ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Re: ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот Mourinio » 07 юли 2011 22:16

Дали някъде ще видим гола на Жоро Илиев след извеждащ пас на Паломино, ако някой го намери, да дава линк?
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 07 юли 2011 22:55

Много хубав гол на Жоро след много хубава атакта и перфектно извеждащо подаване на църния звяр. Много е корав, за жалост в тандем с Марчев и Дончо нямаше много опции да покаже какво може.

Жалко за контузията на Камазола, дано се оправи до старта на първенството - но Димитър Петков ще го замести ако се наложи.

Много силно се надявам да не се налага да разчитаме на Мишо Лазаров ... нямам нерви да го гледам :) Стансилав на този пост срещу Каварна се справи, но не му е това силата.

Ако нещо ми хареса днес, то това е карето Жоро Илиев - Капитанов - Ратников - Румен. Тези четиримата са като оси и трябва да ги виждаме заедно по-често. Ако може към тях да се включи Пантерата и Божилов, става чудесно. Тошко Колев също се включи няколко пъти добре.

Новите българи, които ги събрахме от кол и от въже:

Марчев - боричкаше се, не видях нещо кой знае какво - но все пак най-добър от тази групичка.
Бека Янев - доста неориентиран и тежък ми се стори. Имаше 2-3 добри намеси, но не ми вдъхва спокойствие. Той в първите мачове и Росен Колев беше така (+ дежурните подвиквания от трибуните) ....ще видим срещу по-силни съперници как ще е. Само че първия такъв тест май е срещу Левски...2 кръг.
Цветан Йотов - не знам защо отнесе толкова подвиквания...стара се, можеше и по активен да бъде.
Симеон Симеонов - игра най-малко, замени Жоро Илиев...играта на отбора не спадна рязко след смяната, значи що-годе си е свършил работата
Християн Попов - този да ме прощава, ама го видях веднъж да играе с топката. Може и добре да е играл, но не съм разбрал...

Щях да забравя - Янчо Андреев се включи много добре и той :)

Няма да редя състави и схеми, но ако може да видя Пантерата с Ратников и Румен Николов поне едно полувреме, ще съм доволен.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 07 юли 2011 23:55

Не съм гледал мача и не мога да го коментирам, но пък съм склонен да ти вярвам, защото компетентно, точно и простичко обясняваш нещата. Още повече, че всички следим изявите на Паломино и мисля, че успява да ни задоволи интереса и очакванията. Гледах го на живо в две поредни двустранни игри и ми направи впечатление, за разлика от един друг чужденец.. :mrgreen: Гледах и Ратника и се кефех на финеса и лекотата с която играеше, раздаваше пасове, отиграваше сложни топки и ситуации. Разбрах, че са се представили на много добро ниво в Молдова, както и Румбата Николов, особено във втория мач със Зимбру, та чак е предизвикал нечий интерес.... Днес ти говориш същото, значи.. явно е така. Като прибавим и въздесъщия, всичко можещ и неостаряващ Жоро Илиев, постоянния в изявите си Камазола, възродения Божилов и станалата емблематична вече стабилна защита... можем да очакваме силна есен, въпреки и напреки :) оформилата се вече традиция да зацикляме есента и мачкаме пролетта. Ако и Тошко, Капитанов и Янчо продължат с добрите изяви, а Дончо най-после вземе, та почне да вкарва поне едно на 5-6 положения, като нищо ще започнем добре първенството. :)
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 08 юли 2011 00:41

Наставникът на Черно море Стефан Генов сподели след контролата на "моряците" с Калиакра, спечелена с 1:0 от варненци, че е доволен от играта на своите подопечни. "Доволен съм от всички момчета. Домакините играха доста грубо, което според мен е необяснимо, предвид контролния мач. Камазола е с тежка травма след безумното влизане на Петков", каза Генов.

Той опроверга слуховете, че Димитър Илиев може да е новото попълнение на "Тича". "Това, че Димитър Илиев ще идва в Черно море са глупости, ние търсим дясно крило и с това селекцията приключва”, категоричен бе наставникът на "моряците" Стефан Генов.

Лошо, дано не е е много тежка и да е готов за първите няколко мача..

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 08 юли 2011 00:57

wolf написа:ние търсим дясно крило и с това селекцията приключва”, категоричен бе наставникът на "моряците" Стефан Генов.

Много рисковано да разчитаме само Ивелин Янев на левия бек и то без алтернатива :? да не говорим, че ни трябва и един опитен централен защитник, при контузия или наказание на Александров ще увиснем...Мишо Лазаров като централен защитник е много зле, Йотов няма никакъв опит в А група, Росен Колев пък тепърва трупа...

