02.10, 21:00 Литекс Ловеч - Черно море Варна

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
I love Black Sea
Контакти:

Re: 02.10, 21:00 Литекс Ловеч - Черно море Варна

Мнениеот I love Black Sea » 02 окт 2010 23:42

krux написа:Не мога да проумея как много хора се заблуждават че с тоя треньор и отбор може да се борим за челни места.

пич отбора е добър тренера - не прочети коментара над твоя и ще разбереш ... не може да мъчиш 5 човека да играят на постоер които просто не са за тях ... с тоя отбор + - няколко играчи станахме 3-ти при Колио Спасов ;)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 02 окт 2010 23:43

I love Black Sea написа:
krux написа:Не мога да проумея как много хора се заблуждават че с тоя треньор и отбор може да се борим за челни места.

пич отбора е добър тренера - не прочети коментара над твоя и ще разбереш ... не може да мъчиш 5 човека да играят на постоер които просто не са за тях ... с тоя отбор + - няколко играчи станахме 3-ти при Колио Спасов ;)

Първо нито отбора беше същия , нито стила ни на игра...
Второ, с Будинов, Божилов и сие високи цели не се гонят...
Трето трябва да погледнем играта си преди 2 години и сега... Само със силов футбол не се играе!
Не е само тренера, разберете!

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 02 окт 2010 23:51

Абе то няма значение дали хората тука се заблуждават в качествата на треньора.Тука секи може да си говори и потвърждава тезата с часове, важното е хората на ръководните постове в отбора да си правят сметката.Общо взето ТИМ за футбол пари не дават и нямат и желание да се занимават, а работата е "С трици маймуни да ловим." Ама и те са прави, за какво да наливат пари в нещо, което няма да има бърза възвращаемост, но както и да е.Като цяло проблемите са комплексни - или иначе казано не е само едно нещо да пречи на отбора: например треньора или не знам що си.Много са нещата.А иначе за мача - моето мнение се припрокрива изцяло с това на СейлърМен с една забележка - за Сашо малкия.Не му е виновен Юрука за простотиите, които правеше.Даже Юрука в началото се връщаше и му помагаше да не върши такива глупости до 1вия гол, после все пак се изнесе напред- да, но как да седи близо до Сашко цял мач, нали изоставахме.Не може ти да тичаш като изтърван и да ги фаулираш само около наказателното поле при положение, че ( поне предполагам) им е обяснено на играчите за възможностите на Литекс от статични положения.Колко фала направи малкия и дали Юрука е виновен за тея негови простотии.Не казвам че е виновен той за загубата, но просто игра доста зле, меко казано.

Потребителски аватар
I love Black Sea
Контакти:

Мнениеот I love Black Sea » 03 окт 2010 01:05

не казвам че вината е само в тренера ама по голямата част е негова ;) + това чух от юноша на клуба че не можел да ги накара да го уважават :o не го слушали на тренировките и само го базикали докато при Никола Спасов незнам какво е направил но го уважаваха и го слушаха :!:

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 03 окт 2010 01:11

Моля?Кривия беше вся и всьо и Спасов не можеше да му каже копче.Как да уважаваш такъв треньор?По-скоро уважаваха Кривия,докато не разкри напълно левскарската си унизителна душица и моментално беше презрян от тях.Точно Велизар държеше като треньор на юношите дисциплината като цербер,Колев и Димов още му имат страх и само като им махне и търчат като ученички към тъча.Струва ми се,че най-голямо неуважение проявява Юруков и Ратников.Вторият си пати много,първият е голяма фигура и няма как да пати,но видяхме как напсува физкултурника Генов като го смениха :x .Това не е добър знак.Веднъж почне ли се така положението е изтървано,а Юруков има влияние :idea:
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
venitos
Контакти:

Мнениеот venitos » 03 окт 2010 09:07

Много добър мач изнесоха моряците, отдавна не ги бях виждал да затварят толкова добре противника и да пресират така! Трябва им самочувствие в разиграванията, много грешат от прибързани действия! Не се лъжете от резултата и трите гола станаха от статични положения, мача беше напълно равностоен!
Моят "любимец" Сашо-бека, за пореден път доказа, че е далеч от тази игра: Припряна игра с грешно позициониране (недопустимо за защитник), абсолютно ненужни фолове (отново от безсилие), влизания по крилото без да съблюдава конкретния момент, недопустимо е за бек да влиза, когато няма кой до го покрие, в крайна сметка тази роля е на крилото, центриране - без никаква идея!
Две думи и за Тошето - невероятен футболист със страхотно бъдеще, за огромно съжаление, ако Велизар не го пуска ще си остане един обикновен футболист от родното ни първенство! Притежава изключителен дрибъл, бързина и търси свободните пространства винаги, всичко необходимо за едно класно крило!
Мача беше много добър! Здраве за всички!
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 03 окт 2010 10:28

