Бивши юноши, играчи и треньори на Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

gihuelo
Контакти:

Re: Бивши юноши, играчи и треньори на Черно море

Мнениеот gihuelo » 06 сеп 2024 00:32

ShooterMan написа:Дюлгера вярно ще излезе по-тъп отколкото някой някога е смятал. Поставя ултиматуми на Томаш, той, вчерашното ла*но хахахаха - без да съм пророк мога да кажа, че Томаш няма да го пусне да играе в скоро време ако ще и Бусато да се контузи :). Седенето на пейката за Дюлгера ще е много дълго време и къде ще се маха - договор има тука, глупак! Колкото до Джуниър - там е друго. Не мисля, че Черно Море като клуб го искаше напълно и докрай....да не забравяме, че сам Илиан Старши каза - изпълнихме бюджета за заплати много преди Младшия да подпише с ЦСКА. Така, че там е по-скоро неволята......а при Дюлгера - простотията. И, за да съм краен - 17 млн. звучат стряскащо на фона, че не знаеш кой е собственик, няма директори, няма нищо....не ви ли мяза това там на една прекрасна пералня за пари? Щото на мен на това ми мяза. Тип Лупи - Митал - Гърне. Безумни заплати, които са параван за препиране на стотици милиони и когато препирането свърши - перача се маха, а клуба има 100-тина милиона лева дългове - щото това ще са тези заплати, едни дългове и няма да се платят докрай от Бащицата (който и да е той). ЦСКА отива твърдо към фалит следващия или по-следващия сезон.

Дюлгеров изобщо не е тъп :)
Ако е вярно че взима 18 000 евро - 36 000 лева - за три години,ще вземе 1 300 000 лв.
При вас ако е взимал 8 000 лева (мисля че са били 5) - за три години ще вземе 290 000лв.
Милион разлика !
Но вие започвате с изтърканите фрази - Не всичко е пари и в ЦСКА не е титуляр.
Дреме му на Дюлгеров че не е титуляр.
За каква кариера щял да съжалява ? Все едно щяхте да го продадете в Англия или на Интер в Италия.
Искам да ми обясниш и как се изпират 17 млн за заплати ? КАК? Даваш 17 млн за заплати и после ми обясни от къде взимаш изпраните пари ? :)

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 06 сеп 2024 09:40

gihuelo написа:
ShooterMan написа:Дюлгера вярно ще излезе по-тъп отколкото някой някога е смятал. Поставя ултиматуми на Томаш, той, вчерашното ла*но хахахаха - без да съм пророк мога да кажа, че Томаш няма да го пусне да играе в скоро време ако ще и Бусато да се контузи :). Седенето на пейката за Дюлгера ще е много дълго време и къде ще се маха - договор има тука, глупак! Колкото до Джуниър - там е друго. Не мисля, че Черно Море като клуб го искаше напълно и докрай....да не забравяме, че сам Илиан Старши каза - изпълнихме бюджета за заплати много преди Младшия да подпише с ЦСКА. Така, че там е по-скоро неволята......а при Дюлгера - простотията. И, за да съм краен - 17 млн. звучат стряскащо на фона, че не знаеш кой е собственик, няма директори, няма нищо....не ви ли мяза това там на една прекрасна пералня за пари? Щото на мен на това ми мяза. Тип Лупи - Митал - Гърне. Безумни заплати, които са параван за препиране на стотици милиони и когато препирането свърши - перача се маха, а клуба има 100-тина милиона лева дългове - щото това ще са тези заплати, едни дългове и няма да се платят докрай от Бащицата (който и да е той). ЦСКА отива твърдо към фалит следващия или по-следващия сезон.

