Миньор - Черно Море ( тема за мача)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Черно море с резервите срещу Миньор

Мнениеот зеления » 28 мар 2010 12:48

garfild8 написа:Много точен коментар.Браво Весо.Тука искам да вметна че,през две години сме на финал за купата и след като два пъти загубихме,сега е време Съдбата да ни върне взетото и да триумфираме.Дай Боже.Има голяма локгика в решението на Велизар.Да се хвърлим срещу Калиакра и да гледаме какво ще стане в другите 3 мача.Ние впрочем ще знаем,защото нашия мач е последен.След Каварна,пак ще мислим за шампионата.По-важен е мача ни с тях,отколкото с Миньор.Има още мачове до края и нищо не се знае.Останалите отбори,не са Челси и Барса,че да не можем да стигнем до медалите.Всичко по реда си.Целта си заслужава-купата,защото е по-прекия път към Европа и Весо правилно казва че,сега имаме приоритет.Откога,не се е случвало?
И нека да допълня.Всички искаме да бием Калиакра и да играем полуфинал на Тича,нали? :) Дай Боже да стане,а мача с Миньор е официална контрола за резервите.Да не се кахърите толкова много за днес. :)

Не съм напълно съгласен с написаното от последните колеги макар, че логиката им е желязна, но както и да е. Това което написах за мача с Берое важи с пълна сила за днешната среща - надявам се момчетата, които играят да дадат всичко от себе си и да вземат 3-те точки дори и ако трябва да изорат замята.
Айде моряцииии!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Черно море с резервите срещу Миньор

Мнениеот garfild8 » 28 мар 2010 12:51

Зелен,от твоите уста в Божиите уши.Айде моряцииии.
Само Черно море.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Миньор - Черно Море ( тема за мача)

Мнениеот зеления » 28 мар 2010 13:51

Нямаше никаква дузпа! :(
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

bober
Контакти:

Мнениеот bober » 28 мар 2010 13:52

Аз не я видях добре. Много насича в тоя сайт :(

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 28 мар 2010 13:53

зеления написа:Нямаше никаква дузпа! :(

Сега гледах пак повторението, според мен имаше! Нямаше защо да го задържа!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 28 мар 2010 13:53

Един е Данчо Юруков 8-) .За мене е готов за игра по показаното първите 45 минути 8-) .Много класа има в Румен Николов,много бърз нападател и просто го сравнете с тая дупка Заков.Междудругото играхме с 9 човека благодарение на дълбоките резерви от първия отбор Заков и Кулибали,които провалят труда на младите момчета днес.Дано да изравним,Ратников,Капитанов и още някой влизат и изравняваме :P

ПС:И да не пропусна....НИКАКВА ДУЗПА :!: :!: :!: .Ебаси и съдията,как може да такава смешна симулация на сръбския плешивец да даде такава смешна дузпа и да се подиграе с нашите младоци :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 28 мар 2010 13:53

Голяма глупост е за мен да излизат с резервите , все пак играят с Каварна в сряда пък Левски не са много далече и имат мач във Варна. Не знам както и да е иначе мача е приятен за гледане в сравнение с първото полувреме вчера си е направо екстра.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 28 мар 2010 13:53

bober написа:Аз не я видях добре. Много насича в тоя сайт :(

Не хващаш ли Ринга?

bober
Контакти:

Мнениеот bober » 28 мар 2010 13:56

Не съм в България.А по Дарик само включвания от време на време правят. Ще го следя в лайвскор явно.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 28 мар 2010 13:58

kartago написа:
зеления написа:Нямаше никаква дузпа! :(

Сега гледах пак повторението, според мен имаше! Нямаше защо да го задържа!

Записвам мача. Вече сигурно за 55-ти път гледам ситуацията. НИКАКВА ДУЗПА! НИКАКВА!!!

Върни се в “Черно море”