БГ футбол 2013-2014 - Варненските стадиони

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Re: БГ футбол 2013-2014 - Варненските стадиони

Мнениеот greenpeak » 08 авг 2013 19:30

"Обмислят ремонт на "Тича" (08 август 2013, 11:34 | Varnautre.bg)

Заглавието на статията ми хареса.

ОБМИСЛЯТ :mrgreen: !?!?

Тъл.реч.:
Обмислям, Сериозно и внимателно мисля в/у нещо; премислям, обсъждам.

Синоними:
обсъждам, размислям, разсъждавам, мисля, премислям, промишлявам, размишлявам, вземам в съображение, преценявам, разглеждам, анализирам, съобразявам, предвиждам, помислям, мъдрувам, умувам
разисквам, дебатирам
обменям мисли, съвещавам се
възприемам, схващам, асимилирам
замислям, планирам, кроя
преценявам внимателно
Марин Маринов: Инцидент с Генов няма, всичко е измислица (видео) http://www.novsport.com/news144447_1.html

Видеото ясно показва колко ОБМИСЛЯЩ човек е Марин Маринов :mrgreen: !!!

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 08 авг 2013 20:16

Страницата е докладвана като „атакуваща“! :mrgreen:

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 08 авг 2013 20:22

boys85 написа:Страницата е докладвана като „атакуваща“! :mrgreen:

'' ...Инцидент няма, всичко е измислица" :mrgreen: :geek:

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 09 авг 2013 10:10

Iceberg написа:
гарфилд написа:Аз не вярвам на такива новини.Излизат от време на време такива статийки,както за Тича,така и за Гранд Каньон Арена(особено по изборно време),затова си го местя в другия крачол,при такивИ новинки.
Ще повярвам,когато го видя черно на бяло.

"от yavorescu на 08 Авг 2013 11:07
И аз правя точно като Гарфилд. Даже само леко го опипвам и го пускам пак в същия крачол :)"

ВиЙ какво сте се разпищолили бре?! И един съвет от мене : докато си ги обарвате и местите там, по крачолите, слагайте по една тава отзад, че да не ви изненада нЕкой по-чевръст :lol: А иначе е крайно време да се направи нещо по тоя изстрадал стадион, щото май ще го ядем всички "непреместен".. :mrgreen: Чудя се как ни дават лиценз още.. :roll: Чувам за догодина ще искат всички да имат осветление :?: Ние трева и седалки нямаме.. не знам?!?!

Айсберг-каква трева,какви седалки?Хората говорят само за "лампи".Няколко крушки от икономичните и сме готови. :mrgreen: Ти още малко и ще поискаш специален паркинг за да има къде да паркираш преди мач. :)
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 09 авг 2013 12:45

Готвача написа:
Iceberg написа:
гарфилд написа:Аз не вярвам на такива новини.Излизат от време на време такива статийки,както за Тича,така и за Гранд Каньон Арена(особено по изборно време),затова си го местя в другия крачол,при такивИ новинки.

"от yavorescu на 08 Авг 2013 11:07
И аз правя точно като Гарфилд. Даже само леко го опипвам и го пускам пак в същия крачол :)"

ВиЙ какво сте се разпищолили бре?! И един съвет от мене : докато си ги обарвате и местите там, по крачолите, слагайте по една тава отзад, че да не ви изненада нЕкой по-чевръст :lol: А иначе е крайно време да се направи нещо по тоя изстрадал стадион, щото май ще го ядем всички "непреместен".. :mrgreen: Чудя се как ни дават лиценз още.. :roll: Чувам за догодина ще искат всички да имат осветление :?: Ние трева и седалки нямаме.. не знам?!?!

Айсберг-каква трева,какви седалки?Хората говорят само за "лампи".Няколко крушки от икономичните и сме готови. :mrgreen: Ти още малко и ще поискаш специален паркинг за да има къде да паркираш преди мач. :)

Абе ако трябва да съм честен, понякога ми се е приисквало и "специален" кенеф, ама.. понякога само. Предвидливо дъртото куче преди да излезе от къщи за към стадиона.. посещава тоалета, ходи му се или не, щото там, не дай се боже да ти се доходи..
Шегувкаме си се ние тука, ама нещата наистина загрубяват с всяка изминала година. Нещо смислено трябва да направят собствениците, защото срама е голям :( с този стадион. А казваме.. Тича е нашият дом???!!!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 09 авг 2013 19:09

Въртим,сучим,все до едно и също стигаме.Сега да погледнем нещата откъм лиценза за спортното съоръжение-Тича.
Какво има и какво няма.Ще започна от вратите.Не може стадион за около 8000 човека да има само три врати,едната от които се използва само от гостуващите агитки.По оградата единствените подобрения направени от ТИМ са тези ламарини,които се използват и с рекламна цел и с цел да не могат по-бедните хора да гледат през оградата без пари.Следва растителността от вътрешната страна.Под всякаква критика.Никаква поддръжка.Тоалетните/бивши такива/са толкова зле,че какъвто и зор да има човек няма да влезе вътре.Химическите миришат на всичко друго,но не и на химия.Подстъпите от горната и долната страна са в добро състояние,стълбите и те.Седалките няма какво да ги коментирам.Пълна отврат.Стигаме до местата за резерви и треньори+четвъртия съдия.Може да се сяда,но са много зле и те.И накрая бижуто-зеленият килим,нивата наречена терен.С право сме упреквани за състоянието и.Относно осветлението е добре че не живеем много на север,че 6м нямаше да можем да играем ,а останалите 6м трябваше да играем между 10 и 12 на обяд.Хубаво че дядо Боже пуска лампата да свети през деня.След тази кратка равносметка искам да запитам риторично.Как и кой по дяволите дава лиценз всяка година на Тича,при положение че изискванията стават все по големи,а състоянието на Тича все по лошо.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 09 авг 2013 22:27

yavorescu написа:И аз правя точно като Гарфилд. Даже само леко го опипвам и го пускам пак в същия крачол :)

Азис си го премести ... :mrgreen:

Изображение

http://www.blitz.bg/news/article/215892

:oops:

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 14 авг 2013 10:55

Хубав стадион.В коя държава е това?Ех и ние да имахме такъв. :mrgreen:

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 14 авг 2013 12:02

Дано го види някой от който зависи този проект и се заинтересува.

Върни се в “Черно море”