02.05 Локо Сф - Черно море - 15.30 - четвъртък - НЮЗ7

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Sole
Контакти:

Re: 02.05 Локо Сф - Черно море - 15.30 - четвъртък - НЮЗ7

Мнениеот Sole » 02 май 2013 17:16

Поредният поръчков съдия на Гигов и софийското БФС - Вихрен Манев :!:

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 02 май 2013 17:23

В крайна сметка 1 точка,но ние за мене и без нея няма да имаме никакви проблеми.Проблеми обаче ще има Локодузпа.След като си уредиха мачовете с Монтана и Славия ще им се наложи да правят това с един измежду Черноморец и Берое навън,иначе ако всичко е нормално ще има Финалче последния кръг с Ботев Вр тука :mrgreen: .
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Мнениеот KIL » 02 май 2013 17:25

ВЕрвайте,че ако имаше падане на играч на Локо в нак.поле,веднага щеше да се свири ДУЗПА! :mrgreen:
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 02 май 2013 17:32

Мисля си,обаче,че играхме УЖАСНО слабо в защита!!!Само Сашко Бека беше на ниво!Изключително слаба игра на Росен и Шерифа плюс Китанов.Всяко центриране увисваха,надскачаха ги с лекота,това не е нормално,затова и целия отбор се прибра накрая при такава безобразна игра отзад и тотална несигурност.Харесва ми все повече тоя Инканго,пипа страшно топката и е страшна "жилка",като биче е,много силен физически и все повече набира пара,жалко,че няма подготовка и това си личи,но догодина ще е друг.Същото важи и за Симеон Райков,до 60-70 минута,после и той като Инканго се изплези и играта ни спадна.Жоро Божилов и Еделсон бяха много силни днес,Божилката второто полувреме беше почти безгрешен.Страхотни думи за Капитана.Един безупречен мач,вдъхваше спокойствие,добре работеше с пасовете,даде 2 голови.Иначе другото беше посредственост.Не ми хареса Идалго,отново нищо,с неговата визитка и опит е длъжен да блести.Очакваме Литекс,един мач,който можем да спечелим при нужната мотивация.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 02 май 2013 17:38

greenpeak написа:
yavorescu написа:0-0 на почивката, Комел и Росен с жълти картони. Нямам NEWS7 :evil: а и излъчването на живо на сайта им не работи :evil:

Хваща се и ефирно цифрово, yavorescu. Със стайна антена.

Благодаря, greenpeak, не знаех. Нямам антена, но една тел ми свърши прилична работа и успях да гледам второто полувреме.

Слаб мач за мен, и съм особено разочарован от последните две смени на "мъжкаря" Гонзо.
Все пак, точка навън винаги е добре дошла.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 02 май 2013 17:42

Честита точка макар че заслужавахте да победите.

LOKOMAN
Контакти:

Мнениеот LOKOMAN » 02 май 2013 17:44

Tова което показаха отборите второто полувреме е някаква безкрайна и безидейна пародия. За мен по-добре е Локомотив да изпадне тази година, да разкара пенсионерите и със спестените пари от издръжка в Б група , а те не са малко спрямо А да се сглоби по-добър отбор.Като гледам отборите в Б група, Локомотив няма да има никакъв проблем отново да влезе в А. Другата година изпадт също 4 отбора и ако останем пак ще е безкрайна мъка и ядове.Така мисля аз.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 02 май 2013 17:44

Браво моряци,браво Гонзо!С оглед на моментното състояние,много добре изигран мач.Открито през първото полувреме,с доста положения и греда,която ако беше влязла,щеше да е по-добре,но....не стана.Имахме и други възможности,а много съм доволен и от това,че опитахме и няколко далечни удара.При треньорите преди Г.Иванов,това го нямаше.Много ми харесаха всички,стараха се.А Инканго показа.че в него има много хляб и много футбол.Току-що Кокала говори несвързано,както винаги и заявава,че заслужавали 3 точки.Е хубаво,всеки гледа от своята камбанария,но малко от малко и реализъм нека да има.Греда ударихме,десния ви бек игра с ръка,Монито Райков го събориха на границата на пеналта.....и вместо ние да плачем,пак вие сте ощетени.Ами верно е.Ощетени сте.Най-добрия ви нападател го няма.Оня дето ви изработи дузпа (несъществуваща) в 87 мин.Помните ли?Помните....и ви е мъчно,но всичко тече,всичко се променя.Това и на латински мога да ви го напиша,ама няма кой да го разбере.Няма кой казвам,защото Локото много плака за стадиона си,искали да играят у дома.Е,играхте у дома,а НЯМА НИКОЙ.Стана "Сам в къщи"!Не ви ли е срам?Искате да игаете в А група,а на стадиона само бащите на футболистите.Е и две-три майки видяхме,да са живи и здрави.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 02 май 2013 17:48

От мач на мач,играем все по добре.Вижда се работата на Гонзо.Какво да говорим за мача,първотоо полувреме си беше за нас,а второто Локо се опитаха да натиснат и с помощта на съдията/след влизането на Поялника започнаха фаловете около пеналта/ни понатикаха в нашата половина.Отново за Брус-с добра подготовка,този играч ще стане НЕЗАМЕНИМ за нашият отбор.Изключителна игра в нападение,страхотен контрол и поглед над играта,добро заършващо подаване,много добра игра на линията на засадата и почти винаги надиграване на персоналния пазач.На Идалго определено му трябва по добра подготовка,но си мисля че е малко мързелив.Божилов свърши страхотна работа,Райков също.В защита Комел отново се справи добре,не виждам защо не го хареса стрелеца днес.Съдията го изнерви,но това е част от играта все пак.Китанов разконцентриран/обясними защо/.Всички останали на ниво.Не знам кой го е гледал Брус,но определено е усетил качествата на играча.Дали не е Мишо?Мисля си че с тази точка натиснахме Локо още повече.Сега наистина трябва да се ръсят и си мисля че Берое ще се надупят.Имам такова предчувствие,не знам защо.Дано да греша.Ако греша,ще им се извиня публично!Мисля си относно ситуацията в Етър.Май ще се откажат и ще им анулират резултатите през втория полусезон.Тогава Локо сф затъва съвсем.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 02 май 2013 17:50

За сефте да не ни вкарат гол в мач за първенството.
Последният ни мач без гол във вратата ни бе на 10/11/2012г.: 0-0 с/у ЦСКА.

Иначе всяко центриране в наказателното ни поле от стат. сит. беше големо треперене :mrgreen: .

Върни се в “Черно море”