TristaNNN написа:зелено-бяло написа:OKЪСАЛИ СА Я МНОГО ЗДРАВО!
Ние имаме новина,те имат ......нищо!
Ние имаме новопривлечен,те имат.....НИЩО!
Ами поне някой пенсионер трансферирайте!
Имат новопривлечен ...
Ами вие НЯМАТЕ ЛИ?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
TristaNNN написа:зелено-бяло написа:OKЪСАЛИ СА Я МНОГО ЗДРАВО!
Имат новопривлечен ...
Sagittarius написа:Аааа не може,дори Наско Борносузов им се изсмя и отиде в Астра.Междудругото - колко са жалки,колко ниско паднаха с хакването на профила на Жардел.Мизерници и комплексари,но сигурно не е леко да гледаш Супер Марио,а в твоя двор да са Малкия Чепик,Пеньо,Дембеле,тучина Исмаил Баба,ромът Бейхан Табак....на тяхно място даже щях да скоча от Вълнолома.
ПС:Поне да бяхте хакнали профила на Лео Меси,че да ви се присмее цял свят бе низки душици такива
ПС2:Оачкавам да напълни стадиона,да вдъхнови младите ни играчи,да им влее шампионско самочувствие.Да покаже майсторство на Илиян Капитанов...а колко гола ще вкара Жардел?Е,със сигурност повече от набедени за нападатели като Еньо,Пеньо,които искаха парите на Жардел,за да играят тук.Сега поне знаем,да взима пари,но е има,ще има ефект,даже и само рекламен
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Sagittarius написа:Аз ви се присмивам защото сте низки душици и комплексари.Кога Жардел или подобно име в Левски?Кога?Никога,затова хаквай профила на човека....А кой пред кого ще завърши-недей се пъни,че занеш истината как играете в ЕКТ и,че повече от 5-то място не заслужавахте,дали този сезон някой ще ви продаде мястото си не знам....
delqnski47 написа:ПИШЕШ като сина на Цар Борис 3-ти
Да ти поверваме ли?
DmG написа:Nassy написа:И на 77 години да е ,Жардел е голямо име и ще разпилява измислените и псевдо звезди е А група!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Parmalat написа:Фенове на Черно Море по-спокойно.Няма спор голям играч е,но е и доста старичък на 36 години.Един нападател е добър до 33-34 макс.После става по-бавен и трупа килца.И все пак дано покаже добра игра за Черно Море.Пристига утре в България.
Мога да ти кажа, че на Левски не му трябват 36-годишни футболисти, които в миналото са били звезди.
зелено-бяло написа:TristaNNN написа:зелено-бяло написа:OKЪСАЛИ СА Я МНОГО ЗДРАВО!
Имат новопривлечен ...
Ами вие НЯМАТЕ ЛИ?
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта