Черно море с трансферната бомба на годината !!!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

зелено-бяло
Контакти:

Re: Черно море с трансферната бомба на годината !!!

Мнениеот зелено-бяло » 27 юни 2010 16:14

TristaNNN написа:
зелено-бяло написа:OKЪСАЛИ СА Я МНОГО ЗДРАВО!
Ние имаме новина,те имат ......нищо!
Ние имаме новопривлечен,те имат.....НИЩО!
Ами поне някой пенсионер трансферирайте!

Имат новопривлечен ... Изображение

Ами вие НЯМАТЕ ЛИ?

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 27 юни 2010 16:16

Фенове на Черно Море по-спокойно.Няма спор голям играч е,но е и доста старичък на 36 години.Един нападател е добър до 33-34 макс.После става по-бавен и трупа килца.И все пак дано покаже добра игра за Черно Море.Пристига утре в България.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 юни 2010 16:17

ПИШЕШ като сина на Цар Борис 3-ти
Да ти поверваме ли?[/quote]

Както искаш!Пак казвам,ще си говорим пак след мачовете ви с ЦСКА и Левски!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 юни 2010 16:18

Sagittarius написа:Аааа не може,дори Наско Борносузов им се изсмя и отиде в Астра.Междудругото - колко са жалки,колко ниско паднаха с хакването на профила на Жардел.Мизерници и комплексари,но сигурно не е леко да гледаш Супер Марио,а в твоя двор да са Малкия Чепик,Пеньо,Дембеле,тучина Исмаил Баба,ромът Бейхан Табак....на тяхно място даже щях да скоча от Вълнолома.

ПС:Поне да бяхте хакнали профила на Лео Меси,че да ви се присмее цял свят бе низки душици такива :lol:

ПС2:Оачкавам да напълни стадиона,да вдъхнови младите ни играчи,да им влее шампионско самочувствие.Да покаже майсторство на Илиян Капитанов...а колко гола ще вкара Жардел?Е,със сигурност повече от набедени за нападатели като Еньо,Пеньо,които искаха парите на Жардел,за да играят тук.Сега поне знаем,да взима пари,но е има,ще има ефект,даже и само рекламен

....Ама не разбрах, ще го направят ли почетен гражданин на Варна ... 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 юни 2010 16:19

Sagittarius написа:Аз ви се присмивам защото сте низки душици и комплексари.Кога Жардел или подобно име в Левски?Кога?Никога,затова хаквай профила на човека....А кой пред кого ще завърши-недей се пъни,че занеш истината как играете в ЕКТ и,че повече от 5-то място не заслужавахте,дали този сезон някой ще ви продаде мястото си не знам....

Мога да ти кажа, че на Левски не му трябват 36-годишни футболисти, които в миналото са били звезди. Ти запознат ли си какво се случва с Жардел през последните години ? А за Левски знам, че играха в групите на ЛЕ, докато "моряците" скоро няма да видят такива групи.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 27 юни 2010 16:19

delqnski47 написа:ПИШЕШ като сина на Цар Борис 3-ти
Да ти поверваме ли?

Както искаш!Пак казвам,ще си говорим пак след мачовете ви с ЦСКА и Левски![/quote]
Е ,ти от кои си?
Както искам .......ИЛИ....?

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 27 юни 2010 16:20

DmG написа:
Nassy написа:И на 77 години да е ,Жардел е голямо име и ще разпилява измислените и псевдо звезди е А група!

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 27 юни 2010 16:24

Parmalat написа:Фенове на Черно Море по-спокойно.Няма спор голям играч е,но е и доста старичък на 36 години.Един нападател е добър до 33-34 макс.После става по-бавен и трупа килца.И все пак дано покаже добра игра за Черно Море.Пристига утре в България.

На ръстов таран като Жардел не му трябва бързина,в Черно Море имаме сума ти играчи със страшна скорост - Румен Николов,Марадончо,Сашо,Тошко,Миро Манолов-има кой да бяга за бързите контри.Жардел е достатъчно висок,има усет за гола,позициониране-всички качества да бележи голове.По света 33-34,за България 43-44 е възрастта реално и футбола тук е много по-бавен.Бачо Илиан Илиев на 38 беше най-добрия в А група,друг папардак Кривчо помним каква фигура беше за годините си,а нито беше бърз вече,нито без килца...искаше се да подава-и той подаваше,от Жардел се иска да вкарва и ще вкарва.

Мога да ти кажа, че на Левски не му трябват 36-годишни футболисти, които в миналото са били звезди.

Я се обади да 36 годишния Крив приятел,на набора му Бардон,Топчо,Гошу Петков и другия дядо Телкийски и 34 летника Йовов.Впрочем,на колко години беше Боримиров там 38 ли беше 39 ли?Вие сте най-папардашкия отбор в А група....а Черно Море е най-младият!!!В Черно Море след заминаването на Борносузов в основняи състав няма нито един,ама нито един играч над 28 години!А тези на 28 са едва двама,ако броим Адемар за титуляр,всичко друго е около 22 средно....е,един на 37 и то световна класа като Жардел няма лошо.Лошото е при вас,с 5-6 папардака в основняи състав,а като прибавим и 30 годишните ви от типа Петраш и Минев...ало,пенсионерското сборище,къде точно вие говорите за дядки :?:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 27 юни 2010 16:25

Вижте в топ новината на Гонг какво пише в последното изречение ;) УТРЕ ВСИЧКИ НА ТИЧА, ДА ПОСРЕЩНЕМ ЕДНА ЛЕГЕНДА НА СВЕТОВНИЯ ФУТБОЛ, КОЯТО ЩЕ НОСИ ЕКИПА НА ЧЕРНО МОРЕ 8-)
Последна промяна от Mourinio на 27 юни 2010 16:28, променено общо 1 път.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 юни 2010 16:27

зелено-бяло написа:
TristaNNN написа:
зелено-бяло написа:OKЪСАЛИ СА Я МНОГО ЗДРАВО!
Ние имаме новина,те имат ......нищо!
Ние имаме новопривлечен,те имат.....НИЩО!
Ами поне някой пенсионер трансферирайте!

Имат новопривлечен ... Изображение

Ами вие НЯМАТЕ ЛИ?

Имаме. И е факт - което се опитах да намекна :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Черно море”