14.11,14:00-Черно Море(Варна) - Миньор(Пк)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Re: 14.11,14:00-Черно Море(Варна) - Миньор(Пк)

Мнениеот v.r.s. » 14 ное 2010 21:18

MORSKI написа:
petrof написа:Стига бе MORSKI... 3:0 било най-малкото с което сме се отървали... Вкарахте наистина смешни голове. Айде втория горе-долу бива, ама първия и третия си бяха такива подаръци, че няма на къде... Сами сме си виновни за загубата и трябва да си направим изводите, но да говориш, че сме се отървали с малко или че с нещо сте ни надиграли е нелепо. Равностоен мач с комична игра на Миньор в защита.

аз не отричам, че 1 и -3 я бяха подаръци, но втория не беше, а и имахме сумати полжоения... Като цяло конторлирахме мача... Вие също имахте атаки, но след 3:0..... А и вие сте си виновни за грешките не ние ;) Мисля, че ви надиграхме, че и ние бяхме слаби е факт, но имахме повече положения от вас!

Ние в защита сме трагидия и това се вижда,такива грешки не се правят и в аматьорските групи. Не зная какво става с тези футболисти,бяхме една от най-стабилните защити през миналият сезон,а в момента сме най-слабата защита и то със същите футболисти.Така е,конролирахте играта и тези три гола бяха най-малкото с което се отървахме,просто защото в момента отбора ни е изключително слаб,а не че Черно море са играли силно,както ти сам признаваш.

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 14 ное 2010 21:23

v.r.s. написа:
MORSKI написа:
petrof написа:Стига бе MORSKI... 3:0 било най-малкото с което сме се отървали... Вкарахте наистина смешни голове. Айде втория горе-долу бива, ама първия и третия си бяха такива подаръци, че няма на къде... Сами сме си виновни за загубата и трябва да си направим изводите, но да говориш, че сме се отървали с малко или че с нещо сте ни надиграли е нелепо. Равностоен мач с комична игра на Миньор в защита.

аз не отричам, че 1 и -3 я бяха подаръци, но втория не беше, а и имахме сумати полжоения... Като цяло конторлирахме мача... Вие също имахте атаки, но след 3:0..... А и вие сте си виновни за грешките не ние ;) Мисля, че ви надиграхме, че и ние бяхме слаби е факт, но имахме повече положения от вас!

Ние в защита сме трагидия и това се вижда,такива грешки не се правят и в аматьорските групи. Не зная какво става с тези футболисти,бяхме една от най-стабилните защити през миналият сезон,а в момента сме най-слабата защита и то със същите футболисти.Така е,конролирахте играта и тези три гола бяха най-малкото с което се отървахме,просто защото в момента отбора ни е изключително слаб,а не че Черно море са играли силно,както ти сам признаваш.

И нашата защита имаше брато 21 гола за целия сезон сега има за 14 кръга...
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 14 ное 2010 21:34

Кролик написа:
v.r.s. написа:
Кролик написа:Хубавите неща от мача според мен:
- Победата;
- Добре подбран състав (особено местата на Адемар и Станислав Стоянов);
- Класата, която внасят Шерифа и Пиргов;

Лошите:
- Недоброто изназяне на топката от нашето поле. При по силен натиск, ще се огънем лесно;
- Прекалено много играем по въздух. Малко повече къси пасове по терена съчетано с повече движение на халфовете, ще се отрази добре;

Като цяло, все още мисля че ще берем доста ядове с Берое и Монтана. Дано се лъжа :shock:

Извън терена: неадекватността на агитката на Миньор. Ето заради такива изпълнения стадионите не се пълнят и хората имат ниско мнение за футболните фенове.

По точно е да се каже неадекватността на организацията на охраната на стадиона. Феновете са си фенове,може да се псуват,обиждат и т.н. И защо да са виновни само феновете на Миньор,тези на Черно Море какво правят до тях и кой е виновен за това да са на такова разстояние един от друг,не е ли организатора на срещата? Примерно в Перник няма как да бъдат оставени феновете на Миньор да стигнат до гостуващите,както е и по другите стадиони,поне аз подобно нещо до сега не съм виждал.

Признавам не успях да отида на стадиона, но до колкото разбрах гостуващата агитка не е искала да върне една топка. Домакина на Моряците е влязъл и те са му налетели ... това имам предвид. Нямам нищо против отбора ви, но сцената беше грозна.
Охраната беше неадекватна, съгласен съм с теб !

Не зная какво е провокирало напрежението между публиката,но и в клетката имаше полицаи и би трябвало те да реагират,ако е както казваш,а не да влиза домакина на отбара и заради това не ми се вярва да е това причината.А,че сцената е грозна си прав,аз заради това казвам,че не е нормално да се допускат феновете да се доближат един до друг,поне в Перник това е немислимо да се случи. А и от кадрите се вижда,че полицаите стоят и гледат и дори имам чувство,че се забавляват с това което става. Най-нормалното беше в ситуацията да наредят на момчето на оградата да слезне и ако не го направи да го свалят те,както и да не допуснат да са такова разстояние двете агитки. Добре,че все пак се размина без пострадали и от двете страни.

