Черно Море-ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- slavia_forever
- Контакти:
Re: Черно Море-ЦСКА
Честито на Черно Море!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
ee добре, че не познах ((((: мноог се радвам, че най-наркая си повярвахме и се случи закономерното с оглед на това, което са тия два отбора в момента ((:
честито, моряци, дочакахме !! ((( :
честито, моряци, дочакахме !! ((( :
- Sagittarius
Изключителен мач на нашите.ЦСКА играха много силно,оставете глупостите които пишат фенвоете им,че не ставали.Това тяхното е емоция,днес те играха даже над възможностите си и изиграха много силен мач.Ние обаче се борихме мъжки.Това беше нашия коз,нашите момчета имат огромни сърца.Изключително големи моряци днес.С една дума-мъже!Публиката ни-великолепна.Треньора-чудесно водещ мача,умело и спокойно.Кривия-номер 1 на терена,страхотна игра,жалко,че изпусна дузпа в решителен момент,на косъм беше да стане големия прелом за този пропуск.Цялото второ полувреме - наше.Любо Пенев направи фатална грешка със смяната на Тошо Янчев и второто полувреме в средата ги попиляхме,Кривия ги развинти с пасове,с глава,с интелект.Много голям Данчо Юруков и Илко Пиргов.Няма как да не отбележа тези момчета.Но всички,всички се бориха изключително сърцато,те показаха,че са истински моряци и аз съм много горд,че съм фен на такъв отбор,отбор с невероятен дух,с невероятен характер.Това ми е най-скъпото.Не искам да обиждам никого,но онази паплач в сектора за гости заслужава да гледа ЦСКА поне 2 мача извън София.Абсолютни селядури,простаци и боклуци.Ако това им е голямата публика-пикая им на нещастниците,поведението им мога да го опрелича само с това на едни други селяндури,те се знаят кои са.Честита победа!Чака ни дерби със Спартак и не бива да изпадаме в еуфория и да ги подценяваме.Там мача няма да е никак лек за нас,но бием ли ги твърдо сме 3-ти.Днес и най-вече онзи мач в Сливен,там,под сините камъни с нашия невероятен дух си спечелихме медалите.Заслужено!
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Един голям поклон, пред мъжеството на целия отбор!!!! Благодаря ви!!!!
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!
И от мен поклон пред себераздаването на момчета супер Алекс и другите моряци се раздадаха докрай,но и Кулибали игра много добре.Ред е на Спартак!!

С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
garfild8 написа:mistreated написа:garfild8 написа:На какво се надяват от ЦСКА.Един изтерзан и почти разбит отбор отвсякъде ги разби тотално на 9 май,на нац.стадион,какво очакват на Тича не знам.А сетих се:една несбъдната мечта трите точки,но ще вземат комбинацията от трите пръста
![]()
Не искам да обиждам нито един фен на ЦСКА,не искам да засягам никой от тях.
Слез малко на земята пич, и вие не сте нищо особено. И същия тоя разбит отбор, който ни би, само поради липса на късмет не ви удари на Тича. Добре, че Йовов няма очила. Споко, след мача ще успокоите страстите и ще разберете защо ние сме ЦСКА, а вие Черно море.
Ще видим,може и да разберем
EХ,бедни ми,бедни mistreated.Защо не ми повярва,казах ти,че няма да загубим, а ти не,та не.Видя ли сега кой е ЦСКА и кой е Черно море.Занапред не подценявай ЧМ,защото вие го отнесохте най-яко от нас,в сравнение с Левски,Локо СФ и Литекс.И бъди сигурен че догодина освен сините,ще имате още един сериозен съперник за титлата.
Само Черно море.
- mistreated
- Контакти:
EХ,бедни ми,бедни mistreated.Защо не ми повярва,казах ти,че няма да загубим, а ти не,та не.Видя ли сега кой е ЦСКА и кой е Черно море.Занапред не подценявай ЧМ,защото вие го отнесохте най-яко от нас,в сравнение с Левски,Локо СФ и Литекс.И бъди сигурен че догодина освен сините,ще имате още един сериозен съперник за титлата.
В една друга тема казах, че поздравявам Черно море за мъжката игра. Абсолютно заслужено взеха мача. Няма две мнения по въпроса. Естествено, както всеки фен, който обича отбора си, ми е тежко за тази загуба, но с такава игра не заслужаваме да сме шампиони. Колкото и слаби да са Левски в момента, те поне победиха в дербито. За това те заслужават повече да са първи. Това е моето мнение. Не съм искал да обидя феновете на Черно море, просто много бързо се паля, когато обиждат моя отбор.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Поклон пред мъжката игра на моряците , искаме си медалите
Ред е на онези нагли мухи плбеите!

Ред е на онези нагли мухи плбеите!

“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)
mistreated написа:EХ,бедни ми,бедни mistreated.Защо не ми повярва,казах ти,че няма да загубим, а ти не,та не.Видя ли сега кой е ЦСКА и кой е Черно море.Занапред не подценявай ЧМ,защото вие го отнесохте най-яко от нас,в сравнение с Левски,Локо СФ и Литекс.И бъди сигурен че догодина освен сините,ще имате още един сериозен съперник за титлата.
В една друга тема казах, че поздравявам Черно море за мъжката игра. Абсолютно заслужено взеха мача. Няма две мнения по въпроса. Естествено, както всеки фен, който обича отбора си, ми е тежко за тази загуба, но с такава игра не заслужаваме да сме шампиони. Колкото и слаби да са Левски в момента, те поне победиха в дербито. За това те заслужават повече да са първи. Това е моето мнение. Не съм искал да обидя феновете на Черно море, просто много бързо се паля, когато обиждат моя отбор.
Не исках,да обидя отбора ти.Просто се изказах по-метафорично.И искам да ти благодаря за добрите думи и реалната преценка за мача.
Само Черно море.
Някой дали знае къде мога да намеря целият мач по БНТ1 да го гледам? В zamunda качват мачове, но на морето ги няма 

На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!