Напредъка е очеизваден,дори очаквам да бием Струмска Слава на Тича,пък макар и трудно!!!Изключително много се надявам ако няма промени идната седмица ДАНЧО ЮРУКОВ да разкове това нашето жалко отборче.Пред тези паляци той е същински Кристиано Роналдо и съм напълно убеден,че тези,които го изгониха и обвиниха(а после видяхме,че те,а не той е виновният) ще берат ядове.Ако не са сплашили рефера и ако Миньор съберат пари и не бойкотират мача-жална ни майка,за Враца няма какво да говорим,направо ще ни направят за смях там
ПС:Апелирам Жоро Илиев да се дистанцира моментално от тази гавра с клуба и да обяви бойкот на случващото се и да играе едва когато се изгонят плажните футболистчета и когато се назначи нормален треньор!Човека е легенда,не заслужава такава гавра...
Локомотив Пд - Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Локомотив Пд - Черно море
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
-
- Контакти:
ЕТО ГОООООООО,преди да се беше изказъл беше ясно,че след като веднъж ТЕРЕНЪТ,ИГРАЧИТЕ,а след това БУТОНИТЕ трябваше сега да е СЪДИЯТА....кривата ТОПКА е за следващия резил.....
Зафиров:Съдията беше тенденциозен
„Изиграхме слабо първо полувреме. Локомотив ни вкара гол с две положения и наша грешка. Втората част беше много по-добра, не дадохме на противника да мине центъра на терена. Естествено голяма роля изигра и присъствието на главния съдия на терена. Той беше водещата фигура през цялото второ полувреме. Беше неадекватен, тенденциозен и слаб съдия. Не знаеше какво отсъжда и какво прави на терена“, коментира Зафиров.
„Отборът на Локомотив не ни изненада с абсолютно нищо. Те играят с дълги напосоки изритани топки. През вторите 45 минути успяхме да се ориентираме и да водим играта.“
„Навън играем плахо. Отборите в България не са кой знае каква класа и не разбирам защо така се получава. Особено през първите полувремена при гостуванията ни липсва агресия, сподели още специалистът.
Не ни изненадали,играели с дълги топки - хахахахаха,бележат гол след 30 метров пас на защитника си към нападател,прехвърля целия ни отбор с дълга топка и ни го набива....ИЗОБЩО НЕ НИ ИЗНЕНАДАХА ЗАФЕ,АМА ХИЧ...САМО ДЕТО ТЪЙ НИ БИХА
1.Вкарали ни гол с 2 положения и наша грешка ХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!Да питаме ли ние колко полижения имахме?
2.Не им сме дали да минат центъра 2-рото полувреме - хахахахахахаха,тоз Зафето не знае ден ли е нощ ли е,напълно НЕАДЕКВАТЕН
3.Съдията виновен - разбира се!Не ни е дал 2 дузпи,дал ЧК,дал дузпа за тях,засади спорни....нищо от това няма налице обаче.Зафе,ТИ ЛУД ЛИ СИ БЕ???
4.Не разбирал защо така се получавало - НИЕ разбираме обаче,просто НЕ СИ НИКАКЪВ ТРЕНЬОР!Жалко,че и това не разбираш!
5.Специалистът...ТОВА ПРОСТО ГО ОСТАВЯМ БЕЗ КОМЕНТАР,ДОРИ И ДА СЕ СМЕЯ НЯМА!
Зафиров:Съдията беше тенденциозен
„Изиграхме слабо първо полувреме. Локомотив ни вкара гол с две положения и наша грешка. Втората част беше много по-добра, не дадохме на противника да мине центъра на терена. Естествено голяма роля изигра и присъствието на главния съдия на терена. Той беше водещата фигура през цялото второ полувреме. Беше неадекватен, тенденциозен и слаб съдия. Не знаеше какво отсъжда и какво прави на терена“, коментира Зафиров.
„Отборът на Локомотив не ни изненада с абсолютно нищо. Те играят с дълги напосоки изритани топки. През вторите 45 минути успяхме да се ориентираме и да водим играта.“
„Навън играем плахо. Отборите в България не са кой знае каква класа и не разбирам защо така се получава. Особено през първите полувремена при гостуванията ни липсва агресия, сподели още специалистът.
Не ни изненадали,играели с дълги топки - хахахахаха,бележат гол след 30 метров пас на защитника си към нападател,прехвърля целия ни отбор с дълга топка и ни го набива....ИЗОБЩО НЕ НИ ИЗНЕНАДАХА ЗАФЕ,АМА ХИЧ...САМО ДЕТО ТЪЙ НИ БИХА
1.Вкарали ни гол с 2 положения и наша грешка ХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!Да питаме ли ние колко полижения имахме?
2.Не им сме дали да минат центъра 2-рото полувреме - хахахахахахаха,тоз Зафето не знае ден ли е нощ ли е,напълно НЕАДЕКВАТЕН
3.Съдията виновен - разбира се!Не ни е дал 2 дузпи,дал ЧК,дал дузпа за тях,засади спорни....нищо от това няма налице обаче.Зафе,ТИ ЛУД ЛИ СИ БЕ???
4.Не разбирал защо така се получавало - НИЕ разбираме обаче,просто НЕ СИ НИКАКЪВ ТРЕНЬОР!Жалко,че и това не разбираш!
5.Специалистът...ТОВА ПРОСТО ГО ОСТАВЯМ БЕЗ КОМЕНТАР,ДОРИ И ДА СЕ СМЕЯ НЯМА!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Зверски юмруци и шутове в ченетата на Манолов ,Божилов ,Атанасов и т.н , ако няма да играят поне да им разбием тиквите на тези некадърници .Който се подиграва с Черно Море ще вие на умряло !!!!
