Миньор - Черно Море ( тема за мача)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ZELENA_DOMINACIQ
Контакти:

Re: Миньор - Черно Море ( тема за мача)

Мнениеот ZELENA_DOMINACIQ » 28 мар 2010 13:59

За съжаление най-слаби до момента са доскорошните титуляри или първи резерви - Заков, Кулибали, Т. Колев. Ратников да влиза, Юрука няма с кой да играе.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 28 мар 2010 14:00

Никаква дузпа! Крумов направи артистичен двоен винт с чупка- съдията само това чакаше,някой от Миньор да падне в нак.поле!
Т.Колев -ляв защитник! Велизарееее :oops:

Потребителски аватар
charlitobg
Контакти:

Мнениеот charlitobg » 28 мар 2010 14:00

Значи имаме заместник на Миро с това момче Румен Николов а не го пускаме да играе в титулярите ????? ееееееее това не го разбирам ?????? И защо всичко смешници са на нашата скамейка бе. Погледни старшията и не говори за заместника му. Едно интервю не може този ЖЕНЧО да даде. Тошко Колев най-слабия с Берое и сега. За Мишо лазаров и Заков не искам да говоря. В момента наистина играем с 8 човека. Е това ако е треньор аз съм космонавт. Иначе поне схемата е улучил СМЕШНИКА.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 28 мар 2010 14:01

Тошето е на непривичен пост,но за палячовците Кулибали и Заков няма оправдания.Румен Николов е класи над дървения Заков.

НО...Румен Николов е класа!Велизаре,Румен е 5 класи над Заков и 1 над Божилов,Виж как ги развинти и го спират само с фалове.Даже си смениха защитника заради него!Румен е заместника на Миро 8-)
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 28 мар 2010 14:05

Абе, пичове, вие сте по-наясно! Пиргов и той ли почива? Стори ми се, че Карамфил ( ако не бъркам ) не реагира никак добре на дузпата!

bober
Контакти:

Мнениеот bober » 28 мар 2010 14:20

Илко почива. А иначе и според мен дузпата си беше лека; можеше да я хване.

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 28 мар 2010 14:38

A пък на мен ако някой ми беше казал,че с ТОЗИ състав резултата щеше да е 0:1 с ДУЗПА......
Според мен играем прилично в непривичен състав!
А пък Миньор все пак са домакини!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 28 мар 2010 14:53

Ако не бяха неориентираните Заков и Кулибали щяхме да сме с точка.Много добър мач на Румен Николов,голям талант и не разбирам защо не играе за първия отбор,а дърво като Заков играе.Радвам се за завръщането на Юрука,колкото пъти пипна топката толкова пъти правехме някаква интересна комбинация,особено с Николов.Доволен съм аз от младоците и Юрука,но в никакъв случай от такива като Кулибали и Заков.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 28 мар 2010 14:57

Р.Николов е за първия състав! Заков и за дубала не става! Въпреки непривичния пост на който игра -много силен мач на Т.Колев.
А,Велизар,колкото по -бързо се махне от Ч.Море,толкова по-добре :!:
След два глупаво изиграни елементарни мача с Берое и Миньор,Велизар задраска труда на момчетата за 20 кръга до сега :evil:

Върни се в “Черно море”