Кольо закъсня много със смените.Съдията не показа еднакъв критерии за картоните.Отслаби ни още в началото с 4 картона,след което Дани и Паланков повече мислеха да не получат втори жълт.От тези картони само на Паланков бе заслужен който спря контра,но малко след това при идентична ситуация съдията не показа картон за сините. За разлика на техния Сашко му бе вдигнат картон чак след 4-я груб фал,а и трябваше да бъде изгонен още през първото полувреме. ОчевАдно беше,че съдията ни подготви да ни остави с 10 човека,ако мача се закучи за "Левски".Перфектно използвани "другите начини' по оста Сватбата-Шуменския които в 2 коректни мача без грубости ни заляха с 10 жълти и 1 червен картони!/но при нашето спящо ръководство всеки съдия с радост изпълнява поръчка срещу Морето/
За играта: Б.Стойчев бе зрител на терена. Този Б.Стойчев още като пристигна казах,че този не е дошъл за хубаво на Тича. Всички опасни атаки,2 гола и 2-те греди станаха през него/като знаем,че при служебните е практика да хващат играчи,за мен този Б.Стойчев беше пробит!/ Китанов най слабия му мач в кариерата -2 удара във вратата-2гола/при първия гол топката се търкаляше 30 м, дори и зрител можеше да притича и да я избие/Докато тяхното вратарче се превърна в герой избивайки 6 удара на самата голлиния. В този мач просто малшанса преследваше Моряците.Венков както винаги се мъчеше да покрива целия ляв фронт.Дани явно мястото му не е там,отделно вече не е на ниво А група. Пл.Николов бе най добрият на терена.Жоро се стремеше да бъде навсякъде, но нямаше подкрепа от халфовете.Расим бе смачкан и неорентиран.МногоСлаб мач и за Паланков,Колю да го праща на скамейката,докато си намери отбор.Отпред само Курьор игра с хъс,но пак шанса не бе на негова страна.Нищо запомнящо се от крилата ни.Бакари още не е във форма.Така,че за сега единствения ни център нападател си остава Йосков.Колю трябва да го налага смело за титуляр./Ж.П. и Кулито трябваше да бъдат освободени зимната пауза.Макар,че Кулито е сърцат винаги играе с огромно желание и ако не беше контузен в този мач би се справил дори и с вързани очи по добре от Б.Стойчев./
Черно Море (Вн) - Левски (Сф)/ст.Тича/27.02.16г. 13:00ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно Море (Вн) - Левски (Сф)/ст.Тича/27.02.16г. 13:00ч.
и мен ме е яд за загубата и за това, че трябваше да играем по-добре! само дето аз не споделям мнението на съфорумците! в смисъл ...не съм съгласен, че играхме толкова зле и че за всичко е виновен тренера! и няма да искам оставки и разни такива глупости!
първо, докато другите отбори правят нормална подготовка и играят качествени контроли преди началото на мачовете в А група ...ние играем с Балчик, с Дунав Русе, Добруджа и разни 4-то дивизионни отбори !!!
това едно ...второ - Стенио и Клок наказани .. Траянов невъзстановен ...общо взето нямаше голям избор в халфовата линия и защитата ...щото Паланков можеше ЦЗ да играе на мястото на Стойчев, ако някой измежду Стенио и Клок беше в състава! а Стойчев е от 10 дни с отбора и това му е първи мач ...ако трябва да съм честен той ми изглеждаше най-неориентиран от всички и най-бавен и съм сигурен, че е много далеч от добрата си форма! за мен вчера той беше най-голямата дупка в отбора, но това си е напълно логично! нека след 2-3 седмици да видим как ще е
но имам предвид, че обстоятелствата налагаха този състав в защита и при халфовете (като изключим Дани и Педро, което за мен не изглеждаше като голям проблем вчера)
трето - терена беше уникално зле! аз не мисля, че такъв терен може да се играе футбол, само се пързаляха играчите, топката отскачаше по най-невероятния начин и беше предпоставка за грубости ....и в тоя ред на мисли напълно оправдавам оставянето на Бакари извън титулярите както и на Йосков ....Бакари дори смятам, че изобщо не трябваше да влиза! може да звучи смешно, ама за мен е твърде чуплив играч и можеше да стане някой сакатлък на тоя терен и оттам още няколко месеца ...по-добре да навлезе малко в ритъм физически, да няма оплаквания и тогава може на такъв терен ...докато Йосков какво - с тая физика титуляр срещу Левски, той да не е някакъв мощен тип нападател да се бори там срещу опитните Шерифа и Лукин?! сигурно хеттрик щеше да направи ако беше влязал ...на нормален терен може би, ама с тоя терен на нашия стадион можете да забравите! освен това явно не сте чели, че момчето имаше и вирус и в последния момент се възстанови ...така че според мен не трябва да се рискува
в тоя ред на мисли единствената за мен възможна промяна можеше да бъде Педро десен бек и Райков на терена да речем ...но пак казвам за мен вчера не мисля, че това ни беше големия проблем!
