Ремонт на стадион Тича
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Ремонт на стадион Тича
Никой моряк ли не се интересува от развитието на ремонта на Тича?! За съжаление от половин година закъсах със здравето и не мога да отида. В противен случай всеки ден щях да поствам нови снимки.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
-
- Контакти:
зеления написа:Никой моряк ли не се интересува от развитието на ремонта на Тича?! За съжаление от половин година закъсах със здравето и не мога да отида. В противен случай всеки ден щях да поствам нови снимки.
Ами до вчера нищо не правеха освен да поливат тревата, работа по осветлението няма, никакви тестове, имат да изграждат и разпределителни табла, нито пък някакви наченки да разчистят пистата или да оправят разрушената трибуна до единия стълб.
Остават 10 дена до първия ни мач. Тича е застлан, но е като работна площадка. Лампите един Господ ги знае дали въобще светят. В събота представяме отбора- часът е ясен, а мястото... Никаква представа нямам какъв е реда за пускане на стадиона в експлоатация, но си мисля че с Витоша няма да играем във Варна. Срамна работа.
вчера погледнах - тревата изглежда прилично, е да, виждат се ясно различните ивици, но като я окосят, предполагама ще изглежда още по-добре. седалките са ОК, врати и др. подобни - няма - само ято гларуси беше окупирало игрището - ама то такова спокойствие къде другаде на намерят
т.нар. входове на стадиона въобще не ги коментирам!
лампа не съм видял да светва, даже мисля, че и не са настроени даже - някои си сочат почти нагоре. на контролата някой спомена, че бил дошъл генератор, но все пак пускане, изпитания, приемане, протоколи, ...предполагам това са едни 3-4 дена - чисто теоретически има време до събота ...

лампа не съм видял да светва, даже мисля, че и не са настроени даже - някои си сочат почти нагоре. на контролата някой спомена, че бил дошъл генератор, но все пак пускане, изпитания, приемане, протоколи, ...предполагам това са едни 3-4 дена - чисто теоретически има време до събота ...
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"
Не знам дали може да е искрица надежда, но преди час минах с колата край стадиона и видях двама работници с лопати да чистят стълбите към трибуните на входа откъм залата, а един с едно малко багерче правеше нещо до стълба на лампите.
Как пък нито един журналист не отиде да попита какво става и защо продължават да се бавят нещата. Ненормална работа.
Как пък нито един журналист не отиде да попита какво става и защо продължават да се бавят нещата. Ненормална работа.
guglata написа:Не знам дали може да е искрица надежда, но преди час минах с колата край стадиона и видях двама работници с лопати да чистят стълбите към трибуните на входа откъм залата, а един с едно малко багерче правеше нещо до стълба на лампите.
Журналистите са заети с о възвишени и важни неща,като близането на задници на власт имащите.Такива въпроси,които могат да им изядат хляба,не фигурират в техните бедни речници.И това за едно малко стадионче като Тича.Представете си колко е голям страха им от по големият обект?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Хмммм, а интересно колко от мрънкащите срещу журналистите ..ако са на тяхно място, биха били супер смели и да ходят да си задават неудобните въпроси. Щото тогава сигурно ще почнат да мислят повече за себе си и семействата си и няма да са толкова смели като във форума, както и толкова мазохистични. Цялата ни държава е такава. Журналистите отразяват действителността и статуквото като цяло. Като сме толкова смели, да вземем да направим нещо по въпроса и да променим държавата си? Но ако се търси да се плюе по някого... журналистите са добра идея все пак
Няма да плюем по себе си я... че нищо не правим, за да променим каквото и да е. 

Такаааа, нашите пускат в продажба сезонни карти. Дали това значи че в събота сме на Тича не знам. Със Славия направиха компромис за лампите. Вероятно ще направят и за нас ако това е проблема. Друг е въпроса че ако това се случи осветление може да видим точно никога. Истината е че когато си наредил нещо трябва да го следваш докрай, а не да се навеждаш на Славия, Черно Море или на когото и да е. Друг е въпроса когато си перманентно наведен на микрета, тирета и други крадливи партизани. Принципи- никакви.
ogrizko написа:Хмммм, а интересно колко от мрънкащите срещу журналистите ..ако са на тяхно място, биха били супер смели и да ходят да си задават неудобните въпроси. Щото тогава сигурно ще почнат да мислят повече за себе си и семействата си и няма да са толкова смели като във форума, както и толкова мазохистични. Цялата ни държава е такава. Журналистите отразяват действителността и статуквото като цяло. Като сме толкова смели, да вземем да направим нещо по въпроса и да променим държавата си? Но ако се търси да се плюе по някого... журналистите са добра идея все пак![]()
![]()
Няма да плюем по себе си я... че нищо не правим, за да променим каквото и да е.
Честно ли го мислиш това ? Моята работа си я върша и то мисля добре, толкова добре, че не успявам да идвам на стадиона на всички домакинства. Работата на журналистите е да питат и да информират, щом не го правят значи не си вършат тяхната работа.
Аз днес също минах и хвърлих един поглед набързо.Бяха запълнили дупката на лампите до залата за пресконференции.Има някакъв шанс да сме във Варна,но утре ще се реши.Ако светнат и лампите ще е супер!