Лято 2021 - морски трансфери, мачове и вълнения :)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Re: Лято 2021 - морски трансфери, мачове и вълнения :)

Мнениеот mursusaid » 16 юни 2021 20:40

Ron Jeremy написа:
mursusaid написа:Ж.Атанасов идвал тук.Аз пък приветствам този трансфер.Има доста израстване в играта му откакто бе тук едно време.От друга страна може и да си е левскар,но пък винаги е бил благодарен и признателен ,че тръгна от тук за мъжкия футбол, което и самия той си призна ,при гола му и интервюто след последния мач на Герена.Така че съм сигурен ,че идва с голямо желание и ще играе с хъс.
А отвън какво бихме взели си е пълно тото,така че така по добре

Живко вместо Емо Янчев ??? Сигурен ли си ???

Не ти разбрах въпроса.За кое да съм сигурен.
Иначе е сигурно това ,че Емо е в Локо ПД вече,а Ж.Атанасов тук.
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 16 юни 2021 20:45

'enki' написа:Аз да попитам, какво стана с таблото. Бахти казуса.

Измина повече от месец от крайната дата за кандидатстване по тази поръчка и странно защо още няма решение, въпреки че има оферта от една фирма:

https://app.eop.bg/today/132460

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 16 юни 2021 21:07

Да не правим отбор за Б група,че прибираме Ж.Ат. Той направо си легна като камък сред дърводелците от Герена 8-) Каква е тази политика да прибираме изпаднали левскарчета на Тича?! Не разбраха ли,че който веднъж е минал през Герена от него нищо не става!

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 16 юни 2021 21:16

Добре дошъл на Живко Атанасов!
Много добър първи трансфер , както се казва не е важно количеството а качеството. Да видим ,очаквали сме още един защитник , ако имаме късмет да попаднем на още един качествен ЦЗ ще си решим много проблеми, защото като добавим и Дробаров ще имаме достатъчно варианти във центъра на защитата . Мисля че този и предният сезон страдахме много от тази зона !Също така Дани Димов може да се завърне във халфовата линия или пред защитата във някоя определена тактика срещу отбори срещу които е по добре да се защитаваме и да играем на контра!
Някой ходил ли е днес на първата тренировка?
Струва ми се на една от снимките че Лъчезар Йорданов тренира със отбора :?

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 16 юни 2021 22:01

boys85 написа:
'enki' написа:Аз да попитам, какво стана с таблото. Бахти казуса.

Измина повече от месец от крайната дата за кандидатстване по тази поръчка и странно защо още няма решение, въпреки че има оферта от една фирма:

https://app.eop.bg/today/132460

Супер мерси.
Гледам Климатроник са нашите хора, значи ще е с охлаждане :lol: .
Между другото поръчката е пусната на 22.04. , той Кралев беше ли още министър по това време или в оставка.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 17 юни 2021 00:47

Все пак Живко е един от тези спечелили Купата. А още по-важното е, че идва с желание да играе при нас, както е ясно е отказал на Арда, които плащат добри пари и са в ЕКТ. Не е по-лош от Димов и Дробаров, а по-важното е, че най-накрая ще можем да мръднем Димов халф и да имаме мощ и сила в халфовата линия. Слушах Илиан и ми направи приятно впечатление, че постави цел участие в ЕКТ. ЦЕЛ! Важно е да има цел, иначе сами като не знаем какво правим е ясно, че няма да ни се получи.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 17 юни 2021 06:32

Само за протокола в отбора , който спечели купата Живко не фигурираше . Живко беше изгонен от Гонзо много преди финала иначе Живко май Стефан Генов го докара !
ex Popeye

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 17 юни 2021 07:05

Ron Jeremy написа:Само за протокола в отбора , който спечели купата Живко не фигурираше . Живко беше изгонен от Гонзо много преди финала иначе Живко май Стефан Генов го докара !

Не е вярно, Живко и Тошко Паланков бяха ЦЗ в онзи мач. Гонзо тогава страдаше. Иначе да, той го изгони, но по- късно. И Наско Илиев изгони той.

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 17 юни 2021 09:31

Добре дошъл на Живко. След като трансферът е вече факт, остава само да му пожелая успех. Биткаджия е момчето, а пък ние имаме нужда от характери в отбора.

Тоз Вилела още ли е при нас?

Иначе на снимките действително се вижда Лъчо Йорданов. Успех и на него.

deadlock
Контакти:

Мнениеот deadlock » 17 юни 2021 10:26

Ron Jeremy написа:Само за протокола в отбора , който спечели купата Живко не фигурираше . Живко беше изгонен от Гонзо много преди финала иначе Живко май Стефан Генов го докара !

Котев май беше изгонен преди финала, защото беше заподозрян в уреждане на мачове. После имаше и някакви скандали с него май в Локо Пловдив поради същата причина.

Не разбирам този патос по Живко Атанасов. Дърводелец, който е една идея по-добре от Енчев и Станчев, но нивото там е толкова ниско, че и това не е много за хвалене. Чакаме другия защитник от чужбина, надяваме се някоя юношка да пробие и Димов да играе като халф вече. А тия приказки за Европа ги слушаме всяка година и нямат нищо общо с реалността.

Върни се в “Черно море”