ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...
Дали някъде ще видим гола на Жоро Илиев след извеждащ пас на Паломино, ако някой го намери, да дава линк?
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
Много хубав гол на Жоро след много хубава атакта и перфектно извеждащо подаване на църния звяр. Много е корав, за жалост в тандем с Марчев и Дончо нямаше много опции да покаже какво може.
Жалко за контузията на Камазола, дано се оправи до старта на първенството - но Димитър Петков ще го замести ако се наложи.
Много силно се надявам да не се налага да разчитаме на Мишо Лазаров ... нямам нерви да го гледам
Стансилав на този пост срещу Каварна се справи, но не му е това силата.
Ако нещо ми хареса днес, то това е карето Жоро Илиев - Капитанов - Ратников - Румен. Тези четиримата са като оси и трябва да ги виждаме заедно по-често. Ако може към тях да се включи Пантерата и Божилов, става чудесно. Тошко Колев също се включи няколко пъти добре.
Новите българи, които ги събрахме от кол и от въже:
Марчев - боричкаше се, не видях нещо кой знае какво - но все пак най-добър от тази групичка.
Бека Янев - доста неориентиран и тежък ми се стори. Имаше 2-3 добри намеси, но не ми вдъхва спокойствие. Той в първите мачове и Росен Колев беше така (+ дежурните подвиквания от трибуните) ....ще видим срещу по-силни съперници как ще е. Само че първия такъв тест май е срещу Левски...2 кръг.
Цветан Йотов - не знам защо отнесе толкова подвиквания...стара се, можеше и по активен да бъде.
Симеон Симеонов - игра най-малко, замени Жоро Илиев...играта на отбора не спадна рязко след смяната, значи що-годе си е свършил работата
Християн Попов - този да ме прощава, ама го видях веднъж да играе с топката. Може и добре да е играл, но не съм разбрал...
Щях да забравя - Янчо Андреев се включи много добре и той
Няма да редя състави и схеми, но ако може да видя Пантерата с Ратников и Румен Николов поне едно полувреме, ще съм доволен.
Жалко за контузията на Камазола, дано се оправи до старта на първенството - но Димитър Петков ще го замести ако се наложи.
Много силно се надявам да не се налага да разчитаме на Мишо Лазаров ... нямам нерви да го гледам
Ако нещо ми хареса днес, то това е карето Жоро Илиев - Капитанов - Ратников - Румен. Тези четиримата са като оси и трябва да ги виждаме заедно по-често. Ако може към тях да се включи Пантерата и Божилов, става чудесно. Тошко Колев също се включи няколко пъти добре.
Новите българи, които ги събрахме от кол и от въже:
Марчев - боричкаше се, не видях нещо кой знае какво - но все пак най-добър от тази групичка.
Бека Янев - доста неориентиран и тежък ми се стори. Имаше 2-3 добри намеси, но не ми вдъхва спокойствие. Той в първите мачове и Росен Колев беше така (+ дежурните подвиквания от трибуните) ....ще видим срещу по-силни съперници как ще е. Само че първия такъв тест май е срещу Левски...2 кръг.
Цветан Йотов - не знам защо отнесе толкова подвиквания...стара се, можеше и по активен да бъде.
Симеон Симеонов - игра най-малко, замени Жоро Илиев...играта на отбора не спадна рязко след смяната, значи що-годе си е свършил работата
Християн Попов - този да ме прощава, ама го видях веднъж да играе с топката. Може и добре да е играл, но не съм разбрал...
Щях да забравя - Янчо Андреев се включи много добре и той
Няма да редя състави и схеми, но ако може да видя Пантерата с Ратников и Румен Николов поне едно полувреме, ще съм доволен.
Не съм гледал мача и не мога да го коментирам, но пък съм склонен да ти вярвам, защото компетентно, точно и простичко обясняваш нещата. Още повече, че всички следим изявите на Паломино и мисля, че успява да ни задоволи интереса и очакванията. Гледах го на живо в две поредни двустранни игри и ми направи впечатление, за разлика от един друг чужденец..
