Лудогорец - Черно Море ,сряда 14:00

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

КироВарна
Контакти:

Re: Лудогорец - Черно Море ,сряда 14:00

Мнениеот КироВарна » 04 дек 2013 19:57

Levskar_forever написа:
snakebite написа:
Levskar_forever написа:На няколко пъти се чуваше как феновете на Лудогорец скандират ''Гяури'' към футболистите и гостуващите фенове на Черно море. Да видим дали БФС ще вземе някакви мерки. Това е недопустимо :evil:

Объркал си се нещо...най-много да са им викали "гагаузи" ама и това ме съмнява.
Иначе зрънца има навсякъде, твърдо против съм всякакви епитети !

Да видим дали БФС ще ви накаже. Гяури ще ми викате. Отивайте си в Турция смешници !

Зрънца има навсякъде.Съгласен съм.Но зрънце е когато.хората от различни градове не се уважават достатъчно.....и показвайки ниска култура,си викат "селяни" или "смотани",например.Но когато се употребява турската дума "гяур",вече не е зрънце.Изниква въпроса:Какви са тези дето викат?Защото българин,сърбин,хърватин или грък никога на никого няма да вика "гяур"!Е хайде да се запитаме,тези дето викаха дали са българи или турци?И ако са турци,къде си мислят,че се намират?И дали си мислят,че ще ги търпим?

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 04 дек 2013 20:10

black sea написа:Браво, моряци! Много правилно изигран ма4 срещу отбор, който е с няколко класи над останалите. А тези, които омаловажават успеха ни, бих искал да ги питам как се взема то4ка или то4ки на Лудогорец :!: :?: :roll: :shock: Може би с красива игра и ма4кане :?: :lol: :mrgreen: ;) Вашите отбор4ета колко то4ки взеха от ма4овете с лудите :?: Питам, защото тази година от пет ма4а в които лудите не са били, два са срещу нас. Какво да говорим и спорим пове4е, няма смисъл.

Абе днес тия няколко класи много-много не проличаха..Стоев обърка мотивацията на играчите и състава...оттам заприличахме на ЦСКА и Левски, от които им взехте точки !Сега ще се напънем, ще бием Левски и ще се бием в гърдите и ще даваме интервюта !
Аз лично жадувах реванш днес но не го получих, от това съм разочарован, мисля си че ако искахме щяхме да ви бием, За целта обаче трябваше да играем с титулярен състав и с концентрация на макс ! Това днес не го видях и резултата е закономерен !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 04 дек 2013 20:34

snakebite написа:
black sea написа:Браво, моряци! Много правилно изигран ма4 срещу отбор, който е с няколко класи над останалите. А тези, които омаловажават успеха ни, бих искал да ги питам как се взема то4ка или то4ки на Лудогорец :!: :?: :roll: :shock: Може би с красива игра и ма4кане :?: :lol: :mrgreen: ;) Вашите отбор4ета колко то4ки взеха от ма4овете с лудите :?: Питам, защото тази година от пет ма4а в които лудите не са били, два са срещу нас. Какво да говорим и спорим пове4е, няма смисъл.

Абе днес тия няколко класи много-много не проличаха..Стоев обърка мотивацията на играчите и състава...оттам заприличахме на ЦСКА и Левски, от които им взехте точки !Сега ще се напънем, ще бием Левски и ще се бием в гърдите и ще даваме интервюта !
Аз лично жадувах реванш днес но не го получих, от това съм разочарован, мисля си че ако искахме щяхме да ви бием, За целта обаче трябваше да играем с титулярен състав и с концентрация на макс ! Това днес не го видях и резултата е закономерен !

Стига, бе. Ти ако си хлебар, хляб няма да ни дадеш да ядем. Срамота. :lol:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 04 дек 2013 21:35

зеления написа:
snakebite написа:
black sea написа:Браво, моряци! Много правилно изигран ма4 срещу отбор, който е с няколко класи над останалите. А тези, които омаловажават успеха ни, бих искал да ги питам как се взема то4ка или то4ки на Лудогорец :!: :?: :roll: :shock: Може би с красива игра и ма4кане :?: :lol: ;) Вашите отбор4ета колко то4ки взеха от ма4овете с лудите :?: Питам, защото тази година от пет ма4а в които лудите не са били, два са срещу нас. Какво да говорим и спорим пове4е, няма смисъл.

