Ремонт на стадион Тича
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Ремонт на стадион Тича
човек говорих с хората които го поставйха казаха че нйма да се асвалтира ше остане в този вид
-
- Контакти:
ti4a написа:човек говорих с хората които го поставйха казаха че нйма да се асвалтира ше остане в този вид
Няма как да остане на трошен камък, такава невижданa простотия няма никъде, не вярвам да оставят такава писта.
Последна промяна от sicilianecat на 20 юли 2017 17:23, променено общо 1 път.
нйма има аз ти казвам какво ми казаха аз сам през два дни на стадиона ако искаш питай ги и да видим на теб какво ше ти отговорйт
-
- Контакти:
ti4a написа:нйма има аз ти казвам какво ми казаха аз сам през два дни на стадиона ако искаш питай ги и да видим на теб какво ше ти отговорйт
Добре, щом са ти казали, може и да е така, но това не е шамот, освен ако не сложат такъв слой отгоре върху трошения камък. В крайна сметка каквото и да си говорим, този ремонт се прави с изключително мързеливи темпове, все едно на сила ги карат да го правят, пълно нехайство, ще отиде още един месец явно.
напълно сам съгласен с теб голйма мъка е този ремонт според мен ако не мине котка път на 12август ше играем с славиа на тича
абе знаех, че сме зле ама този ремонт наистина вече надмина всякаква простотия. за една година тия с един милион не успяха да сложат една трева и да монтират едни лампи. ами като не можете, не се захващайте. айде половин година забавяне пак им го простихме, да си поодкраднат нещо пак е в реда на нещата (специално за Варна говоря), да спестят оттук и там пак, само и само да започнем пьрвенството на нашия стадион. ама уви не. сега Енергото е виновно. после части не били пристигнали. утре кабели ще липсват. аве тез от гората ли са ги хванали, ми те имаха време 30 пьти да сгрешат порьчката, да я вьрнат и да я порьчат наново.
после тез били селяни, онез били селяни, а гражданите от Варна на феодално ниво.
после тез били селяни, онез били селяни, а гражданите от Варна на феодално ниво.
- thisisthelife
- Контакти:
Тази сага около Тича трябва да бъде пример какво представлява нехаещо ръководство, тотална аматьорщина и бъзик с всички фенове. Както е тръгнало първите 5-6 кръга (поне) няма перспектива да се завърнем у дома. Ще кажеш, че слагането на една трева, 4 пилона с лампи и поставяне на табло е работа за 2 години. В Разград цяла трибуна вдигнаха за отрицателно време, а тук може да се срути някоя докато сложим ъпгрейдите...
Последна промяна от thisisthelife на 21 юли 2017 18:00, променено общо 1 път.
Truth is hate for those that hate the truth.
-
- Контакти:
И накрая ще кажат, ами на пролет ОБЕЩАВАМЕ, тогава няма да ни трябват лампи за всички мачове и ще ни пуснат на ''Тича'' за някои и друг мач като компромис, а таблата ще ги чакаме вече за следващото първенство.
Лампите ще ги направят след като са ги поставили, но трябва да има санкция на отговорните лица по случая, поне да кажат кои са да може да знаем кой да нареждаме 

guglata написа:Лампите ще ги направят след като са ги поставили, но трябва да има санкция на отговорните лица по случая, поне да кажат кои са да може да знаем кой да нареждаме
Ти сериозно ли смяташ, че има друг виновен освен ТИМ? Нали се досещаш, че ако М. Митев изръмжи, че стадиона трябва да бъде ремонтиран до края на седмицата, Ерджан и Марин щяха да се счупят, но щяха да го завършат.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!