Гледах и Ратника и се кефех на финеса и лекотата с която играеше, раздаваше пасове, отиграваше сложни топки и ситуации. Разбрах, че са се представили на много добро ниво в Молдова, както и Румбата Николов, особено във втория мач със Зимбру, та чак е предизвикал нечий интерес.... Днес ти говориш същото, значи.. явно е така. Като прибавим и въздесъщия, всичко можещ и неостаряващ Жоро Илиев, постоянния в изявите си Камазола, възродения Божилов и станалата емблематична вече стабилна защита... можем да очакваме силна есен, въпреки и напреки
оформилата се вече традиция да зацикляме есента и мачкаме пролетта. Ако и Тошко, Капитанов и Янчо продължат с добрите изяви, а Дончо най-после вземе, та почне да вкарва поне едно на 5-6 положения, като нищо ще започнем добре първенството. 
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Наставникът на Черно море Стефан Генов сподели след контролата на "моряците" с Калиакра, спечелена с 1:0 от варненци, че е доволен от играта на своите подопечни. "Доволен съм от всички момчета. Домакините играха доста грубо, което според мен е необяснимо, предвид контролния мач. Камазола е с тежка травма след безумното влизане на Петков", каза Генов.
Той опроверга слуховете, че Димитър Илиев може да е новото попълнение на "Тича". "Това, че Димитър Илиев ще идва в Черно море са глупости, ние търсим дясно крило и с това селекцията приключва”, категоричен бе наставникът на "моряците" Стефан Генов.
Лошо, дано не е е много тежка и да е готов за първите няколко мача..
Той опроверга слуховете, че Димитър Илиев може да е новото попълнение на "Тича". "Това, че Димитър Илиев ще идва в Черно море са глупости, ние търсим дясно крило и с това селекцията приключва”, категоричен бе наставникът на "моряците" Стефан Генов.
Лошо, дано не е е много тежка и да е готов за първите няколко мача..
wolf написа:ние търсим дясно крило и с това селекцията приключва”, категоричен бе наставникът на "моряците" Стефан Генов.
Много рисковано да разчитаме само Ивелин Янев на левия бек и то без алтернатива
Mourinio написа:wolf написа:ние търсим дясно крило и с това селекцията приключва”, категоричен бе наставникът на "моряците" Стефан Генов.
Много рисковано да разчитаме само Ивелин Янев на левия бек и то без алтернативада не говорим, че ни трябва и един опитен централен защитник, при контузия или наказание на Александров ще увиснем...Мишо Лазаров като централен защитник е много зле, Йотов няма никакъв опит в А група, Росен Колев пък тепърва трупа...
+1
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
По-смешна селекция не сме правили никога. А защо Станислав играе централен, отговора е защото няма кой. Този Йотов трябва да си плаща, че носи фланелката на ЧМ. Смешни всички нови. Имаме точно 4 футболисти на ниво: Камазола, Жоро, Сашо и Хермес, всичко друго е талаш, ако не вземем флангови футболисти ще се борим за оставане в групата. Не знам какво гледате( то май никой от пишещите тук не е бил на мача),но:
1. Ивелин Янев- всички опасности първото полувреме дойдоха от там. Сашо цял мач не спря да му вика;
2. Марчев- игра в дясно (поради липсата на друг) явно, че не става за там, бяга като муха без глава;
3. Г. Божилов- безобразен;
4. Дончо- безобразен, което за разлика от Божилов не е изненада;
игралите второто полувреме:
5. Капитанов и Тодор Колев са трагични. Двамата имаха по няколко чисти голови положения очи в очи и не могат да вкарат, подчертавам НЕ МОГАТ и да центрират;
6. Ратников-кръгла НУЛА
7. Йотов - по-голямо недоразумение не е играло в ЧМ, ако не беше Мишо да му покрива грешките падахме с резултат;
8. Попов- не става, но той май не е бек но игра, като ляв бек, отново поради липсата на друг.
9. С. Симеонов- малко игра с топката, НО май има футбол в този.
Похвали заслужават:
1. Жоро-най-добрият. Беше навсякъде, и неясно за мен Генов го държа до около 70 минута, сякаш Жоро има нещо да доказва на някой.
2. Камазола и Сашо напуснаха рано. Бразилеца май е много лошо ударен, след мача едва се качи в автобуса;
3. Хермес – има много качества, но ще му трябва време;
4. Румен, единствен от игралите второто полувреме се включи добре, за разлика от Тодор и Капитанов;
5. Янчо Андреев- радва;
6. Вратарите-стабилни.
