16 Юли, в Разград: Черно море - Динамо Минск (Лига Европа)
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 16 Юли: Черно море - Динамо Минск (Лига Европа)
Динамо са фаворит, но дано поднесем изненадата. Сигурен съм, че ще представим достойно. Успех и на другите български отбори.
Re: 16 Юли, Разград: Черно море - Динамо Минск (Лига Европа)
Капитан "Черно Море": "Я считаю, что мы сильнее минского "Динамо"
http://www.football.by/news/71359.html

Re: 16 Юли, Разград: Черно море - Динамо Минск (Лига Европа)
Черно море са борци и много ме кефи, че имаме наш отбор, който не се отказва. Освен това съм голям фен на Никола Спасов. Мисля, че имат шанс. Напред, моряци!
Гледам от 30мин мача и нищо не ми прави впечатление в играта им само вратаря ,като хване топката я праща веднага към нападателитеkapacitet написа:Който желае може да ги гледа на посочения линк, в момента играят мач за първенство, на мен лично са ми интересни Динамо Минск и ще направя анализ
долу вдясно давате двете стрелки като минат секундите и като се увеличи екрана се махат рекламите...
http://www.sportingvideo.tv/20150622/vv ... 95507.html
Вълчан написа:Естествено че Динамо са доста по класният състав.Ще си проличи още на първият мач.Минимален шанс за Варналии.Не са от класата както и да го въртим....Кофти жребии за мен.
Колко жалко е да си говедо!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Re: 16 Юли, в Разград: Черно море - Динамо Минск (Лига Европ
Лоша новина за пътуващите фенове: ще ни трябват визи. Има оскъдна информация на страницата на МВнР: http://www.mfa.bg/index.php?page=120&st ... solstvo=21
Според мен-никак не добър вариянт. Много приличен отбор са. Но,това не означава нищо. Ако играете съсредочено и с дисциплина,най-вече в защита,може да постигнете добър резултат. Не сте слаб отбор. Все пак сте носител на "Купата".
Пожелавам ви успех!
Пожелавам ви успех!
Всъщност има илюзорен шанс Динамо Минск да бъде поставен и в 3ия кръг но за целта 4 от 7те най - високо поставени отбора в 1ия кв. кръг трябва да отпаднат
Както знаем жребия за 3ия кръг е преди реваншите в 2ия и ЧМ има шанс да открадне високия коефициент на Белорусите но той едва ли ще е достатъчен да са поставени в 3ия кръг!

Не знам дали някой им гледа мача в момента, но според мен не играят нищо. Бавни са, слаба техника, всичките им атаки са изритани напред топки. Пресират високо, но защитната им линия остава доста назад, от което се получава огромна дука между халфове и защитници, въобще футбол на ниво по-ниско от А група. Иначе играят здрав футбол с яки единоборства, но мисля, че всеки български отбор от първата шестица, както ние и Левски, би могъл да ги отстрани (ако играят така, разбира се). Тия Славия Мозир и те са супер зле, но направиха две атаки на скорост и Динамо Минск не знаеха как да реагират. Оптимист съм след това, което видях.
Черно море е Варна