Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
ogrizko написа:Тук едно искам да кажа и да го подчертая и да стане ясно. За тия дето викат - отбора трябва да се подкрепя винаги. Това си е абсолютно така. Само дето.... понякога как да подкрепяш отбора?! Особено като се изнервиш..... в смисъл - знаеш, че отбора е много по-силен от това дето показва.... обаче не се избират правилните играчи да почват титуляри, не се избира правилната схема... и какво се случва - по цели сезони просто се мъчим и едвам едвам побеждаваме на мускули. Аз нямам нищо против това да бъде така, т.е. да играем по такъв начин ....обаче стига футболистите ни да нямаха качества. А техните възможности са много по-големи.... и да ги гледаш как се мъчат срещу някакви много по-слаби отбори и с много по-малки възможности от нашия..... си е направо влудяващо. И ей го на днеска Генов, чета от колегите.... пак останал резерваДокога най-добрият ни играч няма да бъде титуляр да му се невиди... и докога такива измислени схеми само със защитници.... при Велизар играхме с 8 дефанзивни.... Генов днеска явно беше решил да се връща към тази схема ли какво ли
Понякога трябва да си голям мазохист, че да подкрепяш отбора, честно ви казвам!
ogrizko написа:Тук едно искам да кажа и да го подчертая и да стане ясно. За тия дето викат - отбора трябва да се подкрепя винаги. Това си е абсолютно така. Само дето.... понякога как да подкрепяш отбора?! Особено като се изнервиш..... в смисъл - знаеш, че отбора е много по-силен от това дето показва.... обаче не се избират правилните играчи да почват титуляри, не се избира правилната схема... и какво се случва - по цели сезони просто се мъчим и едвам едвам побеждаваме на мускули. Аз нямам нищо против това да бъде така, т.е. да играем по такъв начин ....обаче стига футболистите ни да нямаха качества. А техните възможности са много по-големи.... и да ги гледаш как се мъчат срещу някакви много по-слаби отбори и с много по-малки възможности от нашия..... си е направо влудяващо. И ей го на днеска Генов, чета от колегите.... пак останал резерваДокога най-добрият ни играч няма да бъде титуляр да му се невиди... и докога такива измислени схеми само със защитници.... при Велизар играхме с 8 дефанзивни.... Генов днеска явно беше решил да се връща към тази схема ли какво ли
зелено-бяло написа:ogrizko написа:Тук едно искам да кажа и да го подчертая и да стане ясно. За тия дето викат - отбора трябва да се подкрепя винаги. Това си е абсолютно така. Само дето.... понякога как да подкрепяш отбора?! Особено като се изнервиш..... в смисъл - знаеш, че отбора е много по-силен от това дето показва.... обаче не се избират правилните играчи да почват титуляри, не се избира правилната схема... и какво се случва - по цели сезони просто се мъчим и едвам едвам побеждаваме на мускули. Аз нямам нищо против това да бъде така, т.е. да играем по такъв начин ....обаче стига футболистите ни да нямаха качества. А техните възможности са много по-големи.... и да ги гледаш как се мъчат срещу някакви много по-слаби отбори и с много по-малки възможности от нашия..... си е направо влудяващо. И ей го на днеска Генов, чета от колегите.... пак останал резерваДокога най-добрият ни играч няма да бъде титуляр да му се невиди... и докога такива измислени схеми само със защитници.... при Велизар играхме с 8 дефанзивни.... Генов днеска явно беше решил да се връща към тази схема ли какво ли
+ 1000
Eй,само като си спомня!Еееех!
Бебо си вкара два автогогола за ....нямаше 5 минути,дали не бяха 3!1986 година!
После бях на училище,спорих много....после изпаднахме....пак спорих.....
......после.....вие помните ли?Понякога съм бил голям мазохист!
smallmouse написа:ogrizko написа:Тук едно искам да кажа и да го подчертая и да стане ясно. За тия дето викат - отбора трябва да се подкрепя винаги. Това си е абсолютно така. Само дето.... понякога как да подкрепяш отбора?! Особено като се изнервиш..... в смисъл - знаеш, че отбора е много по-силен от това дето показва.... обаче не се избират правилните играчи да почват титуляри, не се избира правилната схема... и какво се случва - по цели сезони просто се мъчим и едвам едвам побеждаваме на мускули. Аз нямам нищо против това да бъде така, т.е. да играем по такъв начин ....обаче стига футболистите ни да нямаха качества. А техните възможности са много по-големи.... и да ги гледаш как се мъчат срещу някакви много по-слаби отбори и с много по-малки възможности от нашия..... си е направо влудяващо. И ей го на днеска Генов, чета от колегите.... пак останал резерваДокога най-добрият ни играч няма да бъде титуляр да му се невиди... и докога такива измислени схеми само със защитници.... при Велизар играхме с 8 дефанзивни.... Генов днеска явно беше решил да се връща към тази схема ли какво ли
Аз бях 1 от феновете,които писаха най-много в темата защо Ратников не играе/най-много може би/.Да защо ли не играе при всичките качества ,които има и резултатите,които показва ? Може би и двамата тренери се идиоти да не пускат най-техничния си играч,който почти им гарантира спечелването на мача? Те си знаят защо. А въпреки че се оказахме прави,съжалявам чеписах каквото и да било за него.Това момче просто притежава рядко срещаната дарба на настройва хората срещу себе си,дори тези които искрено му желаят доброто.Още веднъж му желая всичко хубаво!
romano13 написа:Най- хубавото на днешния мач е че беше последен за есента. Много ритане имаше днес, много блъскане и малко футбол. Дано с нов трен да имаме повече футбол в играта
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта