ВЕЛИК ЖРЕБИЙ!!!ЧЕРНО МОРЕ-Левски

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Xanko
Контакти:

Re: ВЕЛИК ЖРЕБИЙ!!!ЧЕРНО МОРЕ-Левски

Мнениеот Xanko » 08 дек 2009 15:38

След верисията, която получиха Левски миналия сезон сега логично ще останат без трофей и ще връщат верисиите то започнаха де като дублираха резултата с ЦСКА от пролетта а шампион и купа ще решават Титан и Гришата.

Потребителски аватар
Blacksea13
Контакти:

Мнениеот Blacksea13 » 08 дек 2009 15:41

Xanko написа:След верисията, която получиха Левски миналия сезон сега логично ще останат без трофей и ще връщат верисиите то започнаха де като дублираха резултата с ЦСКА от пролетта а шампион и купа ще решават Титан и Гришата.

Айде изчезни бе,Минчо Празников

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 08 дек 2009 16:13

PFC Litex написа:
zlostar написа:Мача с Мездра - да. С Монтана само репортаж. За мен ч.к. на М. Иванов е пресилен- фаул- а си е за ж.к., но не може да решиш мача още в 6мин за реплика (1вия картон, след който дойде и фаул-а).

За оспорване на съдийски решения и реплики към съдията какъв картон се дава и има ли значение в коя минута е?

[offtopic]При положение, че е 6мин трябва ли да се изнервя обстановката с жк, вместо забележка- про повторно репликиране ок![/offtopic]
Ето сам го каза колко наши гостувания на Герена ги решава съдията, първо Баничката с двете дузпи, втората от която 110% измислена и червен картон, това до 20 минута, при 1:0 последния мач с вас, до тогава си вървеше равностоен мача, една глупава грешка на нашия вратар и един случаен гол и съдията го реши с дузпата в 23 минута за 2:0, спорна, но естествено, че ви я даде, за нас никога нямаше да даде подобна дузпа

[offtopic]Колко? Съгласен съм, че за 20мин - 2дузпи и чк са много (даже закъснях за този мач и като влязох вече водехме с 2-0 :mrgreen: ), но за последния мач за мен няма за какво да плачете - дузпата си беше 100% , но и без нея ви смачкахме. Как може при положение, че падаш 3-0 и немаш един удар съдията да ти е виновен!?[/offtopic]

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 08 дек 2009 16:35

Какво значение има дали е дал жълт картон на Миро Иванов?И да не му беше дал жълтия за обаждането,това влизане после в краката на Димов беше за 3 директни червени картона накуп,това беше опит за чупене на крака.Изобщо говорим,че тези Монтана бяха излезли с мисълта да тероризират най-добрите ни играчи-Миро,Жоро Илиев,Дани Димов,Дани Георгиев,всеки от тях беше фалулирван брутално!!!Кадрите от фала на Миро Иванов срещу Димов трябва да бъдат разгледани от Дисциплинарната комисия и този истински престъпник на терена Декото да бъда наказан за поне 6 мача,защото това което направи беше само и единствено с цел да контузи нашия играч
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Saint Etienne
Контакти:

Мнениеот Saint Etienne » 08 дек 2009 16:47

По твойта логика,в началото на мача футболистите могат да ритат краката и други части на тялото на съперниците си,без да се притесняват че ще ги изгонят,защото да не се развали мача.

Cherno More
Контакти:

Мнениеот Cherno More » 08 дек 2009 17:05

На всички черноморци ни се иска да победим, но ще бъдем без 2- ма основни играчи- Миро и Наката, така че дано успеем, защото ми се струва че като се има предвид късата ни пейка ще бъде доста трудно.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 08 дек 2009 17:45

Борносузов :o ....кофти работа.Оставаме само с 2 вътрешни халфа - Жоро Илиев и Дани Димов.Милен Петков дано го възстановят,защото иначе ще се налагат експерименти.Може би Кулибалито ще излезе халф,или пък Дани Георгиев-халф,а на фланга Тошко Колев....не знам,лоша работа,Борносуза се разигра напоследък,от далече само той пердаши тупалки...
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 08 дек 2009 18:10

Sagittarius написа:Борносузов :o ....кофти работа.Оставаме само с 2 вътрешни халфа - Жоро Илиев и Дани Димов.Милен Петков дано го възстановят,защото иначе ще се налагат експерименти.Може би Кулибалито ще излезе халф,или пък Дани Георгиев-халф,а на фланга Тошко Колев....не знам,лоша работа,Борносуза се разигра напоследък,от далече само той пердаши тупалки...

За Милен казаха, че чак за пролетните мачове ще е готов :roll:
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 08 дек 2009 18:17

Невиждано! "Моряците" са в нокдаун заради контузии срещу шампиона!

Тежки дни идват за тима на "Черно море". Варненци са изправени пред нечувани кадрови проблеми преди очертаващия се с "Левски" 1/8-финал от турнира за Купата на България. Наказани, заради натрупани картони в лагера на "моряците" са Мирослав Манолов и Атанас Борносузов. Контузените пък са Никола Домакинов (б.а. - болки в адукторите), Даниел Георгиев продължава да има проблеми с кръста, Танко Дяков все още е с разтежение, а след мача с "Монтана" се оплаква и Ели Маркес. В щаба на "Черно море" се надяват поне двама от последните четирима играчи да са готови за сблъсъка с "Левски". Станислав Стоянов и Милен Петков твърдо пропускат мача, като прибавим контузения Данчо Юруков и напусналите Георги Какалов и Кривия ситуацията на "Тича" става критична. Елементарната сметка показва, че цели 11 основни играчи на варненци в най-лошия вариант на развитие на ситуацията няма да могат да вземат участие в мача.

http://www.ole-bg.com/124026.html
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 08 дек 2009 18:47

Победа за Левски, това мога да кажа.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Черно море”