Не зная какво е провокирало напрежението между публиката,но и в клетката имаше полицаи и би трябвало те да реагират,ако е както казваш,а не да влиза домакина на отбара и заради това не ми се вярва да е това причината.А,че сцената е грозна си прав,аз заради това казвам,че не е нормално да се допускат феновете да се доближат един до друг,поне в Перник това е немислимо да се случи. А и от кадрите се вижда,че полицаите стоят и гледат и дори имам чувство,че се забавляват с това което става. Най-нормалното беше в ситуацията да наредят на момчето на оградата да слезне и ако не го направи да го свалят те,както и да не допуснат да са такова разстояние двете агитки. Добре,че все пак се размина без пострадали и от двете страни.[/quote]
Цялата случка започна от там, че футболист на Миньор, който загравяше зад вратата, взе една топка и я хвърли (да, хвърли я с ръце) съвсем умишлено в сектора с гости!?!? Какво да очакваш от феновете на отбор с такива играчи ...

[/quote]
И това ли е причината за напрежение между феновете,нещо няма логика,не вярвам,че е дна топка е довела до него. Вероятно тези дни ще разбера какво е станало наистина,но хората които ходят на гостуванията ги познавам и никой от тях няма да се излага с някаква топка,друга е причината и се надявам да я науча.
А колкото до публиката,все пак вашата беше при сектора за гости и причината за шамарите и ритниците е най-вече този факт. И нас ни провокират гостуващи агитки в Перник,но както казах няма как да се случи нещо подобно и по добре,че е така,защото ако в такава ситуация ролите са разменени,нямаше да остане нищо от оградата и щяха да се случат страшни неща. Заради това охраната трябва да си върши работата за която и се плаща.[/quote]
E , каква работа имаше вашия фен да прескача? Или тези, които блъскаха мрежата? Глупави ли са? Много ясно, че нашите няма да спят.... И като са по-малко каот борйка, вашите е близко до акъла да се сетят, че ще бъдат набити ...[/quote]
Това са неща които стават често и в Перник и го правят гостуващи агитки,но няма как да се допусне някой фен на Миньор да достигне до тях. Говоря за организацията на охраната. Каквото правят гостуващите агитки си го правят в сектора за гости и когато някой се качи на оградата е работа на охраняващите да го свалят от нея. А колкото до това,че ще бъдат набити,не мисля,че някой от тях беше набит. Лошо е,че се поражда вражда между тези агитки и то за втора поредна година се случват подобни неща във Варна,като миналата година бяха правени засади и отново имаше сблъсаци,а това ще породи реакция,когато гостувате тук. До миналата година нямахме никаква вражда с вас и не бяхте агитка,която ни беше някякъв дразнител или сме имали вражда,но с тези две поредни изцепки,вероятно вече няма е така когато гостувате в Перник,а това са неща от които никой не печели.