07-8-2010г. Локомотив Пловдив-Черно Море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Re: 07-8-2010г. Локомотив Пловдив-Черно Море

Мнениеот Mussolini » 08 авг 2010 00:23

Tribune Bessica написа:Абе моряци,поспрете се малко. Една загуба и се сривате психически. Щом феновете започват да плюят играчи и ръководство след една загуба - какви фенове са те? Питате ли какво им е на футболистите? Вярно е,че не играхте нищо. Вярно е,че имате големи амбиции,но нали знаете,че един отбор играе толкова колкото му позволи другият ;). Успех и недейте да се "самоизяждате". Има още толкова много мачове. Не ставайте,като едни други фенове от София,които след една загуба спират да ходят на мач и обиждат тренъор,и играчи ;). Вземете се стегнете малко и си подкрепяйте отборът. Днес със тези стоящи на бетона 20 човека направо ме хвана жал за вас. Мисля,че отбор със традициите и амбициите на Черно море трябва да бъде много по-поддържан и със много по - голяма гостуваща фенска маса ;). Успех ОТНОВО и не драматизирайте толкова. Все пак в Пловдив сте ни абонати,както и ние във Варна ;).

Абе трудна работа.Всеки тръгнал да дава акъл.Акъл - море, глава - шамандура.Както е поговорката.Като имат нещо да казват трябва да се научат, на кого да го казват.Тука във форума и викайки на Тича, нищо не правят.Имитират, че са големи разбирачи само, а това изнервя и не е полезно.Съвети към ръководството.Намираш и им казваш.То се стигна до там, че изкараха М.Митев по-голям балък от тях. :) :) Лично аз много съжалявам за тази загуба от вас.Трябваше да ви победим, беше много важна, ама ..... Пожелавам ви да биете и другите водещи отбори при вас.Зехте си победата,свършихте си работата.Това са фактите.Ние да му мислим.

Потребителски аватар
Tribune Bessica

Мнениеот Tribune Bessica » 08 авг 2010 00:25

Mussolini написа:
Tribune Bessica написа:Абе моряци,поспрете се малко. Една загуба и се сривате психически. Щом феновете започват да плюят играчи и ръководство след една загуба - какви фенове са те? Питате ли какво им е на футболистите? Вярно е,че не играхте нищо. Вярно е,че имате големи амбиции,но нали знаете,че един отбор играе толкова колкото му позволи другият ;). Успех и недейте да се "самоизяждате". Има още толкова много мачове. Не ставайте,като едни други фенове от София,които след една загуба спират да ходят на мач и обиждат тренъор,и играчи ;). Вземете се стегнете малко и си подкрепяйте отборът. Днес със тези стоящи на бетона 20 човека направо ме хвана жал за вас. Мисля,че отбор със традициите и амбициите на Черно море трябва да бъде много по-поддържан и със много по - голяма гостуваща фенска маса ;). Успех ОТНОВО и не драматизирайте толкова. Все пак в Пловдив сте ни абонати,както и ние във Варна ;).

Абе трудна работа.Всеки тръгнал да дава акъл.Акъл - море, глава - шамандура.Както е поговорката.Като имат нещо да казват трябва да се научат, на кого да го казват.Тука във форума и викайки на Тича, нищо не правят.Имитират, че са големи разбирачи само, а това изнервя и не е полезно.Съвети към ръководството.Намираш и им казваш.То се стигна до там, че изкараха М.Митев по-голям балък от тях. :) :) Лично аз много съжалявам за тази загуба от вас.Трябваше да ви победим, беше много важна, ама ..... Пожелавам ви да биете и другите водещи отбори при вас.Зехте си победата,свършихте си работата.Това са фактите.Ние да му мислим.

Да,но сред вас има някакви ненормалници,които вместо да приемат загубата,като мъже - псуват противниковия отбор,като че ли ние сме му виновни ;). Вземете им хвърлете по един здрав бой на такива изчадия,защото само петнят името на иначе така симпатичната и постоянна публика на Черно море ;).

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 08 авг 2010 00:35

Tribune Bessica, истината според мен е, че хората са жадни за успехи.От много време Черно Море не е бил толкова добър и все пак не е достатъчно за да са спокойни и доволни всички.За мен ако отбора покаже малко по-стабилна игра и постоянство и победи силните отбори, както и ако имаме един хубав стадион, дори и да не стане шампион всички ще са щастливи и ще се завърнат на Тича.Подкрепата на Черно Море в момента е доста по-малко отколкото беше преди няколко десетилетия и според мен ако направим няколко успешни години хората сами ще се върнат.Пък и няма как да не прехвърчат искри между противниците.Аз лично освен ЦСКА и Левски нямам предубеждения към другите отбори, включително и Локо ПЛД.За мое съжаление (като варненец) няма как да не призная, че сякаш пловдивчани си подкрепят повече отборите отколкото ние варненци.Но както казах малко по-нагоре, ако Черно Море направи тези "неща" Тича ще се пълни отново.
П.С. Надявам се варненци да не ме псуват сега.Опитвам се да гледам реално. :) А пък и наистина мога да кажа, че обичам града си и Черно Море.

