pobeda1 написа:Аз този мач го виждам като, последен мач като треньор в живота му, на инж. Иванов.
Инак играчите на Черно море са борбени и играят с дух, но подредени на грешни места и тактика, нищо не могат да направят. Но да се надяваме да гледаме динамичен мач, пък по-добрия на терена да победи.
Инак си спомням един мач м/у двата отбора в Пловдив (година 79 или 80 беше), всички бяхме на стадиона да видим 1000 гол на Ботев (тогава Тракия) в А група (до тогава имаха 998 гола), но Морето поведе с 0:2 (2 гола на Рафаилов или нещо подобно име) в 43 мин. Георги Славков намали от пряк свободен удър. В средата на второто полувреме Атанас Гъръбски от границата на наказателното поле, ляво на вратаря, отбеляза 1000 гол на Ботев. и в 87 мин, след като цял мач не можеше да вкара, Сашо Иванов (бащата на Гонзо) вкара за 3:2 (тогава нямаше добавено време 90 мин и край на мача)....
О,да.Този мач го помня като ден днешен.С едно уточнение-беше през пролетта на 1978 г.м.май,няколко дни преди абитуриентския ми бал.
С мой приятел и съученик,с който още продължаваме да ходим на мачовете на "Ботев",избягахме от училище(тогава се учеше и в събота),но бяхме закъснели.С влизането на Колежа първата ни работа беше да погледнем таблото.0:2 и направо ни втресе.Другото си го разказал.С една добавка-Сашо Иванов вкара гола на вратата откъм таблото със страхотна тупалка(негов специалитет)извън нак.поле.
Беше първата година от изграждането на големия отбор на "Ботев" от 80-те.А "Ч.Море" се бяха завърнали в "А" група,след като предишния сезон бяха изпаднали.В отбора им играеха легендарни варненски футболисти-Тодор Марев,Стефан Богомилов.
Утрешният мач според мен ще завърши с победа за "Ботев"-прогноза 2:0.
Надявам се с победата да Ви направим услуга и да си намерите кадърен треньор.
ShooterMan написа:Феновете на Ботев съвсем са се самозабравили

.Някакъв мустачко-подлога на властта,НАТИРЕН от Боко Тиквата да ги купи си пере парите и те си въобразяват,че там имало "проекти"

.Направо тоя Митьо Селския съвсем ги е умопомрачил.Ботев и т.нар. им ПРОЕКТ има точно 3-4 месеца животец още,като индикациите,че МУСТАЧКО вече изнася каквото може в ЮАР са налице,а и не са само индикации.Цецко мустака е един от хората,които СерГей и БСП биха унищожили първи - подлога на Костов,подлога на Боко,чака го направо разпердушинване тоя.Както той,така и друг от ГЕРБ подлогите - Дормуз баба.В момента в който стане смяна на караула тези двамата ще бъдат сринати със земята,така,както Боко примерно пробва да срине ТИМ и Гриша Ганчев,но не успя,въпреки,че загубиха позиции.Спасиха се,защото имат много бизнеси,но Цецко е само с банка...както казаха по-горе държавата си дръпва парите и Смешкото с проектите от милионер ще се събуди последен просяк...Освен ако не е преместил някой и друг милион в ЮАР и да е избягал там вече.Което и ще стане.Заради големите усти на христоловците ще видите каква жестока шега им е подготвила съдбата.След 3-4 месеца пак ще си говорим за ПРОЕКТИ...те и в Черноморец имаха едни ПРОЕКТИ но се окъкаха,а Съби е доста по-заможен от Цецо мустака
Хахахаха,от това по-голяма простотия не бях чел.Впрочем,стилът ми е много познат.
Я си качи една актуална снимка-мургав ли си?
П.П.Тоя Сергей не беше ли от ония,дето сложиха край на "хегемонията" на варненския футбол?Или,викаш,сега е гузен и като дойде на власт ще компенсира?