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 14 ное 2010 21:47

v.r.s. написа:Не зная какво е провокирало напрежението между публиката,но и в клетката имаше полицаи и би трябвало те да реагират,ако е както казваш,а не да влиза домакина на отбара и заради това не ми се вярва да е това причината.А,че сцената е грозна си прав,аз заради това казвам,че не е нормално да се допускат феновете да се доближат един до друг,поне в Перник това е немислимо да се случи. А и от кадрите се вижда,че полицаите стоят и гледат и дори имам чувство,че се забавляват с това което става. Най-нормалното беше в ситуацията да наредят на момчето на оградата да слезне и ако не го направи да го свалят те,както и да не допуснат да са такова разстояние двете агитки. Добре,че все пак се размина без пострадали и от двете страни.

Цялата случка започна от там, че футболист на Миньор, който загравяше зад вратата, взе една топка и я хвърли (да, хвърли я с ръце) съвсем умишлено в сектора с гости!?!? Какво да очакваш от феновете на отбор с такива играчи ... :-)
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 14 ное 2010 22:01

A,защо показаха жълт картон на Жардел още преди да е влязъл в игра?

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 14 ное 2010 22:06

Clarion написа:
v.r.s. написа:Не зная какво е провокирало напрежението между публиката,но и в клетката имаше полицаи и би трябвало те да реагират,ако е както казваш,а не да влиза домакина на отбара и заради това не ми се вярва да е това причината.А,че сцената е грозна си прав,аз заради това казвам,че не е нормално да се допускат феновете да се доближат един до друг,поне в Перник това е немислимо да се случи. А и от кадрите се вижда,че полицаите стоят и гледат и дори имам чувство,че се забавляват с това което става. Най-нормалното беше в ситуацията да наредят на момчето на оградата да слезне и ако не го направи да го свалят те,както и да не допуснат да са такова разстояние двете агитки. Добре,че все пак се размина без пострадали и от двете страни.

Цялата случка започна от там, че футболист на Миньор, който загравяше зад вратата, взе една топка и я хвърли (да, хвърли я с ръце) съвсем умишлено в сектора с гости!?!? Какво да очакваш от феновете на отбор с такива играчи ... :-)

И това ли е причината за напрежение между феновете,нещо няма логика,не вярвам,че е дна топка е довела до него. Вероятно тези дни ще разбера какво е станало наистина,но хората които ходят на гостуванията ги познавам и никой от тях няма да се излага с някаква топка,друга е причината и се надявам да я науча.
А колкото до публиката,все пак вашата беше при сектора за гости и причината за шамарите и ритниците е най-вече този факт. И нас ни провокират гостуващи агитки в Перник,но както казах няма как да се случи нещо подобно и по добре,че е така,защото ако в такава ситуация ролите са разменени,нямаше да остане нищо от оградата и щяха да се случат страшни неща. Заради това охраната трябва да си върши работата за която и се плаща.

kenny
Контакти:

Мнениеот kenny » 14 ное 2010 22:08

Много слаб мач, няма какво да се лъжем. Миньор сами се биха, нямат нищо общо с отбора от миналия сезон и въпреки това си имаха шансовете днес. Правете си сметка наистина колко, ама колко много сме слаби! С Монтана и Берое големи ядове ни чакат.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 14 ное 2010 22:13

petrof написа:
зеления написа:petrof на 11 Ное 2010 15:40
Непредвидим мач - 1Х2. Многократно съм казвал, че мястото на което се намира Миньор в момента въобще не отговаря на потенциала на футболистите с които разполагаме. Имаме достатъчно класни играчи, които е крайно време да се развихрят. Ще бъде много оспорвана битка, в която и спортния шанс ще бъде от голямо значение.

Мнение от зеления на 11 Ное 2010 16:22
Какъв троен мач, бе? 3:0 за моряците и толкова.

petrof на 11 Ное 2010 16:57
Ха-ха 3:0... Уж сериозен форум, пък тука е пълно с шегаджии :lol: Айде малко по кротко с изхвърлянията...

ПетроФ, форума на Черно море е наистина сериозен!
Един приятелски съвет: Ако решиш да играеш някакво тото свързано с футбола - не го прави. ;)

Ха-ха пич ти верно позна резултата, макар че съм сигурен, че и ти не си вярваше... Ще признаеш обаче, че сами се бихме. С нищо не сте ни надиграли. Невероятно нелепи, смешни грешки от наша страна. Ако вратаря ни не ви беше подарил първия гол не виждам как щяхте да вкарате. Не се заблуждавайте, че играхте нещо...