С една дума много слаба селекция, щом на половината ни постове играят преквалифицирани футболисти. ОБЕЗАТЕЛНО трябва да вземем дясно крило и ляв бек -изпитваме страшна нужда от ляв бек. Ляво крило също няма да ни е излишно.
Ето ги и схемите, щото гледам невероятни предположения :
Първо полувреме
------------------И. Пиргов--------------------
Сашо-------С. Стоянов----Сашко-----И. Пенев
-------------Г. Илиев-------Камазола-----------
Марчев---------Г.Божилов-----------Д. Атанасов
------------------Паломино-------------------
второ полувреме
------------------П. Денчев--------------------
Я.Андреев-------Йотов----М. Лазаров-----Х. Попов
-------------С. Симеонов-------Д.Петков-----------
Капитанов---------Ратников-----------Т. Колев
------------------Р. Николов-------------------
1. Ивелин Янев- всички опасности първото полувреме дойдоха от там. Сашо цял мач не спря да му вика;
2. Марчев- игра в дясно (поради липсата на друг) явно, че не става за там, бяга като муха без глава;
3. Г. Божилов- безобразен;
4. Дончо- безобразен, което за разлика от Божилов не е изненада;
игралите второто полувреме:
5. Капитанов и Тодор Колев са трагични. Двамата имаха по няколко чисти голови положения очи в очи и не могат да вкарат, подчертавам НЕ МОГАТ и да центрират;
6. Ратников-кръгла НУЛА
7. Йотов - по-голямо недоразумение не е играло в ЧМ, ако не беше Мишо да му покрива грешките падахме с резултат;
8. Попов- не става, но той май не е бек но игра, като ляв бек, отново поради липсата на друг.
9. С. Симеонов- малко игра с топката, НО май има футбол в този.
Похвали заслужават:
1. Жоро-най-добрият. Беше навсякъде, и неясно за мен Генов го държа до около 70 минута, сякаш Жоро има нещо да доказва на някой.
2. Камазола и Сашо напуснаха рано. Бразилеца май е много лошо ударен, след мача едва се качи в автобуса;
3. Хермес – има много качества, но ще му трябва време;
4. Румен, единствен от игралите второто полувреме се включи добре, за разлика от Тодор и Капитанов;
5. Янчо Андреев- радва;
6. Вратарите-стабилни.
С една дума много слаба селекция, щом на половината ни постове играят преквалифицирани футболисти. ОБЕЗАТЕЛНО трябва да вземем дясно крило и ляв бек -изпитваме страшна нужда от ляв бек. Ляво крило също няма да ни е излишно.
Ето ги и схемите, щото гледам невероятни предположения :
Първо полувреме
------------------И. Пиргов--------------------
Сашо-------С. Стоянов----Сашко-----И. Пенев
-------------Г. Илиев-------Камазола-----------
Марчев---------Г.Божилов-----------Д. Атанасов
------------------Паломино-------------------
второ полувреме
------------------П. Денчев--------------------
Я.Андреев-------Йотов----М. Лазаров-----Х. Попов
-------------С. Симеонов-------Д.Петков-----------
Капитанов---------Ратников-----------Т. Колев
------------------Р. Николов-------------------
Това което стана с бразилеца е много лошо. И да е здрав за началото на първенството подготовката му е напълно провалена. Не виждам защо трябва да играем приятелски мачове като гости със селски отбори. За тях явно контрола с Черно Море е като финал за КЕШ. И тези неща не се случват за първи път.
търсим ляв бек,а левия бек на всичкото отгоре и свободен агент,Мишо Венков отива в Локо Пв.СПИИИИИИИИИМ
ПФК ЧЕРНО МОРЕ
Миналата година имахме на левия бек - Тиаго, Бачев и Адемар и тримата си тръгнаха това лято, а сега взехме един доста посредствен футболист, на години, който още в контролите тези които са го гледали се плашат от рискованите му действия...не знам как ги вижда нещата Генов и се надявам това, което прочетох, че селекцията приключва с едно дясно крило, да не е вярно, задължително освен крило ни трябва класен ляв бек и евентуално опитен и доказан централен защитник