четвърто ...Левски може и да ни надиграха, но късмета напълно ги покри! първо, че ние не вкарахме ...второ, че те вкараха след някакъв измислен рикушет ....неслучайно и вратаря им е играч на мача!!!
пето ..явно повечето мислите, че сме някакъв супер гранд и всеки мач ще го печелим и т.н. и на мен ми се иска, но дори Реал М падна като домакин от Атлетико М ...имам предвид винаги се случва нещо такова! то чак е смешно ..ще кажеш, че Монтана или Пирин са ни надиграли и като игра и като резултат във Варна, че чак оставки и не знам си кви глупости .....
втори мач ни е пролетта ...наистина имахме доста проблеми с наказани, контузени, възстановяващи се и т.н. ...айде моля ви се изчакайте да видим поне още 3-4 мача и ако няма никакво подобрение в играта и резултатите, тогава искайте оставки, че ми писна след всяка загуба едно и също!!! надявам се да бием като гости Берое, че да спрете с простотиите си!!!
съгласен съм, че Йосков трябва да играе примерно, ама що пък решихте, че вчера е бил най-подходящия момент това да се случи?! тъй че нека видим поне още 3-4 мача и тогава си почвайте плюенето ...ще кажете, че като се махне Колю и дойде друг на секундата шампиони ще станем! или пък че с Колю ще изпаднем! нищо не пречи да се изчака още няколко мача, но вие си знаете ...като искате да плюете и да искате оставки - успех1!!
първо, докато другите отбори правят нормална подготовка и играят качествени контроли преди началото на мачовете в А група ...ние играем с Балчик, с Дунав Русе, Добруджа и разни 4-то дивизионни отбори !!!
това едно ...второ - Стенио и Клок наказани .. Траянов невъзстановен ...общо взето нямаше голям избор в халфовата линия и защитата ...щото Паланков можеше ЦЗ да играе на мястото на Стойчев, ако някой измежду Стенио и Клок беше в състава! а Стойчев е от 10 дни с отбора и това му е първи мач ...ако трябва да съм честен той ми изглеждаше най-неориентиран от всички и най-бавен и съм сигурен, че е много далеч от добрата си форма! за мен вчера той беше най-голямата дупка в отбора, но това си е напълно логично! нека след 2-3 седмици да видим как ще е

трето - терена беше уникално зле! аз не мисля, че такъв терен може да се играе футбол, само се пързаляха играчите, топката отскачаше по най-невероятния начин и беше предпоставка за грубости ....и в тоя ред на мисли напълно оправдавам оставянето на Бакари извън титулярите както и на Йосков ....Бакари дори смятам, че изобщо не трябваше да влиза! може да звучи смешно, ама за мен е твърде чуплив играч и можеше да стане някой сакатлък на тоя терен и оттам още няколко месеца ...по-добре да навлезе малко в ритъм физически, да няма оплаквания и тогава може на такъв терен ...докато Йосков какво - с тая физика титуляр срещу Левски, той да не е някакъв мощен тип нападател да се бори там срещу опитните Шерифа и Лукин?! сигурно хеттрик щеше да направи ако беше влязал ...на нормален терен може би, ама с тоя терен на нашия стадион можете да забравите! освен това явно не сте чели, че момчето имаше и вирус и в последния момент се възстанови ...така че според мен не трябва да се рискува

в тоя ред на мисли единствената за мен възможна промяна можеше да бъде Педро десен бек и Райков на терена да речем ...но пак казвам за мен вчера не мисля, че това ни беше големия проблем!
