Черно море - Ботев вр
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море - Ботев вр
Искам да питам (Разбирачите) тук във форума....кой беше по-добър от двамата Жоровци ,Камазола и Дончо на мача с Ботев.?? Ако малко поне....ама малко разбирате от Футбол ще се скриете и няма да псувате тези момчета. Защото след мача говорих с Генов.....след пролетта и тях няма да ги има в нашия отбор. И с кого ще играете бе смешници..?? кого ще псувате тогава..? Може би е ред на Държавата и Бог с Ал ах взети заедно. Ще кажете че не ви интересува..? да така е защото никой от вас не е бил честен със себе си и не вижда нещата от истинската им страна. Докато имаме за спонсор ТИМ ще чакате да имате Стадион и отбор респективно. Последните наши футболисти които бяха продадени бяха с едни от най-добрите заплати в отбора. На трибуквието им е през онази работа за нас Феновете. Затова бяха продадени тези футболисти и за това ще си заминат и горе споменатите след края на сезона. А вие всички се отправяйте към Аспарухово и стадион Младост за да гледате юношите без пари. Отбор като този който взе 3то място скоро във Варна няма да има и като казвам скоро това е в период от 20 години. Стадион също няма да има. Затова слезте на земята и си свалете розовите очила за да видите действителността на футболен клуб Черно море. Жално е...... но това е момчета. Надявах се още веднъж да седна на Гагарин като едно време но нема да доживеем ....Успех в Перник. Прогноза 1-0 за Перник максимум 1-1......
В отговор на Patriot, отностно: двамата Жоровци ,Камазола и Дончо на мача с Ботев
Новата ми рубрика във форума: "Колонката на Разбирача"
Раз, два, Жоро Илиев отново пропуска
http://sltv.sportline.bg/videos/205/raz ... o_propuska
Матеус пусна този срещу Англия?!
http://sltv.sportline.bg/videos/204/mat ... htu_anglia
Докога ще са ни такива чужденците?
http://sltv.sportline.bg/videos/201/dok ... zhdentsite
Дончо, Ботев да не ти е Левски:
http://sltv.sportline.bg/videos/199/don ... i_e_levski
Защо да коментирам. Няма смисъл просто.

Новата ми рубрика във форума: "Колонката на Разбирача"

Раз, два, Жоро Илиев отново пропуска
http://sltv.sportline.bg/videos/205/raz ... o_propuska
Матеус пусна този срещу Англия?!
http://sltv.sportline.bg/videos/204/mat ... htu_anglia
Докога ще са ни такива чужденците?
http://sltv.sportline.bg/videos/201/dok ... zhdentsite
Дончо, Ботев да не ти е Левски:
http://sltv.sportline.bg/videos/199/don ... i_e_levski
Защо да коментирам. Няма смисъл просто.
Какъв е тоя Генов, че да казва кой щял да си тръгне, той ще е последния, който ще питат, а между другото той ако остане още 1 сезон при нас, както е тръгнало може и целия отбор да избяга
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
Омръзна ми да ви чета гнусните коментари! Когато заиграят на терен а не на нива тогава ще обсъждате качествата им, след Левски що не ревахте бе? Росен Колев ми каза за картона, че още от 2рата минута са го грабнали на рогите, вика "как да играя?" бях нервен цял мач, поздравих само истинските фенове тези от агитката скоро и другите ще почнат така, вие на никакви условия сте седнали да коментирате качествата!
На колко тренировки сте ходили бе? Големите разбирачи сте всички тука! ГРИЙНПИЙК, ПАТРИОТ ИЗТРИЙТЕ СИ АКАУНТИТЕ ПАЛЯЧОВЦИ!
На колко тренировки сте ходили бе? Големите разбирачи сте всички тука! ГРИЙНПИЙК, ПАТРИОТ ИЗТРИЙТЕ СИ АКАУНТИТЕ ПАЛЯЧОВЦИ!
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
morqche написа:Омръзна ми да ви чета гнусните коментари! Когато заиграят на терен а не на нива тогава ще обсъждате качествата им, след Левски що не ревахте бе? Росен Колев ми каза за картона, че още от 2рата минута са го грабнали на рогите, вика "как да играя?" бях нервен цял мач, поздравих само истинските фенове тези от агитката скоро и другите ще почнат така, вие на никакви условия сте седнали да коментирате качествата!
+1913 (нали така е мудиерно в столицата...

100 години Черно Море !
morqche написа:Омръзна ми да ви чета гнусните коментари! Когато заиграят на терен а не на нива тогава ще обсъждате качествата им, след Левски що не ревахте бе? Росен Колев ми каза за картона, че още от 2рата минута са го грабнали на рогите, вика "как да играя?" бях нервен цял мач, поздравих само истинските фенове тези от агитката скоро и другите ще почнат така, вие на никакви условия сте седнали да коментирате качествата!
Морски,я по-кротко

А вие "истинските фенове" се взехте много насериозно,че и акъл раздавате

- Green_White
- Контакти:
Терена наистина в много лошо състояние .
Играта в атака посредствена .
В защита стояха стабилно .
Резултата задоволителен .
Играта в атака посредствена .
В защита стояха стабилно .
Резултата задоволителен .