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 08 юли 2011 01:10

Mourinio написа:
wolf написа:ние търсим дясно крило и с това селекцията приключва”, категоричен бе наставникът на "моряците" Стефан Генов.

Много рисковано да разчитаме само Ивелин Янев на левия бек и то без алтернатива :? да не говорим, че ни трябва и един опитен централен защитник, при контузия или наказание на Александров ще увиснем...Мишо Лазаров като централен защитник е много зле, Йотов няма никакъв опит в А група, Росен Колев пък тепърва трупа...

+1
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

dans1913
Контакти:

Мнениеот dans1913 » 08 юли 2011 08:11

По-смешна селекция не сме правили никога. А защо Станислав играе централен, отговора е защото няма кой. Този Йотов трябва да си плаща, че носи фланелката на ЧМ. Смешни всички нови. Имаме точно 4 футболисти на ниво: Камазола, Жоро, Сашо и Хермес, всичко друго е талаш, ако не вземем флангови футболисти ще се борим за оставане в групата. Не знам какво гледате( то май никой от пишещите тук не е бил на мача),но:
1. Ивелин Янев- всички опасности първото полувреме дойдоха от там. Сашо цял мач не спря да му вика;
2. Марчев- игра в дясно (поради липсата на друг) явно, че не става за там, бяга като муха без глава;
3. Г. Божилов- безобразен;
4. Дончо- безобразен, което за разлика от Божилов не е изненада;
игралите второто полувреме:
5. Капитанов и Тодор Колев са трагични. Двамата имаха по няколко чисти голови положения очи в очи и не могат да вкарат, подчертавам НЕ МОГАТ и да центрират;
6. Ратников-кръгла НУЛА
7. Йотов - по-голямо недоразумение не е играло в ЧМ, ако не беше Мишо да му покрива грешките падахме с резултат;
8. Попов- не става, но той май не е бек но игра, като ляв бек, отново поради липсата на друг.
9. С. Симеонов- малко игра с топката, НО май има футбол в този.
Похвали заслужават:
1. Жоро-най-добрият. Беше навсякъде, и неясно за мен Генов го държа до около 70 минута, сякаш Жоро има нещо да доказва на някой.
2. Камазола и Сашо напуснаха рано. Бразилеца май е много лошо ударен, след мача едва се качи в автобуса;
3. Хермес – има много качества, но ще му трябва време;
4. Румен, единствен от игралите второто полувреме се включи добре, за разлика от Тодор и Капитанов;
5. Янчо Андреев- радва;
6. Вратарите-стабилни.

С една дума много слаба селекция, щом на половината ни постове играят преквалифицирани футболисти. ОБЕЗАТЕЛНО трябва да вземем дясно крило и ляв бек -изпитваме страшна нужда от ляв бек. Ляво крило също няма да ни е излишно.
Ето ги и схемите, щото гледам невероятни предположения :
Първо полувреме
------------------И. Пиргов--------------------
Сашо-------С. Стоянов----Сашко-----И. Пенев
-------------Г. Илиев-------Камазола-----------
Марчев---------Г.Божилов-----------Д. Атанасов
------------------Паломино-------------------

второ полувреме

------------------П. Денчев--------------------
Я.Андреев-------Йотов----М. Лазаров-----Х. Попов
-------------С. Симеонов-------Д.Петков-----------
Капитанов---------Ратников-----------Т. Колев
------------------Р. Николов-------------------

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 08 юли 2011 09:15

Това което стана с бразилеца е много лошо. И да е здрав за началото на първенството подготовката му е напълно провалена. Не виждам защо трябва да играем приятелски мачове като гости със селски отбори. За тях явно контрола с Черно Море е като финал за КЕШ. И тези неща не се случват за първи път.

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Мнениеот gambara » 08 юли 2011 10:02

търсим ляв бек,а левия бек на всичкото отгоре и свободен агент,Мишо Венков отива в Локо Пв.СПИИИИИИИИИМ
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 08 юли 2011 10:37

Миналата година имахме на левия бек - Тиаго, Бачев и Адемар и тримата си тръгнаха това лято, а сега взехме един доста посредствен футболист, на години, който още в контролите тези които са го гледали се плашат от рискованите му действия...не знам как ги вижда нещата Генов и се надявам това, което прочетох, че селекцията приключва с едно дясно крило, да не е вярно, задължително освен крило ни трябва класен ляв бек и евентуално опитен и доказан централен защитник

Върни се в “Черно море”