Напълно заслужена победа за Черноморец! (След този мач са ми вече фаворит за ЛЕ

)
Резултата по никакъв начин не отразява действителността - реалния трябваше да е някъде 7-3! Черноморец сами си направиха мача оспорван.
Открита игра, ама докато на Черноморец беше според всеобщите схващания, нашата в защита бе направо открита, та чак разградена, което допринесе мача да е зрелищен

! Никой години наред не ни е създавал толкова положения за 90 мин!!!
Генов пак експериментира с някакво подобие на 4-1-4-1 (БЯХ на стадиона - това ни беше схемата!), което съвсем ни разголи по фланговете. Сашо този път съвсем се вживя в ролята си на външен халф (второто полувреме Румбата игра половината време зад Сашо), а Янев, без подкрепа от халфовете, им служеше за тренировъчно колче на черноморци.
Божилов ... не е виновен той! Не мога да проумея как Генов още към 30-40-тата минута не го смени. Не говоря за отиграванията, а за това какво прави след като за пореден път изгуби топката ... седи и се тюхка, като че ли му се случва за първи път в мача, вместо да помага на Янев и Камазола. Е, друг е въпроса с кого да го смени, но това само повдига още по-сериозно темата за селекцията.
Живко - никакъв синхрон с Янев и Сашко. Още веднъж казвам, че късмета ни покри сериозно този мач. Просто в мача с Левски нямаше много работа, че да проличи нетренираността му.
Марлон - не знам в каква схема и срещу какъв тип противник ще се впише при нас.
Румбата - не знам какво тренират, но той 30-тата минута, след като влезе, се влачеше като че ли играе титуляр във второ продължение.
Денчев - е този път беше добър - спаси каквото можа.
Головете ни обаче бяха страхотни! Този на Камазола може би е най-добрия, който съм виждал наживо - видях го по самата линия на удара - уникално!!!