Черноморец - Черно море (8 април, 13.30)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Re: Черноморец - Черно море (8 април, 13.30)

Мнениеот snakebite » 08 апр 2012 21:00

Моряците, нещо много нападателно играхте в Бургас, Защо не излязохте да ни мачкате на Арената така ???
Прехвалената ви защита нещо даде фира, а в Разград бяха като гладиатори...:)
Поздравления за головете - чудесни.. И не изневеярявайте на стила си - яко в защита и контри, вижда се че само тогава може да биете силните отбори! Пожелавам ви успех с ЦСКА..
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
th3_gr3en_rapper

Мнениеот th3_gr3en_rapper » 08 апр 2012 21:07

Snakebite - останахме без 2-рия си най-добър защитник Росен Колев след като беше контузен! Имахме 2 принудителни смени... Как очакваш да играем както играхме в Разград или в други мачове? Май нещо те е яд след загубата с 2:0 : ))))

Това,че крайния резултат на днешния мач е 3:2 пак е нещо с оглед на проблемите които имахме... Сори,че ти отговарям така ама мнението ти ми се струва подигравателно ;)
[center]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~\
Изображение[/center]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 08 апр 2012 21:18

th3_gr3en_rapper написа:Snakebite - останахме без 2-рия си най-добър защитник Росен Колев след като беше контузен! Имахме 2 принудителни смени... Как очакваш да играем както играхме в Разград или в други мачове? Май нещо те е яд след загубата с 2:0 : ))))

Това,че крайния резултат на днешния мач е 3:2 пак е нещо с оглед на проблемите които имахме... Сори,че ти отговарям така ама мнението ти ми се струва подигравателно ;)

Разбира се че ме е яд, как може да паднем от вас, който падна от всички еврокандидати....
Струва ми се че вашия треньор се надцени и след две поредни победи тръгна да се надиграва с добър отбор като Черноморец. Играйте си вашата игра добре позната в БГ, и ще печелите. Нямате потенциал да се надигравате с отбори от челото в този ви вид, по мое мнение.. ;)
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 08 апр 2012 21:45

"Денчев можеше да спаси поне 1 от головете, но не бих могъл да го виня."

Когато победихме Германия на световното,Берти каза че и двата гола за България са били неспасяеми,но вратар от световна класа трябва да спаси поне едното.Казвам го във връзка с това което си написал.Не съм гледал мача,ноо ако Шмайхела иска да става голям вратар,от такива положения които се броят за чисти,трябва да успее да вади поне половината.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 08 апр 2012 22:22

Готвача написа:"Денчев можеше да спаси поне 1 от головете, но не бих могъл да го виня."

Когато победихме Германия на световното,Берти каза че и двата гола за България са били неспасяеми,но вратар от световна класа трябва да спаси поне едното.Казвам го във връзка с това което си написал.Не съм гледал мача,ноо ако Шмайхела иска да става голям вратар,от такива положения които се броят за чисти,трябва да успее да вади поне половината.

Наборе, не се подвеждай. Момчето си пази добре и извади 2-3 положения. Дори при първия гол спаси удар от 5-6 м. Както знаеш, в нашия форум винаги има вечно недоволни!

zeleniq
Контакти:

Мнениеот zeleniq » 08 апр 2012 22:40

guglata написа:Само не можах да разбера Сашо защо се хвана за главата след гола на Камазола :? дали защото беше невероятен или се обърка нещо с тоя гол :) дано не съм прав.

Просто голът, с който ни поведоха с 3:1 малко по-рано беше изцяло заради негова грешка...демек можеше да не е 3:2, а 2:2, но това според мен няма никакво значение, играхме много добре, просто този път шансът беше на страната на бургазлии ;)

САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 08 апр 2012 22:46

Че Сашо не игра добре-не игра,но искам да го успокоя и уверя(заради интервюто в което са самобичува),че не търсим виновни!!!Отбелязваме кой е играл слабо,а това означава-тренирай повече,за да можеш повече и бъди по-съсредоточен.Няма безгрешни хора.

А тука...ЕЙ,КОГА ЩЕ СПРЕТЕ ДА ОБИЖДАТЕ СТЕФАН ГЕНОВ???Без Стефан Генов миналата година НИКОГА нямаше да се борим до последно за ЕКТ,че да се налага и съдии и мафия да ни спират!!!Вий помните ли какъв отбор пое Генов?Вий знаете ли,че без Генов,без неговите играчи,без стила му щяхме да отнасяме 4-ките на Попа още...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 08 апр 2012 23:13

Напълно заслужена победа за Черноморец! (След този мач са ми вече фаворит за ЛЕ :-) )
Резултата по никакъв начин не отразява действителността - реалния трябваше да е някъде 7-3! Черноморец сами си направиха мача оспорван.
Открита игра, ама докато на Черноморец беше според всеобщите схващания, нашата в защита бе направо открита, та чак разградена, което допринесе мача да е зрелищен :-) ! Никой години наред не ни е създавал толкова положения за 90 мин!!!
Генов пак експериментира с някакво подобие на 4-1-4-1 (БЯХ на стадиона - това ни беше схемата!), което съвсем ни разголи по фланговете. Сашо този път съвсем се вживя в ролята си на външен халф (второто полувреме Румбата игра половината време зад Сашо), а Янев, без подкрепа от халфовете, им служеше за тренировъчно колче на черноморци.
Божилов ... не е виновен той! Не мога да проумея как Генов още към 30-40-тата минута не го смени. Не говоря за отиграванията, а за това какво прави след като за пореден път изгуби топката ... седи и се тюхка, като че ли му се случва за първи път в мача, вместо да помага на Янев и Камазола. Е, друг е въпроса с кого да го смени, но това само повдига още по-сериозно темата за селекцията.
Живко - никакъв синхрон с Янев и Сашко. Още веднъж казвам, че късмета ни покри сериозно този мач. Просто в мача с Левски нямаше много работа, че да проличи нетренираността му.
Марлон - не знам в каква схема и срещу какъв тип противник ще се впише при нас.
Румбата - не знам какво тренират, но той 30-тата минута, след като влезе, се влачеше като че ли играе титуляр във второ продължение.
Денчев - е този път беше добър - спаси каквото можа.
Головете ни обаче бяха страхотни! Този на Камазола може би е най-добрия, който съм виждал наживо - видях го по самата линия на удара - уникално!!!
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 09 апр 2012 00:26

Наистина в Делиормана се взеха за много големи....Алоууууу,анонимниците с 1 сезонче в А група,пред вас Черно Море е футболен КОЛОС.Черно Море е марка в българския футбол,Черно Море е институция.Няма нищо по-нормално да отидем в Делиормана и да ви праснем,нищо по-нормално от това Черно Море да бие Лудогорец няма...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 09 апр 2012 01:02

snakebite написа:Моряците, нещо много нападателно играхте в Бургас, Защо не излязохте да ни мачкате на Арената така ???
Прехвалената ви защита нещо даде фира, а в Разград бяха като гладиатори...:)
Поздравления за головете - чудесни.. И не изневеярявайте на стила си - яко в защита и контри, вижда се че само тогава може да биете силните отбори! Пожелавам ви успех с ЦСКА..

къде се пъхаш м/у шамарите? Вашите прехвалени манекени какво направиха на "Арената" ви? май дадохте фира? с пари и ТИМ може, без пари ви бихме, вижте кви сте жалки що не вземете да се скриете в дупките си? Там от където изпълзяхте! Айде не се занимавай с ЧЕРНО МОРЕ![/b]
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Върни се в “Черно море”