Трансфери, спекулации, контроли и подготовка

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Зима 22-23 - трансферни илюзии, снежни контроли и подготовка :)

Мнениеот ShooterMan » 21 дек 2022 16:34

Разбира се - рекрасна новина. И за двете страни. Черно Море връща свой юноша, който няма нужда от аклиматизация и честно казано е класа над Сердюк. За Наско - завръщане у дома и нови възможности за бъдещ трансфер в чужбина. От това по-добро няма накъде ако стане. Е, има - да вземем като преотстъпени Марто Минчев да си парнира с него и Илиан Младши да им подава :))). Също и Алекс Петков - да стабилизира защитата. Реално ако си приберем юношите сме твърд медалист.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 21 дек 2022 18:58

'enki' написа:Чуден трансфер. Стискам палци да се получи и Наско да се прибере на Тича.

Ей това е като имаш футболисти от школата. Рано или късно те се връщат обратно, откъдето са започнали.

С трансфера на Атанас Илиев мисля за нас темата Сердюк е приключила. Добър футболист, но показа, що за човек е. Избра лесното, което в крайна сметка води до задънена улица. Сега остава само да стане ски учител в някой от курортите.

Как мислиш,Наско Илиев направи ли добър сезон при нас при първа възможност дали няма да си замине?

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 21 дек 2022 23:30

moreto vn написа:
'enki' написа:Чуден трансфер. Стискам палци да се получи и Наско да се прибере на Тича.

Ей това е като имаш футболисти от школата. Рано или късно те се връщат обратно, откъдето са започнали.

С трансфера на Атанас Илиев мисля за нас темата Сердюк е приключила. Добър футболист, но показа, що за човек е. Избра лесното, което в крайна сметка води до задънена улица. Сега остава само да стане ски учител в някой от курортите.

Как мислиш,Наско Илиев направи ли добър сезон при нас при първа възможност дали няма да си замине?

Нека да си замине с добро и после пак да се върне :)))

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 21 дек 2022 23:36

Е нормално е ако въобще дойде Наско Илиев ,да е с идеята,че тук ще играе редовно и да си върне формата ,с което да си уреди трансфер навън.Все още е на добра възраст за футбол и играейки редовно тук,и е във форма да търси връщане в националния отбор и трансфер навън.Твърда пейка и въобще не влизане в групата на Асколи няма как някой сериозен отбор да го поиска.Така че ако изобщо се върне тук,то няма да е защото ще взима хубава заплата тук,заради любовта му към отбора ,заради хубавите очи на Илиан или нещо друго .Целта му в личен план ще е ясна,но няма лошо ,то това е цел на всеки стойностен футболист у нас и е нормално.Но пък така и отбора ще има полза.
Само че тези писаници ми се струват малко от сорта на,свърши световното и дайте сега с нещо да запълваме времето и сайтчетата си.Той така и Димов спираше с футбола .....
За вас моряци ний живеем...

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 22 дек 2022 09:07

Ами то е нормално да искат в чужбина - повече развитие, повече пари. Практиката трябва да е като с Марто Минчев, Илиан Младши - ако искат и има оферта - заминават. И като Дани Димов - свърши гурбета, или нещо стане - контузия, треньор, който не ги иска - връщат се и наното. Въпроса е да се затвори кръгът нашите кадри да си излизат от тук и да се връщат тук. Просто е, а не да ходят в шопски отбори.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 22 дек 2022 13:59

gong - Първите три отбора във временното класиране на efbet Лига следят отблизо ситуацията с Виктор Попов от Черно море. Националът е в плановете на ЦСКА, Лудогорец и ЦСКА 1948, които могат да си позволят да платят сумата, която е вписана в контракта на десния бек за преждевременно прекратяване на договора му.

В Черно море обаче се надяват, че 22-годишният Попов ще бъде продаден в чужбина по примера на другите юноши на клуба Мартин Минчев и Илиан Илиев-младши.

Засега е сигурно, че Виктор остава със сигурност на „Тича“ до лятото.
-=-=-=-=-=-
Стрелец, хубаво звучат теориите дето развиваш, но няма да ти хареса тази новина :) и на мен не ми харесва ...дано да няма нищо вярно! иначе ако се случи нещо подобно и замине в друг бг клуб ....то числата най-мн ме дразнят, след това буквите... лудогорец ако ще играе титуляр по-става, че поне има някакъв смисъл в подобен трансфер все пак, за разлика от двата софийски..... и все пак предпочитам или в Черно море или в чужбина!!! да отива в Италия да се пробва примерно и той, след 2 години като стане новия стадион да се върне :)))
ИзображениеИзображениеИзображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 22 дек 2022 14:12

Тази новина няма нищо общо с казаното от мен! Аз съм натъртил на ЧУЖБИНА!!! Трите отборчета от А група не са свързани с казаното от мен. Ние не трябва да продаваме в А група и се надявам да остане така. Освен това врявам и на Попа, че няма да отиде в отбори-измисляци. Или иначе казано - нямам нищо против Попа да замине навън, имам много против да замине за село Шопия или Разград. Попа сам осъзнава, че отиде ли - реже си пътя за чужбина и се проваля веднага кариерно.

Nobody007
Контакти:

Мнениеот Nobody007 » 27 дек 2022 21:02

greenpeak написа:М. Клементе подписа с последният в Кипър!

Изображение

https://www.facebook.com/AkritasFcOffic ... B8r7y3Zzdl

Ще му пожелаем успех, разбира се. Благодарни сме за това, което показа.
Добри футболни качества като за нашите стандарти в комбинация обаче с неговия си капризен и очевидно твърде своенравен и труден характер…
Всеки е в правото си да има определени изисквания и очаквания.
Дано пък новият му отбор покрие неговите стандарти. Няма какво друго да му пожелаем.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 30 дек 2022 11:18

gong - Шестима чужденци са предложени на Черно море, като варненци ще отсеят двама или трима от тях. Легионерите са от Португалия и Африка, но всички притежават европейски паспорти. Наставникът на "моряците" Илиан Илиев трябва да направи окончателния си избор до 10-15 дни.

На "Тича" искат да привлекат най-вече разиграващ халф и централен нападател, които да заместят напусналите Матиас Курьор и Матеус Клементе. Илиан Илиев не бърза с решението, тъй като иска да избере най-доброто, тъй като има готов отбор с голяма вътрешна конкуренция.
-=-=-=-=-
айде, чакаме с нетърпение да видим новите перли и дано са с добър характер да не се разваля дисциплината в съблекалнята :)))
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Черно море”