На този терен и този студ нямаше какво друго да се очаква, все пак бяхме атакуващия отбор и е нормално при една добра постройка на противника да е трудно. Вярно имаше пропуски, но като слушах псувните и подвикванията си помислих, че моряците са барселона и всички са жестоко разочаровани. Момчетата играят колкото могат, надявам се никой не мисли че умишлено не вкарват голове или не успяват в отиграванията.
Както се казва всяка жаба да си знае гьола, а някои по трибуните искат да гледат Меси, Шави и Роналдо на Тича но и тях ще псуват като хамали ако сгрешат.
Истината за нашата публика в последните години е че гони всеки бил той и добър за нашите стандарти футболист, освен Жоро Илиев и донякъде Станислав Стоянов. Има ли някой необруган и ненареден, аз поне не се сещам.
Както се казва всяка жаба да си знае гьола, а някои по трибуните искат да гледат Меси, Шави и Роналдо на Тича но и тях ще псуват като хамали ако сгрешат.
Истината за нашата публика в последните години е че гони всеки бил той и добър за нашите стандарти футболист, освен Жоро Илиев и донякъде Станислав Стоянов. Има ли някой необруган и ненареден, аз поне не се сещам.
stanleys написа:morqche написа:Омръзна ми да ви чета гнусните коментари! Когато заиграят на терен а не на нива тогава ще обсъждате качествата им, след Левски що не ревахте бе? Росен Колев ми каза за картона, че още от 2рата минута са го грабнали на рогите, вика "как да играя?" бях нервен цял мач, поздравих само истинските фенове тези от агитката скоро и другите ще почнат така, вие на никакви условия сте седнали да коментирате качествата!
Морски,я по-кроткоВсеки има право на мнение и всички искат Черно море да играе добре и да бие
Ок теренът е кофти,но играчите могат да се движат малко повече без топка,а не да са статични и да раздават пасове назад
А вие "истинските фенове" се взехте много насериозно,че и акъл раздаватеИма хора на стадиона,които помнят играчите отпреди 25-30,че и повече години и като ги сравняват със сегашните е естествено да са недоволни.Това не ги прави по-малко фенове от вас
Има индивиди под козирката които си заслужават тоягата... не ме ебе преди 25-30 години кво е било бе човек, аз се съобразявам с сегашните футболисти и условия! Не живея като плебеите с славните им битки на Юри Гагарин с Манчестър! На фона на условията мога да кажа, че след като най-старият отбор в България тренира на терен в пъти по хубав от официалния си е пълна трагедия, и нямате повод да ги плюете защо не са били Барселона! Защо не псувате ТИМ бе? Май сте се окъкали, какво са ви виновни играчите при тези условия? дори и толкова да си могат, те са наши, че вие на противниковите не викахте толкоз, колкото на нашите! ама те скоро и пръсти ще почнат да ви показват и на цялата ви рода ще го слагат а ние ги защитаваме в това отношение, защото са прави!
Като искаш Барса или Реал пускай си ТВ+ или БТВ Екшана и си ги гледай!!!
П.С тва тяхното не е мнение! Все едно да те чуя да псуваш майка си!
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
morqche написа:stanleys написа:morqche написа:Омръзна ми да ви чета гнусните коментари! Когато заиграят на терен а не на нива тогава ще обсъждате качествата им, след Левски що не ревахте бе? Росен Колев ми каза за картона, че още от 2рата минута са го грабнали на рогите, вика "как да играя?" бях нервен цял мач, поздравих само истинските фенове тези от агитката скоро и другите ще почнат така, вие на никакви условия сте седнали да коментирате качествата!
Морски,я по-кроткоВсеки има право на мнение и всички искат Черно море да играе добре и да бие
Ок теренът е кофти,но играчите могат да се движат малко повече без топка,а не да са статични и да раздават пасове назад
А вие "истинските фенове" се взехте много насериозно,че и акъл раздаватеИма хора на стадиона,които помнят играчите отпреди 25-30,че и повече години и като ги сравняват със сегашните е естествено да са недоволни.Това не ги прави по-малко фенове от вас
Има индивиди под козирката които си заслужават тоягата... не ме ебе преди 25-30 години кво е било бе човек, аз се съобразявам с сегашните футболисти и условия! Не живея като плебеите със славните им битки на Юри Гагарин с Манчестър! На фона на условията мога да кажа, че след като най-старият отбор в България тренира на терен в пъти по хубав от официалния си е пълна трагедия, и нямате повод да ги плюете защо не са били, като Барселона! Защо не псувате ТИМ бе? Май сте се окъкали, какво са ви виновни играчите при тези условия? дори и толкова да си могат, те са наши, че вие на противниковите не викахте толкоз, колкото на нашите! ама те скоро и пръсти ще почнат да ви показват и на цялата ви рода ще го слагат а ние ги защитаваме в това отношение, защото са прави!
Като искаш Барса или Реал пускай си ТВ+ или БТВ Екшана и си ги гледай!!!
П.С тва тяхното не е мнение! Все едно да те чуя да псуваш майка си!
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]