардел се закани да вкарва много

Мнениеот зелено-бяло » 28 ное 2010 20:56

Само спечелихме от това ,че СуперМарио игра в Черно Море!Игра малко,но точно затова не може да бъде "обвиняван",че е изял мястото на някой млад.Не знам доколко е бил съвестен в тренировките и "режима",не съм убеден и в това ,че е взимал високата заплата която му приписват(трябва да е луд,ако му я дават,а пък той да отива "на изчакване за преговори",където няма нищо сигурно...),но едно е сигурно-играчите играли заедно с него-мъже или юноши,са имали само полза от това."Учениците" му,ще искат да го надминат!

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Re: Жардел напусна Черно море

Мнениеот gambara » 28 ное 2010 20:57

ако е истина ,жалко :(
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

green blood
Контакти:

Мнениеот green blood » 28 ное 2010 21:01

Човека видя българската действителност,разбра че няма смисъл да си губи времето и си тръгна.Да му пожелаем успех и да се съсредоточим върху изявите на МОРЕТО!!!

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 28 ное 2010 21:40

green blood написа:Човека видя българската действителност,разбра че няма смисъл да си губи времето и си тръгна.Да му пожелаем успех и да се съсредоточим върху изявите на МОРЕТО!!!

кое му е губенето на време,10-те кила мазно месо от Метро ли???дето посегна да ги взима от щанда,да е жив и здрав и кой от където е :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Re: Жардел !?

Мнениеот ralimavridov » 28 ное 2010 22:08

ralimavridov написа:Жардел има договор до 4 декември.След това си заминава,освен,ако няма някаква клауза към договора.

Това беше ясно.Човека го каза още в началото.От тук нещата започват да се изчистават по малко.Сега е време и други да заминават.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 28 ное 2010 22:10

така и не се вписа в обстановката.
:lol:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 28 ное 2010 22:25

Годинките..... и килата си му тежат :) Дано поне завърши кариерата си подобаващо в Португалия :)

Потребителски аватар
RobiVanPersie
Контакти:

Мнениеот RobiVanPersie » 28 ное 2010 22:27

смешеното беше,че каза,че напуска зареди "температурите от -30" :lol: :lol: :lol: :lol: :) :)

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 28 ное 2010 22:33

Мисля, че има достоен заместник в лицето на Божилов :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Toninik
Контакти:

Мнениеот Toninik » 28 ное 2010 22:36

За какво се концентрирате върху спортните му изяви, бе хора? Всеки нормален бизнесмен би се възползвал максимално от такъв футболист. Жардел е реклама, а не някакъв месия който ще вкара отбора в зона Европа, примерно. Не съм много запознат с делата на отбора, та някой може ли да ми отговори на следните въпроси? Ч. Море колко фанелки с името на Жардел продаде? А той колко рекламни договора подписа? Ще се навият ли и други известни футболисти да поритат у нас след като един се нави? Или това е само проблясък? Въобще извлечени ли са някакви пари и реклама за Ч. Море и бг-футбола от името Жардел, защото това име може да продава! То това е основният смисъл да привлечеш престаряла, понадебеляла звезда! Да ме извиняват, но ако от Ч. Море просто са му дали условия да си лежи на плажа 4-5 месеца и не са се възползвали от марката която имат, то те са пълни глупаци! Надявам се да не е така, ама пустата родна действителност за друго ме кара да си мисля... Дано не е поредният футболен турист при нас който вместо да донася пари, просто си взима тлъстата заплатка.

Върни се в “Черно море”