Дюлгеров изобщо не е тъп :)
Ако е вярно че взима 18 000 евро - 36 000 лева - за три години,ще вземе 1 300 000 лв.
При вас ако е взимал 8 000 лева (мисля че са били 5) - за три години ще вземе 290 000лв.
Милион разлика !
Но вие започвате с изтърканите фрази - Не всичко е пари и в ЦСКА не е титуляр.
Дреме му на Дюлгеров че не е титуляр.
За каква кариера щял да съжалява ? Все едно щяхте да го продадете в Англия или на Интер в Италия.
Искам да ми обясниш и как се изпират 17 млн за заплати ? КАК? Даваш 17 млн за заплати и после ми обясни от къде взимаш изпраните пари ? :)

От трансфери,разбира се.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 09 сеп 2024 14:17

АТАНАС ИЛИЕВ ПОЧТИ СИГУРНО ЩЕ ИГРАЕ В КИПЪР. Таранът е все по-близо до подпис с Анортозис

https://www.novsport.com/bg-futbol/atan ... ae-v-kipar

https://protathlima.cyprustimes.com/pod ... -gia-meso/

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 09 сеп 2024 20:32

Атанас Илиев официално премина в Анортозис, обявиха от кипърския тим. Родният нападател е подписал договор до края на сезона 2025/2026 и ще носи номер 9 на гърба си.

„Приветстваме футболиста с добре дошъл в нашия отбор и му желаем успех с феникса на гърдите“, написаха от Анортозис.

Илиев игра за последно в Черно море, където записа общо 50 мача и 15 гола в efbet Лига. В България нападателят е играл още за Ботев (Пловдив), Монтана и Добруджа, а в чужбина е защитавал цветовете на Асколи. Наско Илиев има и 16 двубоя и 3 гола за националния ни отбор.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 09 сеп 2024 21:12

moreto vn написа:Атанас Илиев официално премина в Анортозис, обявиха от кипърския тим. Родният нападател е подписал договор до края на сезона 2025/2026 и ще носи номер 9 на гърба си.

„Приветстваме футболиста с добре дошъл в нашия отбор и му желаем успех с феникса на гърдите“, написаха от Анортозис.

Илиев игра за последно в Черно море, където записа общо 50 мача и 15 гола в efbet Лига. В България нападателят е играл още за Ботев (Пловдив), Монтана и Добруджа, а в чужбина е защитавал цветовете на Асколи. Наско Илиев има и 16 двубоя и 3 гола за националния ни отбор.

По стъпките на младшия : "До Кипър и назад!")

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 10 сеп 2024 17:39

Sole написа:
moreto vn написа:Атанас Илиев официално премина в Анортозис, обявиха от кипърския тим. Родният нападател е подписал договор до края на сезона 2025/2026 и ще носи номер 9 на гърба си.

По стъпките на младшия : "До Кипър и назад!")

Ще изкара някой лев не виждам нищо лошо.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 11 сеп 2024 16:43

Ами следващият месец става на 30-ет. Нормално е да иска следващите две години да изкара в Кипър малко пара като за последно.
А после може пак да се върне при нас, и да се пенсионира като Иса.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 03 дек 2024 18:54

Паляка на вратата на припознатия отбор записа поредна мокра мрежа.

Mariner
Контакти:

Мнениеот Mariner » 03 дек 2024 21:31

Vladislav написа:Паляка на вратата на припознатия отбор записа поредна мокра мрежа.

На тоя колко чаталки му шибнаха тая година, не е истина!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 04 дек 2024 11:31

Дюлгеров е свалил нивото си и то доста. Да не говорим за Илиан Илиев Джуниър. Това е НОРМАЛНОТО развитие на всеки български футболист в клубчета като ЦСКА и Левски (с или без тирета), където се залага само на чужденци и където не се говори Български език основно. Това са фактите. Не са първите, няма да са последните, но всеки трябва да гледа това, което се случва с тях сега, а защо не да върне и към един Китанов примерно още. Няма български футболист млад отишъл там и успял, развил се. Няма как да стане просто в такава конюнктура, а тя няма как да се промени, защото с българчета не могат да стъпят на малкия пръст на Лудогорец, а това комплексираните им фенове не могат да понесат. В крайна сметка го понясят в пълна сила.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”