Литекс-Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Re: Литекс-Черно море

Мнениеот iskrichka » 08 апр 2010 19:47

chelseabg написа:
зеления написа:
Mourinio написа:Стефан Спасов свири в Ловеч, тоя е най-некадърния и корумпиран рефер в БГ, така че не се съмнявам в коя посока ще свири

Нищо не се знае. Може да му е наредено да свири за нас за да може Дузпоко Сф да изместят Литекс от първото място. Ако стане така, честно казано не бих се радвал дори и да победим.

Остави това..мене малко ме съмнява, че мача ще се играе изобщо но ще видим..

Защо да не се играе мача?
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 09 апр 2010 00:52

На Литекс им трябват точки,а ние едва ли ще докопаме 3тото място..Тим и гришата се имат..незнам ще приказваме след мача

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 09 апр 2010 04:10

Есента преди мача ви с Литекс се заговори, че ще ви дават точки - победа или хикс именно защото двата боса се имат и имат общ бизнес.
Всички знаем как завърши мача във Варна 0:0 без много шум около мача :)

И на мен ми се върти нещо в главата сега, че няма да си давате зор именно срещу Литекс и точно защото се имат двамата босове, а на единият му трябват много важни 3 точки докато вие има къде да ги вземете все още дори и да паднете.
Имате мачове със Славия, Локо Сф, Левски и ЦСКА т.е. все мачове за тройката и има шансове да си ги вземете още повече Литекс като бие Локо Сф, извърти някой хикс на ЦСКА, а и нищо чудно да вземе победа и на Славия или поне хикс, така че и да паднете сега в неделя пак имате шансове за тройката.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 09 апр 2010 20:46

Мисля си,че втори пореден мач с брутални аванти за Литекс ще дойде в повече и ще се взриви обстановката.Ясно е,че Пастата е поръчков съдия на Ганчев и му свири все важните мачове.Факта обаче,че се прибягва до Пастата може да значи само едно-Литекс очакват много тежък мач с нас,а като ги гледах срещу Миньор и при отсъствието на бияча на преки-свободни Янев картинката се изяснява.Окопаваме се здраво(но не катеначо),затваряме добре крилата и спираме Дока и Том...това е,про друг начин не могат да ни бият,а на контра винаги можем да ги изненадаме.Имам добро чувство,че ще бием,но дано Пастата има някакъв морал и някакво чувство,че втори пореден мач с аванти за Ловеч ще е наистина наглост.Няма смисъл да говоря за нашата мотивация,играчите ни са готови да изорат терена(и не само този на Литекс),за да се реваншират за Купата и се надявам да го направят
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 09 апр 2010 20:48

Mourinio написа:Абе като гледам вчера Рууни как за 1 седмица свали патериците и излезе да играе, тия наще кой ги лекува, че отсъстват по месеци заради порязване, разтежение, усложнение на травма след опереция, както е с Миро Манолов, не знам как се лекуват, кой ги оперира, но явно нещо не е наред, мистериозна е и контузията на Жоро Илиев, за порязън пръст пропуска целия сезон, да не си го е одрязъл и да му е бил зашит, че толкова сериозно да е положението

И слепците виждат че нямаме добри доктори и рехабилитатори.Така е защото клуба е в финансова криза и всичко е оставено на самотек.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 09 апр 2010 21:09

Sagittarius написа:Мисля си,че втори пореден мач с брутални аванти за Литекс ще дойде в повече и ще се взриви обстановката.Ясно е,че Пастата е поръчков съдия на Ганчев и му свири все важните мачове.Факта обаче,че се прибягва до Пастата може да значи само едно-Литекс очакват много тежък мач с нас,а като ги гледах срещу Миньор и при отсъствието на бияча на преки-свободни Янев картинката се изяснява.Окопаваме се здраво(но не катеначо),затваряме добре крилата и спираме Дока и Том...това е,про друг начин не могат да ни бият,а на контра винаги можем да ги изненадаме.Имам добро чувство,че ще бием,но дано Пастата има някакъв морал и някакво чувство,че втори пореден мач с аванти за Ловеч ще е наистина наглост.Няма смисъл да говоря за нашата мотивация,играчите ни са готови да изорат терена(и не само този на Литекс),за да се реваншират за Купата и се надявам да го направят

Янев ще играе.
Ако искате трето място няма да го постигнете със защитна игра срещу преките си съперници.
От това че излизате защитно или по точно искате да играете така означава че ви е страх от Литекс.

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 09 апр 2010 21:37

paceto написа:Ако искате трето място няма да го постигнете със защитна игра срещу преките си съперници.
От това че излизате защитно или по точно искате да играете така означава че ви е страх от Литекс.

При липсата на почти всички ключови нападателно играещи футболисти, каква тактика предлагаш? :roll:
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Потребителски аватар
Andy1
Контакти:

Мнениеот Andy1 » 09 апр 2010 21:51

Thomson написа:
paceto написа:Ако искате трето място няма да го постигнете със защитна игра срещу преките си съперници.

При липсата на почти всички ключови нападателно играещи футболисти, каква тактика предлагаш? :roll:

ALL IN!!! :) Пък квото ще да става! :lol:
О-О-О ПИЯ И ПЕЯ,О-О-О ЗА ТЕБ ЖИВЕЯ...ЗА ВАС МОРЯЦИ ЖИВЕЕМ,ОЩЕ ОТ МАЛКИ ДЕЦА,ЗА ВАС ЩЕ ПИЕМ И ПЕЕМ,И ТАКА ЧАК ДО СМЪРТА!!!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 09 апр 2010 22:02

Thomson написа:

Вярно, че титулярите в нападение ги няма, но... Ако мача не е продаден какво ще кажеш за Тошко, Румен, Божилов, а пък и Адемар или Маркес. От мач на мач Данчо все повече и повече навлиза във форма. Пак казвам: ако няма някакви задкулисни игри не виждам как Литекс ще ни победят ( стига Велизар да не направи нова серия от грешки ).
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 09 апр 2010 22:58

Ми тогава за каква Европа ще се борите след като основните ви играчи ги няма.
Един отбор за да иска нещо подобно трябва да има достойни заместници на играчи, а във вашият случай явно няма.

Какво правим на лято ако се окажете пак в това положение? :)

Върни се в “Черно море”