четвърто ...Левски може и да ни надиграха, но късмета напълно ги покри! първо, че ние не вкарахме ...второ, че те вкараха след някакъв измислен рикушет ....неслучайно и вратаря им е играч на мача!!!
пето ..явно повечето мислите, че сме някакъв супер гранд и всеки мач ще го печелим и т.н. и на мен ми се иска, но дори Реал М падна като домакин от Атлетико М ...имам предвид винаги се случва нещо такова! то чак е смешно ..ще кажеш, че Монтана или Пирин са ни надиграли и като игра и като резултат във Варна, че чак оставки и не знам си кви глупости .....
втори мач ни е пролетта ...наистина имахме доста проблеми с наказани, контузени, възстановяващи се и т.н. ...айде моля ви се изчакайте да видим поне още 3-4 мача и ако няма никакво подобрение в играта и резултатите, тогава искайте оставки, че ми писна след всяка загуба едно и също!!! надявам се да бием като гости Берое, че да спрете с простотиите си!!!
съгласен съм, че Йосков трябва да играе примерно, ама що пък решихте, че вчера е бил най-подходящия момент това да се случи?! тъй че нека видим поне още 3-4 мача и тогава си почвайте плюенето ...ще кажете, че като се махне Колю и дойде друг на секундата шампиони ще станем! или пък че с Колю ще изпаднем! нищо не пречи да се изчака още няколко мача, но вие си знаете ...като искате да плюете и да искате оставки - успех1!!

- blue avalanche
- Контакти:
Още на мача със Славия се видя,че отборът на Ч.море се опитва да спука топката и няма никаква идея как да вкара гол. Лампичката,обаче,не ви светна и преди мача с Левски се почна с едни прогнози,с едно помпане...Не знам на кое отгоре.
Оказа се,че Левски не е Славия и съвсем спокойно ви изтрещяхме с 2-0.
На Йоргачевич не му се наложи да показва чудеса от храброст. С изключение на първото положение на Курьор. Интересно защо никой не отбелязва,че Курьор беше в абсолютна засада. Иначе много знаем да говорим за съдиите,нали?
През цялото време изсипвахте едни балони в нак.поле. Това ви беше "идеята" за вкарване на гол. Няма как да стане. Срещу Лукин и Ал Ал.
Що се отнася до Китанов и критиките срещу него - нека някой се опита да пусне една 30-метрова топка по картофена нива,пък после да "уцели" посоката.
Стойчев със решителен шпагат спря топката,която отиваше на крака на Нар за 1-0,но това никой не го вижда.
При гола на Костадинов,не Стойчев,а Пл.Николов се беше обърнал с гръб към шутиращия(интересна позиция),а на всичкото отгоре,топката се отклони леко ПАК в него.
Костадинов трябваше да бъде посрещнат от Паланков и Г.Илиев,но вие си знаете:"Стойчев,Стойчев..."
Чак при втория гол Стойчев изпусна Бедоя.
ПП.Все пак Стойчев се присъедини най-късно към отбора.Без да е изиграл дори една контрола. Какво очаквате да направи? Той не е Серхио Рамос,нали?
На Йоргачевич не му се наложи да показва чудеса от храброст. С изключение на първото положение на Курьор. Интересно защо никой не отбелязва,че Курьор беше в абсолютна засада. Иначе много знаем да говорим за съдиите,нали?
През цялото време изсипвахте едни балони в нак.поле. Това ви беше "идеята" за вкарване на гол. Няма как да стане. Срещу Лукин и Ал Ал.
Що се отнася до Китанов и критиките срещу него - нека някой се опита да пусне една 30-метрова топка по картофена нива,пък после да "уцели" посоката.
