Черно Море сезира УЕФА!!!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно Море сезира УЕФА!!!
Разбира се. По подразбиране победата ни срещу вас е задължителна. Разлика в класите, не друго. Затова дори равния е някакъв вид загуба на точки, съответно печалба за вас. Ако играем срещу Барса, нещата стоят по обратния начин. Не е ли ясно?
-
зелено-бяло
- Контакти:
tprodanov написа:Разбира се. По подразбиране победата ни срещу вас е задължителна. Разлика в класите, не друго. Затова дори равния е някакъв вид загуба на точки, съответно печалба за вас. Ако играем срещу Барса, нещата стоят по обратния начин. Не е ли ясно?
Пишеш глупости!
Не ти ли е ясно?
Кое е глупост? Че исторически погледнато, шанса да ви бием е чуствително по-голям от шанса да вземете точка, и невъобразимо по-голям от шанса вие да ни биете?
-
зелено-бяло
- Контакти:
tprodanov написа:Кое е глупост? Че исторически погледнато, шанса да ви бием е чуствително по-голям от шанса да вземете точка, и невъобразимо по-голям от шанса вие да ни биете?
Ти май много неща си ги въобразяваш и затова други не можеш да ги приемеш!
Исторически погледнато е добре да не гледате Историята ВИ извън терена!
Обаче или си букмейкър или никога не си печелил от тото.Щом някакви "шансове " са със силата на закон!
Незнам за УЕФА,ама ако ще и на Обама и Путин взети заедно да се жалват все тая.Докога ще го дъвчем този мач. Наближава VIII кръг,а вие този мач го превърнахте в международен скандал.То не бе реване,то не бе мрънкане...Като толкова се вълнувате за любимия си отбор,защо не ревнете пред клубното си ръководство в лицето на ТИМ,че не си знаят кинтите и авоарите да ви оправят стадиона и тревното покритие-което беше една картофена нива през въпросният мач.Да направят една сносна селекция и да гонят поставените цели за сезона-ако въобще имат такива.И т.н и т.н...Но нейсе-при вас проблема е имали дузпа,няма ли-дай да преиграва ме,дай да се заиграваме....
П.С.Когато Кривия през последните години вкарваше за вас и ви носеше на гърба си-така ли му се отблагодарихте-с псувни и освирквания?И замалко да му счупят краката-и то от кои?От доскорошните си съотборници.
П.С.Когато Кривия през последните години вкарваше за вас и ви носеше на гърба си-така ли му се отблагодарихте-с псувни и освирквания?И замалко да му счупят краката-и то от кои?От доскорошните си съотборници.
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
Какво й е на историята ни извън терена?
Не, не съм букмейкър, и съм печелил от залози - даже играх на точен мача Цска-Черно Море 0-0 преди две години, доста добре ми дойде
Но, каква е връзката, всъщност? И кои неща не мога да приема, да ти постна статистиката между твоя и моя отбор през годините?
Не, не съм букмейкър, и съм печелил от залози - даже играх на точен мача Цска-Черно Море 0-0 преди две години, доста добре ми дойде
-
зелено-бяло
- Контакти:
azata написа:Незнам за УЕФА,ама ако ще и на Обама и Путин взети заедно да се жалват все тая.Докога ще го дъвчем този мач. Наближава VIII кръг,а вие този мач го превърнахте в международен скандал.То не бе реване,то не бе мрънкане...Като толкова се вълнувате за любимия си отбор,защо не ревнете пред клубното си ръководство в лицето на ТИМ,че не си знаят кинтите и авоарите да ви оправят стадиона и тревното покритие-което беше една картофена нива през въпросният мач.Да направят една сносна селекция и да гонят поставените цели за сезона-ако въобще имат такива.И т.н и т.н...Но нейсе-при вас проблема е имали дузпа,няма ли-дай да преиграва ме,дай да се заиграваме....
Абе много ви е страх да не се оплаче някой от вас!
Да де,не от вас като цяло,ами от съдийството!
Сега вие Левски ли защитавате ИЛИ СЪДИЯТА?
Как мислиш, според теб възможно ли е Левскар да защитава точно този съдия?
-
зелено-бяло
- Контакти:
tprodanov написа:Как мислиш, според теб възможно ли е Левскар да защитава точно този съдия?
Какво тогава "пледират"
А,
Ми аз например предирам, че този съдия е пълен олигофрен. Осра мача и допусна вашия отбор да прави нефутболни неща.
Слушам историята ни извън терена?
Слушам историята ни извън терена?