07-8-2010г. Локомотив Пловдив-Черно Море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LPFC_36
Контакти:

Re: 07-8-2010г. Локомотив Пловдив-Черно Море

Мнениеот LPFC_36 » 07 авг 2010 21:50

Sagittarius написа:Никой не казва,че Локо Пд не са заслужавали победата.Но и никой не може да ме убеди,че са класен отбор и нещо по-различно от определението "плажен",ако щеш-сапунен,както ги наричаше Мастиката.Техния футбол какъв беше я ми кажи?Нашите грешки,симулациите на Лазаров за фалове от които да центрира и кораво лежане второто полувреме както винаги.Да,залужаваха победата,и да,много слаб отбор са,какъвто бяха и миналия сезон,когато пак ни биха и това им беше една от двете или три най-много победи за цялата есен.Ще видите,че още в Сливен пак ще ги разкрият,както стана в Севлиево.Не мога да кажа на черното бяло,би ни плажен и сапунен отбор,но ни би не защото са добри много,биха ни защото играхме като мърши.Повтарям-не колкото те ни позволили,ако би бяхме заритали щяха да се крият като мишки и Карвальовци и Лазаровци,ние играхме путьовската и затова паднахме.Вярвам обаче,че ще си вземем поуки и това няма да се повтори занапред.

Ей, браточка, ти някакъв скрид садист ли си? Вашите така или иначе си ритаха достатъчно. Ако това е стила на един от фаворитите за ЕКТ....по-добре да не се вясваме там ;) . Иначе успех занапред...
ФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM

wander
Контакти:

Мнениеот wander » 07 авг 2010 21:52

[quote="Sagittarius"]Какви играчи?Смешници-плажни играчи,македонски копчета и тем подобна измет.Видяхме ги срещу Видима,лошото е,че подценихме плажния футбол и загубихме.Но на бас,че ще сме 2-3 места пред плажните футболистчета накрая?[/quote

На бас отворко...много си глупав...от целия форум само ти се периш...в Локо играха 8 нови футболиста с видима и сега с вас...такъв отбор ако не можете да биете, то кой тогава бе отворко...съфорумниците ти се мъчат да ти отворят очите...толкова години само плажени футболисти играят срещу вас в Пловдив...когато сме били най-слаби пак сме ви побеждавали...какво се периш...този да ритнат ония да спънат...така ли искаш да играете...още на пролет можехме да ви сгънем, но добре че беше Жорката Илиев тогава...айде със здраве....и много поздрави от плажните футболисти...време и вие да потърсите такива ...нали са ви под носа плажовете

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 07 авг 2010 22:21

rsk написа:Saggitarius, слез на земята и иди при Жардел да ударите по 1 вена, че ако той не е, то ти явно си в абстиненция

Не разбирам наркоманските термини с които боравиш така умело.Абе ти да не си от Б сектор там,от пласьорите случайно?
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Tribune Bessica

Мнениеот Tribune Bessica » 07 авг 2010 22:52

Sagittarius,абе ти си много объркано момче нещо. Аз бях на стадиона - на Трибуна Бесика. Мога да ти кажа,че бяхте жалки,трагични,груби и на моменти комични ;). Ние ви надиграхме чрез футбол,а не със грубости. Принципно уважавам моряците и отборът ви,но като ти чета коментарите срещу Локомотив,започвам да си развалям мнението ;). Ти нещо или не си си пил хапчетата или си прекалил с некачествената дрога. Смени наркотиците или пласъора. Недей да говориш глупости и да се излагаш ;). Това,че си неадекватен и първосигнален не ти дава право да обижаш и да казваш кой отбор бил плажен,и смешен. Вместо да приемеш загубата,като мъж ти се държиш,като женски полов орган. Разбирам,че ти е болно,но не е това начинът. Чрез обиждане можеш да си навлечеш само обиди ;). Иначе успех на Черно Море и поздрави от Пловдив ;). Винаги съм ви уважавал,моряци! Само крийте такива неадекватни наркомани и не им давайте да ви развалят имиджа, и да ви излагат ;).

За феновете на Черно Море : аз съм Boksiorcheto и редовно пишех при вас ;).
Последна промяна от Tribune Bessica на 07 авг 2010 22:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 07 авг 2010 23:17

rsk написа:Всъщност съм що годе будно момче и гледам да съм на "ти" с много неща. Но нито пласирам, нито съм пробвал какъвто и да е наркотик през живота си. Ти можеш ли да кажеш същото за себе си?
А думата абстиненция определено не е наркомански термин, но може би имаш беден речник, знам ли?!

