ЦСКА взима бившия нападател на Черно море Атанас Илиев
https://gazzetta.bg/%d1%86%d1%81%d0%ba% ... PG0PWnHblw
ЦСКА подготвя повече от любопитен трансфер. Армейците са на път да уредят трансфера на нападателя на Черно море Атанас Илиев. Нападателят е свободен агент, след като реши да не преподписва договора си с „моряците“.
Бивши юноши, играчи и треньори на Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Бивши юноши, играчи и треньори на Черно море
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
само виктор попов да не иде накрая и той в цска :))) наско илиев вкарва мн от дузпи, така че ще им е полезен... но иначе от игра не е супер впечатляващ и интересно с каква идея биха го взели

ogrizko написа:само виктор попов да не иде накрая и той в цска :))) наско илиев вкарва мн от дузпи, така че ще им е полезен... но иначе от игра не е супер впечатляващ и интересно с каква идея биха го взели
Идеята им е да се различават тотално от врето на ГГ и неговите печки,като заложат на много българи в състава си.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Атанас Илиев отива при бивш селекционер на България
https://temasport.com/%d0%b0%d1%82%d0%b ... FpgMXpgJ6g
Бившият футболист на Черно море Атанас Илиев очаква трансфер в китайския Кингдао Хайню при Ясен Петров, твърди „Котаспорт“.
Илиев е отказал оферти от Румъния и Русия, тъй като има уверението, че ще осъществи трансфер в Кингдао Хайню.
Илиев трябва да изчака още няколко дни, за да може трансферът му в Китай да стане факт. Това е причината българският нападател все още да не е заминал за Азия.
От Кингдао Хайню са предложили много добри условия на Атанас Илиев, които той е приел.
https://temasport.com/%d0%b0%d1%82%d0%b ... FpgMXpgJ6g
Бившият футболист на Черно море Атанас Илиев очаква трансфер в китайския Кингдао Хайню при Ясен Петров, твърди „Котаспорт“.
Илиев е отказал оферти от Румъния и Русия, тъй като има уверението, че ще осъществи трансфер в Кингдао Хайню.
Илиев трябва да изчака още няколко дни, за да може трансферът му в Китай да стане факт. Това е причината българският нападател все още да не е заминал за Азия.
От Кингдао Хайню са предложили много добри условия на Атанас Илиев, които той е приел.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
ЦСКА се договори с Илиан Илиев-младши, научи Gong.bg. 25-годишният футболист е свободен агент и днес ще подпише своя договор с "червените", след като премине медицински прегледи. Веднага след това той ще замине за Банско, където ще започне тренировки под ръководството на Александър Томаш.
Двете страни са постигнали договорка в последните часове и офанзивният халф ще се превърне в поредното ново попълнение на отбора.
Илиан Илиев разтрогна договора си с Аполон Лимасол в началото на август. През миналия сезон той играе под наем в гръцкия Кифисия и Черно море.
Халфът има 16 мача за националния отбор на България.
Двете страни са постигнали договорка в последните часове и офанзивният халф ще се превърне в поредното ново попълнение на отбора.
Илиан Илиев разтрогна договора си с Аполон Лимасол в началото на август. През миналия сезон той играе под наем в гръцкия Кифисия и Черно море.
Халфът има 16 мача за националния отбор на България.
-
- Контакти:
Неприятно е това с Илиан джуниър, но мисля, че ситуацията е коренно различна от тази с Дюлгеров примерно. Мисля, че май ние не го искахме, колко време тренира и чака тука? Желая му успех там лично на него. Но реалностите са, че точно на неговия пост - десен флаг и плеймейкър имаме изгряващия Дуду, който се вписва все по-добре и по-добре и няма как да седне на пейката, а Сула е незаменим, а когато е - там влиза Васката. Реално и за Сула, и за Дуду - опция е Вили, а той почти не играе заради формата на двамата, а Илиан (старши) обеща да му даде шанс, какъвто не би имал ако Джуниър се върне. да не пропускаме и бразилците Уеслен и Брено, чийто позиции са също такива. Да не пропускаме и, че Професора каза - изпълнили сме фонд заплати, а при нас той стриктно се спазва, както и всички други планове се спазват - което е една от причините за успехите ни, т.е. дисциплината. Успех на Джуниър, какво да кажа повече.....успех и на Наско Илиев.
ПС: Все пак, като идея давам - по схемата с Асен Дончев може да опитаме да договорим Слави Шопов. Според мен ако Професора поработи с него ще конкурира Сула. Просто идея.
ПС: Все пак, като идея давам - по схемата с Асен Дончев може да опитаме да договорим Слави Шопов. Според мен ако Професора поработи с него ще конкурира Сула. Просто идея.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Някои неща не мога да ги разбера- взимаш Ренан, който даже не играе в трагичния Крумовград при положение че на този пост имаш и Начо и Берк, а в същото време пренебрегваш национален футболист, играл и тренирал с отбора при все че скоростта на нападението ти клони към нула. Ама наистина не виждам логика.
-
- Контакти:
Логиката съм я написал - не си спомням да съм виждал Дуду отляво, т.е. съвсем очевидно е, че той там не може да играе - т.е. или отдясно, или в центъра. Сула е ясен. И ще се върна на Дуду, който за мен е откритие и прави невероятен прогрес - все по-добър, все по-опасен става. Не може да го забие Професора на пейката. Просто няма място в момента за Джуниър. Въпреки това ще се върна на Станислав Шопов и схемата с Асен Дончев - Шопов в момента е във втория отбор, а с идването на Джуниър никога няма да помирише първия - вероятно и ръководствата да имат някаква уговорка, след като нашето не предложи оферта на Джуниър. Аз смятам, че Шопов би бил добро попълнение и, че под ръководството на Професора би се разгърнал много.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Дано Ил.Илиев е договорил сериозна заплата, която да спомогне по-бързо да фалират отново. Както казва във видеото да върнем ЦСКА, където му е мястото. Неуточнява, но предполагам си мисли при аматьорите в 3 или 4 лига. Успех в начинанието.