Стойчев със решителен шпагат спря топката,която отиваше на крака на Нар за 1-0,но това никой не го вижда.
При гола на Костадинов,не Стойчев,а Пл.Николов се беше обърнал с гръб към шутиращия(интересна позиция),а на всичкото отгоре,топката се отклони леко ПАК в него.
Костадинов трябваше да бъде посрещнат от Паланков и Г.Илиев,но вие си знаете:"Стойчев,Стойчев..."
ПП.Все пак Стойчев се присъедини най-късно към отбора.Без да е изиграл дори една контрола. Какво очаквате да направи? Той не е Серхио Рамос,нали?
- violetovgeneral
- Контакти:
ozzy написа:Мача няма да го коментирам, защото това не беше мач. И отговорността за това е само и единствено на Кольо и нашия отбор!!! Най-отговорно заявявам, че докато Паланков, Георгиев и Расим са в групата за мача повече няма да стъпя на стадиона!!! Кольо е свършен за Черно Море - няма грам идея за това как трябва да играе отбора, разчита на любимци /почвам да се чудя Паланков син ли му е, зет ли, брат ли?/ които или не са за А група, или въобще не са за футболисти.
П.П. Имам един прост въпрос - за чий са ни 7 крила, а нямаме дори 4-ма защитници!?
Ами така е...След мача Спасов говори глупости от сорта на обиграване на новите,те в Левски щото нямат нови...ИНТЕРЕСНО какво тренират-балтии,как да си изкарам по-лесно жълт картон,как да не подавам,а Мастиката кой как да размени,че да не играе?Иначе всичко е наред,тренираме с настроние...Лятото без Кольо и някои футболисти.Ако се контузи Венков,слагаме някой от полузащитата и айдееееее.
- thisisthelife
- Контакти:
Не знам какви претенции може да има реално към съдията. Всичките ни картони си бяха 100%-ви, та дори и някои хора си бяха за червен. Стига оправдания, нека погледнем в нашата паничка и да видим, че нищо не играем. Няма никаква мисъл, никаква идея как да се вкара гол. Разчита се на балони и случайност, а реално имаме едни доста прилични играчи. Аз не мога да проумея защо се продължава с това налагане на Дани на десния бек, на Курьор като център нападател и Еуженио като крило? Защо пак Йосков дори не беше в групата за мача? На Бекир мястото му изобщо не беше в титулярния състав, поне за този мач. Вълчанов, или Маркович щяха да са далеч по-полезни. Кога Спасов най-накрая ще си изкара главата от пясъка и ще проумее, че тези негови експерименти са пагубни? Защо сами се цакаме и караме някои от най-добрите ни играчи да играят на позиции, на които не можем да използваме най-силните им качества? Какво толкова коства Еуженио да отиде на бека, където най-много ще има ползва от неговата енергия и възможност за покриване на голям периметър? Какво ще коства Дани да бъде върнат в халфовата линия, където може да се ползва неговата креативност, или Курьор да бъде пускан като крило, където може да се възползваме от неговата скорост и техника? Прости ротации, които ще окажат моментален положителен ефект върху играта, но защо трябва на инат да се пускат хора чужди за тях позиции?
Truth is hate for those that hate the truth.
истината е, че Левски са ни страшно неудобен съперник в момента за съжаление и късмета също ги покрива срещу нас ...предния път Траянов пък направи някаква глупост и ни биха ...обаче ние по-зле няма как да станем, и според мен наградихме с направената селекция! просто след още 1-2 кръга като имаме по-голяма вариативност нещата ще си дойдат на мястото ....но аз съм съгласен с вас - ОСТАВКА!!! и за следващия треньор ОСТАВКА при първата грешна стъпка и така докато намерим треньора дето при него само ще печелим и то най-вече срещу Левски и Лудогорец щото е най-кеф

Йосков беше болен затова не беше в групата. Не знам защо иронизирате, но за мен е ясно има три възможности:
1. Кольо го прави на инат, има футболисти за всички постове,но иска да докаже колко е велик и как върти футболистите.
