Черно Море : Локомотив (сф)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Re: Черно Море : Локомотив (сф)

Мнениеот Кролик » 31 окт 2010 20:19

Berti признахме те, браво ! 8-)

Тиаго центрира към Супер Мариооооо Гооооооооооооооооооооооооооол :mrgreen: Така не съм се радвал отдавна. Велик е няма прошка. Едно положение - един гол. Божилов ако беше вкарал поне едното центрираме с глава щях да съм още по доволен. Браво моряци, не се съмнявайте, че в Каварна ще сме като домакини :-)

Юруков и Жоро се губеха в средата. Все си мисля че тази схема с 5-те халфа и нашия малко тесен терен не са съвместими. Уж сме с наситена средна линия, а предимно нападаме по крилата. Като че ли не е много удачно, но все пак това си е мое мнение.

Честито Марио, честито Моряци !!!
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 31 окт 2010 20:26

Наистина е невероятно..дебел,наркоман,кюфте,дъртак смешкии..ако този човек влезе поне малко в прилична форма ще къса мрежи наред..трябва да се признае и центрирането на Тиаго.Трябва да се наблегне върху центриранията,надявам се Жардел да може да изкарва поне по 1 пуловреме на ниво по нататък..

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 31 окт 2010 20:27

Жена ми преди около час минавала през Червения площад и видяла над 20 човека как се хвърлят да бият човек с яке на Черно море. Каза, че хукнали като диви между колите да го гонят.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 31 окт 2010 20:29

Божилов освен двата гола срещу Левски, не се сещам в някой мач да има опасен удар в очертанията на вратата. :?

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 31 окт 2010 21:02

Жардел както сам каза-каквото си го има му е от Господ.Хич не е толкова дебел вече,напълно съвместими са му килограмите със задачите на терена.Ювелирните пасове които даде като по учебник не ми се видя да го затрудняват.Ясно е,че този човек от тук насетне трябва да е на терена всеки мач минимум по 1 полувреме и то 1-вото такова!Още от Каварна!Каквито и състави да се извъртят без голаджия не става,а Божилов не е голаджия.До края на този полусезон,3 мача в А група и 1-2 за Купата,не се съмнява никой,че ако някой може да ни съхрани сезона то това е Супер Марио Жардел и брилянтни голове като днешния.Мисля,че се видя какво значи велик футболист-нападател,таран,в неподражаемия си стил,който го направи най-големия голаджия в Целия свят - великолепно позициониране и страхотен гол с глава от цели 11 метра разстояние!В един снайперистки екшън си спомням фраза на стария снайперист към младия си колега "Ясно ли ти е?ОТ ТУК НАСЕТНЕ 1 ИЗСТРЕЛ-1 УБИТ" :mrgreen: .Това е Супер Марио.А това,че е артист,играе за публиката и отборът му е марка,той е харизматична фигура и винаги е бил такъв.Създаде моментално настроение по трибуните,а това при домакински мач е все едно гол.

Абе забелязахте ли интервюто с Данчо Юруков?Каза г-н Генов...помня,че при първите тренировки лятото всички бяха впечатлени от него?!Вадя си изводите,че играчите дълбоко го уважават и имат респект от него,остава и да поиграят до края малко и да видим.Относно Божилов-има талант,но неговата игра е да играе за втория нападател и във всяко отношение отстъпва на Жардел,но то кой ли не отстъпва на Супер Марио?Жоровите игри ще са когато там до него е Миро,тогава тоя иначе дървеняк ще е безценен,в случая обаче по-скоро пречи.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 31 окт 2010 21:11

Я вижте каква снимка съм намерил от преди месец-два.....
Изображение
Адемар,Петър Денчев и Жардел!Е,колко е дебел според вас Супер Марио?Той просто и преди обичаше да се пъчи и да прави сценки,както казах-роден артист,но от тази снимка досега физически е още по-добре и по-добре ще става занапред.Косата относно това беше доста прав
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 31 окт 2010 22:21

Браво на Жардел!Лично,аз много му се изкефих на гола и на радостта му от гола!

http://ring.bg/agrupa/zhardel-vkara-za- ... ofiya.html
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
venitos
Контакти:

Мнениеот venitos » 31 окт 2010 22:22

Марио Жардееееел . . . Мааарио Жардеееел . . . Мариоооо . . . Мариооооо . . . Марио Жардеееел!!
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!

GreeN-1913
Контакти:

Мнениеот GreeN-1913 » 31 окт 2010 22:28

Дебел,Наркоман,Дъртак и още нз къв неска човека ни донесе 3 точки а така да си дойдем на думата ако ще и извънземен да е да прави по 1 гол и да носи ценни точки на Черно Море пък вубще не ме интерсува хорското мнение най вече на завистливи Говеда и Прасета ;)

smallmouse
Контакти:

Мнениеот smallmouse » 31 окт 2010 22:37

Браво на Супер Марио,имах усещане че ще успее още вчера вечерта.Не знам защо не играе вместо безличния Божилов поне 1 полувреме.Генов се справя по-добре от Косата,според мен.Жалко,че руското хлапе не игра, дай Боже да го гледаме следващия мач.

Върни се в “Черно море”