Абе аз не мога да разбера пък ти откъде се намеси?Не става дума за Левски, не си желан.И за да избегна тъпия въпрос: " Ама като съм от Левски значи не мога да пиша тук ли?" ще ти кажа, че можеш.Ама в момента провокираш и дразниш.След като се стига до това да ми разясняваш разни наркомански истории значи не говориш по темата и си провокирал преди това.Гледай си отбора, бе.Стига с тея дразнения.Затова всички тука мразят левскарите, щото в такива моменти дразните.Цървул!И това не е обида, а извод след начина, по който се изсра с провокациите си.
А за фурията не знам, ама видях, че имаше някой дето го защитава.Абе, муньо, това ли е начина да вървят нещата нормално?Като реват такива като фурията на главата на отбора цял мач на Тича ли?Айде предложете нещо, де!!Нали се сещате, че тука само може да си пишете.И тая другата тема - Велизар ВЪН, на кого го казвате?На мене ли?Като сте толкова ербап, срещнете се с бай Марин Митев и му разяснете нещата, че видиш ли той е изтърван от гората и не ги разбира работите.Ем притежава клуба и сума ти предприятия, ем балък.Как става тая работа?Вие лапате мухите и сте Господин Никой, а бай ви Марин някакъв сульо дето е стигнал до там, че да определя нещата?А самия фурия много умен бил, бе.Умник (фурия), що не отговаряш на това, което те питаха преди това, бе?Като те похвалиха веднага се намеси, а на предишните въпроси мълчиш, а?За кирилицата.Най ги обичам тея, дето мълчат като женски полови органи по някои въпроси, а като ги хвалят говорят и тръбят колко са велики.За мен лично най-гадно е, че отново не победихме Локо.Това е ненормална работа и не мога да си го обясня.Дори ако бяхме гостували на друг отбор от ранга на Локо ( и загубили съответно) нямаше да ми е толкова неприятно.Да се надяваме, който трябва, да си направи изводите.ПОЗДРАВИ.

Green Beast

Мнениеот Green Beast » 07 авг 2010 23:42

Жалко!За пореден път изгубихме в Пловдив от Локо.Но по жалкото е че не играхме нищо.В защита на Велизар относно Домакина искам да ви кажа защо игра той,а не Танка.Първо-Танка разбрах че е направил фатална грешка за гола във Варна.И второ-Домакина като ботевист определено трябва да е по мотивирания играч.Макар че според мен трудно бихме намерили по мотивиран играч от Танка.И както съм казвал и друг път,Попов отново изненада и себе си и нас със състава и тактиката.Не зная дали помните,но в Севлиево играха и Жорката и Миро и Милен.А помните ли за кого плака тогава тренера?За Данчо.Ами по тази логика винаги имаме контузени,значи еби му мамата на първенството,или да го спрем,докато не се излекуват всичките ни играчи?Ами нали това е част от играта?Велизар няма да го сменят скоро.Ако трябваше да има смяна,беше належаща след Калиакра.Сега е безсмислена.Отиде и тази година,но ние като фенове нямаме право да плюем треньор и играчи.Нашето първо и единствено задължение е БЕЗУСЛОВНА ПОДКРЕПА!Останалите които не са съгласни с мен,попадат под знаменателя-плювалници.Че някои от тях и неграмотни,като Павлин неразумния юрод/това според Паисий/.Ако го е чел разбира се.Не е обида,а факт!Очаквам Павлин в понеделник на Тича,на първата тренировка на отбора,да дойде и да каже в прав текст на Попов че не желае той да води повече отбора,поради факта че според него е некадърник.Аз ще бъда там и ако го чуя това от Павлин,ще се извиня публично на човека,който според мен е един страхлив кавал,който и на жена си не смее да каже нищо,но иначе във форума е тигър и то саблезъб!

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 07 авг 2010 23:52

Green Beast написа:Жалко!За пореден път изгубихме в Пловдив от Локо.Но по жалкото е че не играхме нищо.В защита на Велизар относно Домакина искам да ви кажа защо игра той,а не Танка.Първо-Танка разбрах че е направил фатална грешка за гола във Варна.И второ-Домакина като ботевист определено трябва да е по мотивирания играч.Макар че според мен трудно бихме намерили по мотивиран играч от Танка.И както съм казвал и друг път,Попов отново изненада и себе си и нас със състава и тактиката.Не зная дали помните,но в Севлиево играха и Жорката и Миро и Милен.А помните ли за кого плака тогава тренера?За Данчо.Ами по тази логика винаги имаме контузени,значи еби му мамата на първенството,или да го спрем,докато не се излекуват всичките ни играчи?Ами нали това е част от играта?Велизар няма да го сменят скоро.Ако трябваше да има смяна,беше належаща след Калиакра.Сега е безсмислена.Отиде и тази година,но ние като фенове нямаме право да плюем треньор и играчи.Нашето първо и единствено задължение е БЕЗУСЛОВНА ПОДКРЕПА!Останалите които не са съгласни с мен,попадат под знаменателя-плювалници.Че някои от тях и неграмотни,като Павлин неразумния юрод/това според Паисий/.Ако го е чел разбира се.Не е обида,а факт!Очаквам Павлин в понеделник на Тича,на първата тренировка на отбора,да дойде и да каже в прав текст на Попов че не желае той да води повече отбора,поради факта че според него е некадърник.Аз ще бъда там и ако го чуя това от Павлин,ще се извиня публично на човека,който според мен е един страхлив кавал,който и на жена си не смее да каже нищо,но иначе във форума е тигър и то саблезъб!

