ShooterMan написа:Дюлгера вярно ще излезе по-тъп отколкото някой някога е смятал. Поставя ултиматуми на Томаш, той, вчерашното ла*но хахахаха - без да съм пророк мога да кажа, че Томаш няма да го пусне да играе в скоро време ако ще и Бусато да се контузи :). Седенето на пейката за Дюлгера ще е много дълго време и къде ще се маха - договор има тука, глупак! Колкото до Джуниър - там е друго. Не мисля, че Черно Море като клуб го искаше напълно и докрай....да не забравяме, че сам Илиан Старши каза - изпълнихме бюджета за заплати много преди Младшия да подпише с ЦСКА. Така, че там е по-скоро неволята......а при Дюлгера - простотията. И, за да съм краен - 17 млн. звучат стряскащо на фона, че не знаеш кой е собственик, няма директори, няма нищо....не ви ли мяза това там на една прекрасна пералня за пари? Щото на мен на това ми мяза. Тип Лупи - Митал - Гърне. Безумни заплати, които са параван за препиране на стотици милиони и когато препирането свърши - перача се маха, а клуба има 100-тина милиона лева дългове - щото това ще са тези заплати, едни дългове и няма да се платят докрай от Бащицата (който и да е той). ЦСКА отива твърдо към фалит следващия или по-следващия сезон.
Дюлгеров изобщо не е тъп :)
Ако е вярно че взима 18 000 евро - 36 000 лева - за три години,ще вземе 1 300 000 лв.
При вас ако е взимал 8 000 лева (мисля че са били 5) - за три години ще вземе 290 000лв.
Милион разлика !
Но вие започвате с изтърканите фрази - Не всичко е пари и в ЦСКА не е титуляр.
Дреме му на Дюлгеров че не е титуляр.
За каква кариера щял да съжалява ? Все едно щяхте да го продадете в Англия или на Интер в Италия.
Искам да ми обясниш и как се изпират 17 млн за заплати ? КАК? Даваш 17 млн за заплати и после ми обясни от къде взимаш изпраните пари ? :)