-
Слаб мач направихме , създадохме само две голови положения , от всички играчи най-много ми харесаха Жоро Илиев, Жоро Китанов, Детелин Димитров! Другите бяха кръгла нула , вина за гола има Шерифа , този път направи слаб мач, Дончо от 3 метра праща топката в аут и изпълни обратен тъч ( за втори път виждам такова нещо след обратния тъч на Стамен Ангелов в Ловеч) , Божилов изтърва едно чисто положение сам срещу вратаря! Сашо бека беше този мач слаб , Росен също направи грешки , общо взето за два месеца Зафиров нищо не направи, няма идея в играта ни , омръзна ми да се оправдава със съдии , гумени бутонки , терени и т.н. !Вярно е , че съдията леко буташе Локото , но нямаше нищо фрапиращо с което да ни ощети, така че това не е оправдание за загубата! Черно море не е училище за треньори , трябва ни доказан специалист , иначе се очертава много сериозна опасност да изпаднем в Б група , омръзна ми в нашият отбор да има само заплатаджии , които да не се раздават на терена! Но това не е най-големият проблем! Трябва да се махнат некадърните ръководители и да се назначи ФУТБОЛЕН човек в ръководството, който да разбира от футбол!Иначе все повече ще затъваме надолу и надолу! Кривия , Юруков, Борносузов са направо Микаел Есиен, Кристияно Роналдо и Лионел Меси в сравнение с половината ни отбор!
Толкова зле не сме били не помня от кога.И то точно в сезона с 100 годишният юбилей . С няколко мача от началото на този сезон заличихме всички добри впечатления за класен и стойностен отбор . Тича вече не е крепост а разграден двор .Минават някакви селяци от Разград и Ловеч,минава Херо и си взимат каквото искат .Това ев гавра с нас феноветев .Аз лично се чуствам умърсен ,унижен и с най-голямо удовоствие ще псувам нашите мърди идната седмица !
Може да разгневя голяма част от вас, но аз ще подкрепя отбора в мача ни с Миньор.
ebvkoko10 написа:Може да разгневя голяма част от вас, но аз ще подкрепя отбора в мача ни с Миньор.
Аз също. Да псуваш собствените си футболисти е най-нелогичното нещо на света, особено когато играта и резултатите не вървят. Човешкото поведение би следвало да е коректив с ясната идея да се постигнат набелязаните от социалната група цели. Един риторичен въпрос: Ако естествената цел на всеки един футболен фен е отбора му да играе все по-добре и да се постигат все по-добри спортни резултати, как точно тя ще бъде реализирана, ако се обиждат футболистите по време на мач?
Лесно е да се подкрепя отбора, когато се нижат победка след победка и точиците набъбват (феновете на два определени отбора от София знаят най-добре). Истинският футболен запалянко изживява загубите, но си подкрепя отбора винаги, дори и в най-лошите времена на кризи и катаклизми. Това си е нашият отбор все пак, и ще продължи да бъде нашия и утре, и след мача с Миньор, и след ТИМ, и т.н.
А призивите за насилие изобщо няма да ги коментирам... Недоумявам как сме водили немалко рационални разговори, а изведнъж някои говорят за чупене на тикви и ритане на задници...

ShooterMan написа:ЕТО ГОООООООО,преди да се беше изказъл беше ясно,че след като веднъж ТЕРЕНЪТ,ИГРАЧИТЕ,а след това БУТОНИТЕ трябваше сега да е СЪДИЯТА....кривата ТОПКА е за следващия резил.....
С риск да обидя определен контингент от фенове, има си диагнози за такова поведение -- "хронично чорбарство" и "вроден или придобит подуенизъм". Подозирам, че Зафето е в първата категория.
Можем ли да помечтаем за треньор, който след мач да може да каже най-человечески: "Осрах се! Не избрах оптималния състав, не разузнах добре съперника, не успях да мотивирам отбора, сбърках формацията, направих еди-какво-си грешно, аз съм виновен"? Мечти...
yavorescu написа:ebvkoko10 написа:Може да разгневя голяма част от вас, но аз ще подкрепя отбора в мача ни с Миньор.
Аз също. Да псуваш собствените си футболисти е най-нелогичното нещо на света, особено когато играта и резултатите не вървят. Човешкото поведение би следвало да е коректив с ясната идея да се постигнат набелязаните от социалната група цели. Един риторичен въпрос: Ако естествената цел на всеки един футболен фен е отбора му да играе все по-добре и да се постигат все по-добри спортни резултати, как точно тя ще бъде реализирана, ако се обиждат футболистите по време на мач?
Лесно е да се подкрепя отбора, когато се нижат победка след победка и точиците набъбват (феновете на два определени отбора от София знаят най-добре). Истинският футболен запалянко изживява загубите, но си подкрепя отбора винаги, дори и в най-лошите времена на кризи и катаклизми. Това си е нашият отбор все пак, и ще продължи да бъде нашия и утре, и след мача с Миньор, и след ТИМ, и т.н.
А призивите за насилие изобщо няма да ги коментирам... Недоумявам как сме водили немалко рационални разговори, а изведнъж някои говорят за чупене на тикви и ритане на задници...![]()
![]()
Вземете се в ръце, ако обичате, това все пак е само една игра...
Напълно съм съгласен с вас. Аз също не мога да разбера тези фенове, които вместо да подкрепят отбора и играчите, отиват на стадиона да ги плюят. Що за фенове са това?
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!