Евала за мнението.Като има нещо против да ходи да му го каже на В.Попов.За какво ми го казва на мене, тебе и т.н. тука във форума.Ако тая публика подкрепяше със същия жар, с който псува на Тича, щеше да е безценна.

smallmouse
Контакти:

Мнениеот smallmouse » 08 авг 2010 00:06

Green Beast написа:Жалко!За пореден път изгубихме в Пловдив от Локо.Но по жалкото е че не играхме нищо.В защита на Велизар относно Домакина искам да ви кажа защо игра той,а не Танка.Първо-Танка разбрах че е направил фатална грешка за гола във Варна.И второ-Домакина като ботевист определено трябва да е по мотивирания играч.Макар че според мен трудно бихме намерили по мотивиран играч от Танка.И както съм казвал и друг път,Попов отново изненада и себе си и нас със състава и тактиката.Не зная дали помните,но в Севлиево играха и Жорката и Миро и Милен.А помните ли за кого плака тогава тренера?За Данчо.Ами по тази логика винаги имаме контузени,значи еби му мамата на първенството,или да го спрем,докато не се излекуват всичките ни играчи?Ами нали това е част от играта?Велизар няма да го сменят скоро.Ако трябваше да има смяна,беше належаща след Калиакра.Сега е безсмислена.Отиде и тази година,но ние като фенове нямаме право да плюем треньор и играчи.Нашето първо и единствено задължение е БЕЗУСЛОВНА ПОДКРЕПА!Останалите които не са съгласни с мен,попадат под знаменателя-плювалници.Че някои от тях и неграмотни,като Павлин неразумния юрод/това според Паисий/.Ако го е чел разбира се.Не е обида,а факт!Очаквам Павлин в понеделник на Тича,на първата тренировка на отбора,да дойде и да каже в прав текст на Попов че не желае той да води повече отбора,поради факта че според него е некадърник.Аз ще бъда там и ако го чуя това от Павлин,ще се извиня публично на човека,който според мен е един страхлив кавал,който и на жена си не смее да каже нищо,но иначе във форума е тигър и то саблезъб!

Всеки си има право на мнение!По-добре гледай себе си и недей да казваш на хората какво да пишат,мислят и правят!Който не е съгласен с теб е плювалник?Тай ли?Ти пак кой си?Ами да си мълчим и тази година да се класираме десети...

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 08 авг 2010 00:13

smallmouse написа:

Всеки си има право на мнение!По-добре гледай себе си и недей да казваш на хората какво да пишат,мислят и правят!Който не е съгласен с теб е плювалник?Тай ли?Ти пак кой си?Ами да си мълчим и тази година да се класираме десети...

Ми като имаш нещо да казваш отиди при В.Попов и му го кажи.Ама не да викаш от козирката на Тича, а го намираш и му го казваш.Телефони, GSM - и, не знам как, ама който търси намира.Като го пишеш тука във форума да не мислиш, че той ше го види?Да не мислиш, че правиш нещо повече освен да се дразним взаимно?Както ти си казал, няма да помогнеш да не завършим десети.Хубаво е, че си имаш мнение.Не го оспорвам.Ама намери най-правилния вариант за да бъде полезно това мнение.

Потребителски аватар
Tribune Bessica

Мнениеот Tribune Bessica » 08 авг 2010 00:16

Абе моряци,поспрете се малко. Една загуба и се сривате психически. Щом феновете започват да плюят играчи и ръководство след една загуба - какви фенове са те? Питате ли какво им е на футболистите? Вярно е,че не играхте нищо. Вярно е,че имате големи амбиции,но нали знаете,че един отбор играе толкова колкото му позволи другият ;). Успех и недейте да се "самоизяждате". Има още толкова много мачове. Не ставайте,като едни други фенове от София,които след една загуба спират да ходят на мач и обиждат тренъор,и играчи ;). Вземете се стегнете малко и си подкрепяйте отбора. Днес със тези стоящи на бетона 20 човека направо ме хвана жал за вас. Мисля,че отбор със традициите и амбициите на Черно море трябва да бъде много по-поддържан, и със много по - голяма гостуваща фенска маса ;). Успех ОТНОВО и не драматизирайте толкова. Все пак в Пловдив сте ни абонати,както и ние във Варна ;).

Върни се в “Черно море”