Мнениеот volf » 04 дек 2013 21:59
Истината е следната:
След този мач рухна мита, за дългата резервна скамейка и равностойните футболисти в отбора.
Това беше първият от всички досега изиграни в "елита" двубои в които Лудогорец беше по-грубият отбор ( което срещу мореците си е направо фантастично).
Лудогорец разполага с 11 много стойностни футболисти и с още толкова които служат за попълване на бройката.
Бяс ме хваща като гледам играта на Иван Стоянов. Този човек не играе за актива на своя отбор. Той няма нито едно отиграване в полза на Лудогорец ( за съперника има) и това е прогресираща тенденция от месеци насам.
Стоянов или е изчерпан за футбола или може да бъде полезен само за ЦСКА. Завиждам на стоицизма на Стоев да продължава да разчита на такъв безхаберник.
Другата често употребявана "дупка" е Ешпиньо. Какъв халф може да е този. Няма двубой, който да съм наблюдавал и той да е изпълнявал качествено типични функции. Има силен удар, силен но перманентно неточен- означава, че няма удар. Пасовете му на близко разстояние са остри и фронтални. От далечно разстояние са с обратна преспектива и бавни. Движи се много, но е крайно дезорганизиран и разваля постройката на играта.
Не съм съгаласен в оценката Ви за Шоко. Благодарение на участието на звезди като Ив. Стоянов в състава на противника , на този фъстък му се налага да покрива огромен периметър и включително да изграгжда нападението по фланга на атаката.
Не забелязахте ли, че всички изнасяния на топката и центрирания в наказателното поле на десния фланг бяха негово дело.
Няма как едновремено да бъдеш в атака и и същевремено да изпълняваш пълноценни защитни функции. И къде беше този Стоянов?
Кишада е като стафида всред защитниците на отборите и определено не представлява алтернатива на Безяк.
Има и нещо смешно в резервите на Лудогорец и то се нарича Бакалов.
Не мога да разбера защо се дават толкова крайни оценки за представянето на отбора.
Резултатите са едно, играта с която се е стигнало до тях, съвсем друго.
Лудогорец си игра по типичен за домакинствата си начин, просто липсваха някои от подходящите изпълнители.
Черно море бяха навряни и мачкани, като мръсен парцал в палантерийката си. Лудогорец създаваше и пропускаше положение след положение, и както не за първи път противникът при първото си излизане от наказателното поле им вкара гол.
Стойчо бързо установи, че почивка за титулярите в присъствието на звезда като Стоянов не може да има и съвсем навреме направи нужните промени.
Черно море е отбор с качествени бетонжии и събарянето на стената нямаше как да не изцеди силите на техничните, но крехки Лудогорци.
Така благодарение на гореспоменатите герой се стигна до логичен завършек.
Извинявам се на феновете на Черно море, ако някои мои образни сравнения са ги наскърбили.
Аз не омаловажавам играта на техния отбор, който достигна до равенството по-заслужено от Лудогорец, но трябва да разберат, че имам фенски пристрастия.
Ако в Лудогорец обаче продължават да толерират футболисти тип Стоянов бързо ще заличат симпатиите ми към клуба и доскорошните ми впечатления от футбола, който играят.
Стоянов, ако си звездичка........., забоди си отзад елхичка! Не може така да проваляш усилията на останалите в отбора.