Лято 2018 - подготовка, трансфери, контроли
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Лято 2018 - подготовка, трансфери, контроли
Хубаво заминават ....ами кой идва? Или след 14.06 ще разберем? За Кузма ме е яд, като знам какви лекета са идвали..... дано да вземем нещо свястно на негово място, или някои дето викат Йосков ...въпреки че ме съмнява 

-
- Контакти:
E Чанович и Курьор кой ги е гонил насила? Първият за нищо не ставаше, вторият си тръгна сам.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ОБИЧАЩИ ПФК "ЧЕРНО МОРЕ"! ДНЕС СТАВАТ ТРИ ГОДИНИ ОТКАКТО ВДИГНАХМЕ КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ ЗА 2015 ГОДИНА! БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ГЕРОИ ОТ СТАДИОН ЛАЗУР В БУРГАС, НА ТРЕНЬОРИТЕ И ЩАБА НА ОТБОРА! ТОЗИ СПОМЕН ЯВНО ЩЕ НИ ТОПЛИ ОЩЕ МНОГО ВРЕМЕ!
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!
Стефан Велев е във Варна и явно наистина идва при нас !
Освен Стефан Велев, Иван Минчев също е тук...
Странно решение да предпочете нас вместо родния си клуб, който на всичкото отгоре ще играе и в Европа. Сигурно Илиан е някакъв фактор, не ми се вярва да даваме чак толкова повече пари от Славия.
Може Дебелия некви чужди борчове да изплаща чрез новите 

И двамата са свободни агенти, така че не ми се вярва Дебелия да е замесен по какъвто и да е начин.
Минчев би бил поредния бивш спартаклия, който ще играе за нас. Няма лошо, доста интересен футболист. Също опция при статични с левия крак. Говореше се, че има предварителен договор с Берое. Пак доста странно, ако сме ги надцакали.
Минчев би бил поредния бивш спартаклия, който ще играе за нас. Няма лошо, доста интересен футболист. Също опция при статични с левия крак. Говореше се, че има предварителен договор с Берое. Пак доста странно, ако сме ги надцакали.
Не е странно ....Томаш ясно заяви в последното си интервю, че търси играчи с характер, може би Минчев не е достатъчно "корав" да играе в Берое и затова идва при нас
Сега сериозно, на мен лично ми допада дребосъка, понеже е доста повратлив, раздвижен ...може да води играта, виждам ги като смяна Божилов за Минчев, интересна смяна ще е
А Велев винаги ми е изглеждал, че има характер и играе здраво ...но дали още го има тоя хъс и качествата не знам понеже изобщо не съм му обръщал внимание

Сега сериозно, на мен лично ми допада дребосъка, понеже е доста повратлив, раздвижен ...може да води играта, виждам ги като смяна Божилов за Минчев, интересна смяна ще е

А Велев винаги ми е изглеждал, че има характер и играе здраво ...но дали още го има тоя хъс и качествата не знам понеже изобщо не съм му обръщал внимание

Велев си игра по същия начин в Славия, както беше в Локо Пд при Илиан и преди това в Берое. Работоспособен, но с нищо не изпъква. Дефанзивен халф, който обаче умее да работи с топката, нещо като по-опитен вариант на Витанов. В Левски имаше слаб период, но това е закономерност при трансфер там от зелено-бял тим.
Иначе ако подпишем с Минчев, един измежду Божилов/Огнянов/Кики е пътник.
Иначе ако подпишем с Минчев, един измежду Божилов/Огнянов/Кики е пътник.