Напротив Петроф, напротив. Бях повече от сигурен. Всичко е въпрос на анализ. Вярно, че познаването на точния резултат е въпрос и на шанс, но дали щеше да е 2:0, 3:0 или 4:0 не е толкова важно. Важното е правилно да прецениш съотношението на силите. Ти не го направи и за това не позна. Ще ти кажа как стигнах до извода, че ще паднете със сериозна разлика:
1. Смятах, че и в този кръг Миньор ще се надява да изненада по класния отбор както и в 12 кръг. Само, че заблудени от загубите ни от Монтана и Калиакра с по 4:0 решихте, че не е необходимо да играете "бетон", а да сте по открити. Първа фатална грешка!
2. Не разбрахте, че причините, поради които бяхме в дупка са отсранени в общи линии. За голяма част от останалите играчи представянето в следващите няколко мача са жизнено важни за бъдещето им. Втора фатална грешка!
3. Забравихте, че все пак мачът се игра на "Тича". Трета фатална грешка!
4. Пак ще повторя ( надявам се да не ми се сърдиш ) все пак Черно море е доста по-класния отбор.
Иначе футболът е игра на грешки. Щом противникът прави достатъчно не виждам смисъла да се напрягаме. ;)
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 14 ное 2010 22:31

v.r.s. написа:
Clarion написа:

И това ли е причината за напрежение между феновете,нещо няма логика,не вярвам,че е дна топка е довела до него. Вероятно тези дни ще разбера какво е станало наистина,но хората които ходят на гостуванията ги познавам и никой от тях няма да се излага с някаква топка,друга е причината и се надявам да я науча.
А колкото до публиката,все пак вашата беше при сектора за гости и причината за шамарите и ритниците е най-вече този факт. И нас ни провокират гостуващи агитки в Перник,но както казах няма как да се случи нещо подобно и по добре,че е така,защото ако в такава ситуация ролите са разменени,нямаше да остане нищо от оградата и щяха да се случат страшни неща. Заради това охраната трябва да си върши работата за която и се плаща.

E , каква работа имаше вашия фен да прескача? Или тези, които блъскаха мрежата? Глупави ли са? Много ясно, че нашите няма да спят.... И като са по-малко каот борйка, вашите е близко до акъла да се сетят, че ще бъдат набити ...

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 14 ное 2010 22:59

Не зная какво е провокирало напрежението между публиката,но и в клетката имаше полицаи и би трябвало те да реагират,ако е както казваш,а не да влиза домакина на отбара и заради това не ми се вярва да е това причината.А,че сцената е грозна си прав,аз заради това казвам,че не е нормално да се допускат феновете да се доближат един до друг,поне в Перник това е немислимо да се случи. А и от кадрите се вижда,че полицаите стоят и гледат и дори имам чувство,че се забавляват с това което става. Най-нормалното беше в ситуацията да наредят на момчето на оградата да слезне и ако не го направи да го свалят те,както и да не допуснат да са такова разстояние двете агитки. Добре,че все пак се размина без пострадали и от двете страни.[/quote]

Цялата случка започна от там, че футболист на Миньор, който загравяше зад вратата, взе една топка и я хвърли (да, хвърли я с ръце) съвсем умишлено в сектора с гости!?!? Какво да очакваш от феновете на отбор с такива играчи ... :-)[/quote]

А колкото до публиката,все пак вашата беше при сектора за гости и причината за шамарите и ритниците е най-вече този факт. И нас ни провокират гостуващи агитки в Перник,но както казах няма как да се случи нещо подобно и по добре,че е така,защото ако в такава ситуация ролите са разменени,нямаше да остане нищо от оградата и щяха да се случат страшни неща. Заради това охраната трябва да си върши работата за която и се плаща.[/quote]

E , каква работа имаше вашия фен да прескача? Или тези, които блъскаха мрежата? Глупави ли са? Много ясно, че нашите няма да спят.... И като са по-малко каот борйка, вашите е близко до акъла да се сетят, че ще бъдат набити ...[/quote]

Това са неща които стават често и в Перник и го правят гостуващи агитки,но няма как да се допусне някой фен на Миньор да достигне до тях. Говоря за организацията на охраната. Каквото правят гостуващите агитки си го правят в сектора за гости и когато някой се качи на оградата е работа на охраняващите да го свалят от нея. А колкото до това,че ще бъдат набити,не мисля,че някой от тях беше набит. Лошо е,че се поражда вражда между тези агитки и то за втора поредна година се случват подобни неща във Варна,като миналата година бяха правени засади и отново имаше сблъсаци,а това ще породи реакция,когато гостувате тук. До миналата година нямахме никаква вражда с вас и не бяхте агитка,която ни беше някякъв дразнител или сме имали вражда,но с тези две поредни изцепки,вероятно вече няма е така когато гостувате в Перник,а това са неща от които никой не печели.

Върни се в “Черно море”