Потребителски аватар
Tribune Bessica

Мнениеот Tribune Bessica » 08 авг 2010 00:42

Mussolini написа:Tribune Bessica, истината според мен е, че хората са жадни за успехи.От много време Черно Море не е бил толкова добър и все пак не е достатъчно за да са спокойни и доволни всички.За мен ако отбора покаже малко по-стабилна игра и постоянство и победи силните отбори, както и ако имаме един хубав стадион, дори и да не стане шампион всички ще са щастливи и ще се завърнат на Тича.Подкрепата на Черно Море в момента е доста по-малко отколкото беше преди няколко десетилетия и според мен ако направим няколко успешни години хората сами ще се върнат.Пък и няма как да не прехвърчат искри между противниците.Аз лично освен ЦСКА и Левски нямам предубеждения към другите отбори, включително и Локо ПЛД.За мое съжаление (като варненец) няма как да не призная, че сякаш пловдивчани си подкрепят повече отборите отколкото ние варненци.Но както казах малко по-нагоре, ако Черно Море направи тези "неща" Тича ще се пълни отново.
П.С. Надявам се варненци да не ме псуват сега.Опитвам се да гледам реално. :) А пък и наистина мога да кажа, че обичам града си и Черно Море.

Да,но вие последните години сте фактор в първенството,докато ние от няколко сезона сме пред изпадане. Това незначи,че не трябва да си подкрепяме отбора. Локо Пловдив е обичан не заради това какъв е стадионът,на кое място сме и т.н. Ние ходим на мачове,защото сме от Локо Пловдив и не можем да спим ако не отидем на домакинство. Просто вие варненци сте готини хора,но не мога да разбера защо така се "самоизяждат" вашите фенове при положение,че всичко ви е наред. Мисля,че имате отбор,имате финанси,приличен стадион. Единственото нещо,което ви остава е да си подкрепяте отбора. Питайте хората от вашата агитка,които са били днес на "Лаута" какво чудо са видели :). А,и да не забравя. Варненци няма защо да те псуват,защото ти гледаш реално на нещата и си един от малкото обективни из форумите.

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 08 авг 2010 00:51

Ами не знам.Това, което казваш, е хубаво.Дано някои критикари помислят върху думите ти преди да изливат помията.Тъпото е, че аз лично познавам хора във Варна например, които се интересуват от футбол, обичат го, играят ама са фенове на чужденстранни отбори.На такива дето ще отидат два пъти в живота си.А съм сигурен, че ако например стадион Варна беше построен щяха да ходят на мачове и така постепенно да станат фенове на Морето.Ама всеки си има право на мнение и не се опитвам да ги съдя.Все пак е лесно да съдиш, ама е трудно да разбираш.Айде със здраве и много успехи в новото първенство на Локо. 8-)

Потребителски аватар
Tribune Bessica

Мнениеот Tribune Bessica » 08 авг 2010 00:53

Mussolini написа:Ами не знам.Това, което казваш, е хубаво.Дано някои критикари помислят върху думите ти преди да изливат помията.Тъпото е, че аз лично познавам хора във Варна например, които се интересуват от футбол, обичат го, играят ама са фенове на чужденстранни отбори.На такива дето ще отидат два пъти в живота си.А съм сигурен, че ако например стадион Варна беше построен щяха да ходят на мачове и така постепенно да станат фенове на Морето.Ама всеки си има право на мнение и не се опитвам да ги съдя.Все пак е лесно да съдиш, ама е трудно да разбираш.Айде със здраве и много успехи в новото първенство на Локо. 8-)

Мерси и успех на вас ;). Дано постигнете целите си!

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 08 авг 2010 10:29

rsk написа:
Mussolini написа:
rsk написа:Какво става бе Марио Жардел титла шампионска лига Марио Баслер Памела Андерсън :lol:
Супер комедия, чакаме ви на Герена.

Това какво е? Чакай си да дойдем на Гереня и това е, палячо такъв.Кой го е*е за тебе??

Реалността е това :!:

Ето това е реалността.Истинските ви фенове грабят фанелки на отбора от камионите ви! :lol: :lol: :mrgreen:
http://ring.bg/levski/tsigani-ostaviha- ... ekipi.html
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 08 авг 2010 11:31

@furia: Браво за първата стъпка - мина на кирилица. Следва втората - да махнеш Capslock-a. А третата ще бъде да започнеш да мислиш и пишеш позитивно. Стига с този негативизъм и плюене!

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 08 авг 2010 11:37

@Sticks: ако си купувахме мачовете щяхме да афишираме шампионскат атитла още след първия кръг и нямаше да се нервим и ядосваме. Пий си хапчетата и спи спокойно. Ако не помага изкарай един курс в Наречен!

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 08 авг 2010 13:03

Stiks написа:ей некадърни дърводелци, всеки мач да си купувате съдиите пак няма да играете в европа тази година

Глупав си.За къде купуваме мачове?За 7 място ли ?Или за отпадане от Калиакра?Ако купувахме мачове щяхме да сме шампиони.Айде няма да казвам като вас преди няколко години, че не искам да се дразня с ваши фенове.

Върни се в “Черно море”