Стига, бе. Ти ако си хлебар, хляб няма да ни дадеш да ядем. Срамота. :lol:

Грешиш, ще ви даде рязан...хляб! Тъй де, на филийки :lol:
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 04 дек 2013 21:59

Истината е следната:
След този мач рухна мита, за дългата резервна скамейка и равностойните футболисти в отбора.
Това беше първият от всички досега изиграни в "елита" двубои в които Лудогорец беше по-грубият отбор ( което срещу мореците си е направо фантастично).
Лудогорец разполага с 11 много стойностни футболисти и с още толкова които служат за попълване на бройката.
Бяс ме хваща като гледам играта на Иван Стоянов. Този човек не играе за актива на своя отбор. Той няма нито едно отиграване в полза на Лудогорец ( за съперника има) и това е прогресираща тенденция от месеци насам.
Стоянов или е изчерпан за футбола или може да бъде полезен само за ЦСКА. Завиждам на стоицизма на Стоев да продължава да разчита на такъв безхаберник.
Другата често употребявана "дупка" е Ешпиньо. Какъв халф може да е този. Няма двубой, който да съм наблюдавал и той да е изпълнявал качествено типични функции. Има силен удар, силен но перманентно неточен- означава, че няма удар. Пасовете му на близко разстояние са остри и фронтални. От далечно разстояние са с обратна преспектива и бавни. Движи се много, но е крайно дезорганизиран и разваля постройката на играта.
Не съм съгаласен в оценката Ви за Шоко. Благодарение на участието на звезди като Ив. Стоянов в състава на противника , на този фъстък му се налага да покрива огромен периметър и включително да изграгжда нападението по фланга на атаката.
Не забелязахте ли, че всички изнасяния на топката и центрирания в наказателното поле на десния фланг бяха негово дело.
Няма как едновремено да бъдеш в атака и и същевремено да изпълняваш пълноценни защитни функции. И къде беше този Стоянов?
Кишада е като стафида всред защитниците на отборите и определено не представлява алтернатива на Безяк.
Има и нещо смешно в резервите на Лудогорец и то се нарича Бакалов.
Не мога да разбера защо се дават толкова крайни оценки за представянето на отбора.
Резултатите са едно, играта с която се е стигнало до тях, съвсем друго.
Лудогорец си игра по типичен за домакинствата си начин, просто липсваха някои от подходящите изпълнители.
Черно море бяха навряни и мачкани, като мръсен парцал в палантерийката си. Лудогорец създаваше и пропускаше положение след положение, и както не за първи път противникът при първото си излизане от наказателното поле им вкара гол.
Стойчо бързо установи, че почивка за титулярите в присъствието на звезда като Стоянов не може да има и съвсем навреме направи нужните промени.
Черно море е отбор с качествени бетонжии и събарянето на стената нямаше как да не изцеди силите на техничните, но крехки Лудогорци.
Така благодарение на гореспоменатите герой се стигна до логичен завършек.
Извинявам се на феновете на Черно море, ако някои мои образни сравнения са ги наскърбили.
Аз не омаловажавам играта на техния отбор, който достигна до равенството по-заслужено от Лудогорец, но трябва да разберат, че имам фенски пристрастия.
Ако в Лудогорец обаче продължават да толерират футболисти тип Стоянов бързо ще заличат симпатиите ми към клуба и доскорошните ми впечатления от футбола, който играят.
Стоянов, ако си звездичка........., забоди си отзад елхичка! Не може така да проваляш усилията на останалите в отбора.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 04 дек 2013 22:45

Мисля,че прекалено се изхвърляш.барабар с всичките ви титуляри на Тича ви подмятахме като лайнян вестник 90 минути.При 3:0 спряхме да играем,че отивахте на 4-5 гола одма.Приеми факта,че срещу нас никакви ви няма и това е положението,ако съдията помогне-става(както се е случвало),но без рамо на човека в черно не си спомням ваша победа!Всъщност нито вие,нито Левски,нито ЦСКА,нито който и да е т.нар. "гранд" не е триумфирал на моряците без да е бил с 14 човека,факт.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 04 дек 2013 23:00

ПФК Лудогорец написа:Напълно незаслужена точка за вас, веднъж минахте центъра и вкарахте, добре че играхме с резервите иначе щяхме да ви качим на резултат. Относно скандиранията напълно си ги заслужихте заради държанието на вашата агитка !