2. От ръководството са му дали задача да не се приближаваме до призовите места.
3. Кольо взема пари от някои футболисти и затова се чуди къде да им търси място.
1. Кольо го прави на инат, има футболисти за всички постове,но иска да докаже колко е велик и как върти футболистите.
2. От ръководството са му дали задача да не се приближаваме до призовите места.
3. Кольо взема пари от някои футболисти и затова се чуди къде да им търси място.
-
thisisthelife написа:Не знам какви претенции може да има реално към съдията. Всичките ни картони си бяха 100%-ви, та дори и някои хора си бяха за червен. Стига оправдания, нека погледнем в нашата паничка и да видим, че нищо не играем. Няма никаква мисъл, никаква идея как да се вкара гол. Разчита се на балони и случайност, а реално имаме едни доста прилични играчи. Аз не мога да проумея защо се продължава с това налагане на Дани на десния бек, на Курьор като център нападател и Еуженио като крило? Защо пак Йосков дори не беше в групата за мача? На Бекир мястото му изобщо не беше в титулярния състав, поне за този мач. Вълчанов, или Маркович щяха да са далеч по-полезни. Кога Спасов най-накрая ще си изкара главата от пясъка и ще проумее, че тези негови експерименти са пагубни? Защо сами се цакаме и караме някои от най-добрите ни играчи да играят на позиции, на които не можем да използваме най-силните им качества? Какво толкова коства Еуженио да отиде на бека, където най-много ще има ползва от неговата енергия и възможност за покриване на голям периметър? Какво ще коства Дани да бъде върнат в халфовата линия, където може да се ползва неговата креативност, или Курьор да бъде пускан като крило, където може да се възползваме от неговата скорост и техника? Прости ротации, които ще окажат моментален положителен ефект върху играта, но защо трябва на инат да се пускат хора чужди за тях позиции?
Ти си един от малкото в този Форум с нормално мислене. Поздравления и уважение!
Членестоногите са примитивни създания
- violetovgeneral
- Контакти:
ogrizko написа:истината е, че Левски са ни страшно неудобен съперник в момента за съжаление и късмета също ги покрива срещу нас ...предния път Траянов пък направи някаква глупост и ни биха ...обаче ние по-зле няма как да станем, и според мен наградихме с направената селекция! просто след още 1-2 кръга като имаме по-голяма вариативност нещата ще си дойдат на мястото ....но аз съм съгласен с вас - ОСТАВКА!!! и за следващия треньор ОСТАВКА при първата грешна стъпка и така докато намерим треньора дето при него само ще печелим и то най-вече срещу Левски и Лудогорец щото е най-кеф![]()
Ако беше първата грешна стъпка,нямаше да мрънкам,но не е.Поне веднъж да пусне всеки на поста си да ги видим в оптимално състояние.Нищо повече.Знае ли някой причината,поради която Маркович не играе?Звучеше надъхан преди мача.
blue avalanche написа:Още на мача със Славия се видя,че отборът на Ч.море се опитва да спука топката и няма никаква идея как да вкара гол. Лампичката,обаче,не ви светна и преди мача с Левски се почна с едни прогнози,с едно помпане...Не знам на кое отгоре.
Много ми е интересно,къде я видяхте тази "абсолютна засада"?Гледах записа на мача и единственото доказателство,че има засада на МАТИАС КУРЬОР са думите на коментатора!!!Илиян Енев,или както там се казва лицето с малодушен поглед и ярко изразени левскарски пристрастия,каза че лично той има съмнения за засада!!!Нито положението беше показано на стоп-кадър от подходяща камера,нито беше пусната линия по екрана маркираща,евентуална засада!!!Омръзна ми вече,адски ми омръзна форумни олигофрени да повтарят малоумните думи на сините коментатори,даващи мило и драго да докажат....че Левски е чист,неопетнен и ощетен!!!Ако не можете да гледате и сами да преценявате,слушайте мачовете по радиото!!!Ще ви е по лесно да повтаряте безсмислиците на сините журналистически мазмантии!!!И без това на стадиона не стъпвате!!!