И аз мисля като venitos.Все пак играхме с шампиона на неговия терен,а Литекс нямат загуба повече от година у дома.Освен това не смятам че са ни смазали толкова,колкото ревем дружно.Пиргов спаси дузпата(лично мнение),първия гол от статично положение...
Колко чисти положения имаха Литекс от игра?Танко изчисти от голлинията,добре,другите много ли бяха?По- активни бяха,заслужено победиха,ние имахме шансове които не използвахме(в това число-да не допускаме наивни грешки).Но да говорим за "резили","излагации" е малко преувеличено.
Понеже споменават Кольо,помните ли колко мача поред започваше с раличен състав от предишния?И него футболистите не го ебаваха(поне така се говореше),но накрая имаше толкова успешни мачове,че еуфорията преля в любов към Кольо!Аз го харесвах и като футболист и като треньор,но я ВИЕ кажете,КОЛКО МАЧА СПЕЧЕЛИХМЕ ЗАРАДИ КОЛЬО?
От треньорски "гений" да речем.Нали като губим е виновен тренера.Като печелим кой е "виновен"?Ей като се сетя колко мача имаше по адрес на Кольо ...."......седни веее ееейййй,тъкмо тръгна игратааа"!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 03 окт 2010 11:06

Всеки отбор може да загуби.По-лесно се приемат загуби,като вчерашната,отколкото загуби като на Лаута този сезон и предния разгром в Ловеч.И това стана,въпреки,че състава пак бе объркан,че 5 човека бяха сложени на непривични места и пак показахме,че не сме толкова зле.За мен момчетата играха прилично.Съвсем отделен е въпроса,ако състава бе подреден точно и някои от титулярите,бяха резерви.Визирам най-много Дани Г.Пострадахме най-много заради безумните фалове на Сашо Бероеца,който нямаше адекватен помощник на десния фланг,защото Юруков не е за там.
Само Черно море.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 03 окт 2010 13:12

Стана хубав мач. Черно море ако не бяха решили да играят толкова дефанзивно можеше да вземат точка снощи, но защо играха така аз не зная.

Според мен имаше около 50 фена дошли от Варна и си подкрепяха отбора доста добре и имайки в предвид разстоянието и късният час, браво на момчетата пропътували разстоянието.

Някой ваши футболисти играят на ръба на твърдостта и често правят доста груби нарушения, което не е много добре, тъй като може да се получи тежка контузия, а това е най-гадното нещо. Дано се коригира това нещо иначе в дефанзивен план определено сте доста подредени и трудно се пробива през защитата ви.
Изображение

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 03 окт 2010 13:29

Няма какво да го защитавате Сашо бека... просто всеки мач прави по някое безумно нещо, ама като не е Литекс насреща и невинаги ни наказват. Но няма оправдание вчера просто - Юруков не се бил върнал да помага и затова Сашко направил фаула! Да бе, глупости на търкалета! При първия гол, гледайте го на повторение... имаше двама наши футболисти, които бяха много близо до Дока и със сигурност щяха да му избият топката... нямаше абсолютно никаква вероятност да се получи някаква опасност от това положение, ако не беше това леко бутване от страна на Сашо..... ама леко-нелеко, фаул си е :!: Голям "хитрец" се пише на терена, все нещо се опитва да излъже съдията и все себе си излъгва в крайна сметка и покрай него и отбора на Черно море и на мен просто ми писна всеки мач да му търпя глупостите... и като няма кой да му помага отзад... ами да си стои повече назад тогава, вместо да търчи толкоз напред и да оставя дупки в задните позиции... където пък точно оперира Дока, който си е доста добър футболист... според мен този мач четворката ни защитници трябваше да си седи отзад по местата (с изключение при статичните положения), а играта ни напред да се гради изцяло от халфовете и нападателите.. друг е въпроса те как трябваше да бъдат наредени и кои да бъдат избрани да играят, че да сме по-опасни напред :!:
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Черно море”