Ти ли се оказа най-тъпото парче от Лудогорец? Защото до сега не срещнах такова малоумно изказване от никой от вашите.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 04 дек 2013 23:11

volf написа:Истината е следната:
След този мач рухна мита, за дългата резервна скамейка и равностойните футболисти в отбора.
Това беше първият от всички досега изиграни в "елита" двубои в които Лудогорец беше по-грубият отбор ( което срещу мореците си е направо фантастично).
Лудогорец разполага с 11 много стойностни футболисти и с още толкова които служат за попълване на бройката.
Бяс ме хваща като гледам играта на Иван Стоянов. Този човек не играе за актива на своя отбор. Той няма нито едно отиграване в полза на Лудогорец ( за съперника има) и това е прогресираща тенденция от месеци насам.
Стоянов или е изчерпан за футбола или може да бъде полезен само за ЦСКА. Завиждам на стоицизма на Стоев да продължава да разчита на такъв безхаберник.
Другата често употребявана "дупка" е Ешпиньо. Какъв халф може да е този. Няма двубой, който да съм наблюдавал и той да е изпълнявал качествено типични функции. Има силен удар, силен но перманентно неточен- означава, че няма удар. Пасовете му на близко разстояние са остри и фронтални. От далечно разстояние са с обратна преспектива и бавни. Движи се много, но е крайно дезорганизиран и разваля постройката на играта.
Не съм съгаласен в оценката Ви за Шоко. Благодарение на участието на звезди като Ив. Стоянов в състава на противника , на този фъстък му се налага да покрива огромен периметър и включително да изграгжда нападението по фланга на атаката.
Не забелязахте ли, че всички изнасяния на топката и центрирания в наказателното поле на десния фланг бяха негово дело.
Няма как едновремено да бъдеш в атака и и същевремено да изпълняваш пълноценни защитни функции. И къде беше този Стоянов?
Кишада е като стафида всред защитниците на отборите и определено не представлява алтернатива на Безяк.
Има и нещо смешно в резервите на Лудогорец и то се нарича Бакалов.
Не мога да разбера защо се дават толкова крайни оценки за представянето на отбора.
Резултатите са едно, играта с която се е стигнало до тях, съвсем друго.
Лудогорец си игра по типичен за домакинствата си начин, просто липсваха някои от подходящите изпълнители.
Черно море бяха навряни и мачкани, като мръсен парцал в палантерийката си. Лудогорец създаваше и пропускаше положение след положение, и както не за първи път противникът при първото си излизане от наказателното поле им вкара гол.
Стойчо бързо установи, че почивка за титулярите в присъствието на звезда като Стоянов не може да има и съвсем навреме направи нужните промени.
Черно море е отбор с качествени бетонжии и събарянето на стената нямаше как да не изцеди силите на техничните, но крехки Лудогорци.
Така благодарение на гореспоменатите герой се стигна до логичен завършек.
Извинявам се на феновете на Черно море, ако някои мои образни сравнения са ги наскърбили.
Аз не омаловажавам играта на техния отбор, който достигна до равенството по-заслужено от Лудогорец, но трябва да разберат, че имам фенски пристрастия.
Ако в Лудогорец обаче продължават да толерират футболисти тип Стоянов бързо ще заличат симпатиите ми към клуба и доскорошните ми впечатления от футбола, който играят.
Стоянов, ако си звездичка........., забоди си отзад елхичка! Не може така да проваляш усилията на останалите в отбора.

То всичко хубаво само дето не разбрах защо постваш всичко това в нашия форум? Мислиш ли, че някой от нас се интересува от стояновците ви, шокотата или който и да е друг от вашите? Според мен този пост си е за вашия форум. Добре ще бъде да го прехвърлиш там.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 05 дек 2013 02:01

Наборе,аз се интересувам от Иван Стоянов и го писах в една тема.Това момче има място на Тича и ако дойде,ще видиш за какво иде реч.Играч точно за нас.Нахъсан,играе по целият фронт на атаката,непримирим,биткаджия,а и бележи често важни голове.Затова не може да си намери мястото в Разград,защото там повечето са меки китки и мъжкарството много не е на почит.Единствено дърветата Дяков и Златински променят леко пейзажа.А и Шоко не е за изхвърляне.Но ние си имаме доволно бекове от дясно.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 05 дек 2013 05:53

Партизаните поздравяват ятаците 5:30 сутринта,пуцай куме :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: издъниха ми 2-ката на фиша,ама здраве да е хохоххохохохо :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Върни се в “Черно море”