Черно море - Локомотив Пд 14.03.2010 15:00 ч

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

зелено-бяло
Контакти:

Re: "Черно море" и ЦСКА с мачове през 3 дни!

Мнениеот зелено-бяло » 12 мар 2010 21:29

acmilan написа:Според мен взеха да пишат глупости някои хора и да обвиняват за всичко Левски,тъпо е честно казано...

А бе и на Тодор Коджатодоров все са му криви ония дето не си платили данъците(той ги знаааааеееееее коиииииииииииии саааааа).

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 12 мар 2010 21:30

Левски, ЦСКА, Литекс, Черно Море и т.н. се борят за ЕКТ. Феновете им се карат за дузпи и програми. Само да напомня, че след две години в България ще има само 1 лицензиран стадион и няма да има професионален футбол. Вместо да коментираме това сме се хванали за безмислени теми без значение за бъдещето.

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 12 мар 2010 21:30

acmilan написа:Според мен взеха да пишат глупости някои хора и да обвиняват за всичко Левски,тъпо е честно казано...

Има нещо такова,но и те обвиняват другите за слабите си игри също е тъпо и се получава приказката с "твоите камъни по твойта глава"! :mrgreen:
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 12 мар 2010 21:31

blue magic написа:
П.П. Може и в момента да не си на линия, така че не го приемай много на вътре.

Директната ти обида към мен, която излиза със звездички очевидно е за много по сериозна санкция. Защитаваш становището на някакъв сайт, за който се убедих че авторите му с основание биха били носители на всякакви обидни прозвища. А който застава зад изразителите на такива идеи се олицетворява с първопричинителите й. Но както и да е . Всеки си носи кръста. Но тук ни напомниха нещо, което май бяхме позабравили - съвсем неотдавна бяхме свидетели на грозни сцени на побой на националния стадион именно между агитките от Варна и на ЦСКА. А сега тази взаимна "любов" е доста странна? И като че ли именно варненци са обърнали гръб на достойнството и търсят подкрепа у червените. А подобно двуличие може да буди единствено съжаление. Загрижили се те за програмата на ЦСКА! И ще ми говорят че БФС били левскари!!![/quote]

Момче- ти чуваш ли се какви глупости говориш? Слагаш под общ знаменател списвача на този сайт, който това цели с безумните си "статии" и нас феновете на Черно Море- та аз тогава какво да кажа за Ефрем, Жаклин и Дон Балон- съдейки по тях то няма по .... създания от феновете на Левски и отбора им.... Виж колко нелепо е да правиш някакви изводи за отбор и фенове заради някаква безумна статия в подобни подлистници като Don Balon и Varna -sport.... Върни си думите, ако обиаш!

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 12 мар 2010 21:31

Много точно казано ;)

зеленобелия написа:Аз предпочитам пак да бием Левски на 02.05. на Тича от колкото да вдигнем купата три дена по-късно в София.

За това мойто момче , ще продължавате да мразите Левски , защото е по-лесно да кажеш " ние няма да спечелим купата на България , защото ще си насочим вниманието към Левски в първенството " , от което нямате никаква файда , докато купата ви е единствения шанс да се класирате в Лига Европа и да спрете да мънкате , че не ви се дава шанс да играете в Европа . Дано си ме разбрал .

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 12 мар 2010 21:33

evgenimilenov написа:

Много точно казано ;)

зеленобелия написа:Аз предпочитам пак да бием Левски на 02.05. на Тича от колкото да вдигнем купата три дена по-късно в София.

За това мойто момче , ще продължавате да мразите Левски , защото е по-лесно да кажеш " ние няма да спечелим купата на България , защото ще си насочим вниманието към Левски в първенството " , от което нямате никаква файда , докато купата ви е единствения шанс да се класирате в Лига Европа и да спрете да мънкате , че не ви се дава шанс да играете в Европа . Дано си ме разбрал .

А на вас-първенството ви е единствения шанс :)
Затова-да смачкаме конкурентите със сгъстена програма!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 12 мар 2010 21:39

зелено-бяло написа:Затова-да смачкаме конкурентите със сгъстена програма!

Хайде стига плакали. Програмата не я прави Левски. Програмата се прави от БФС. Каквото за Морето, такова и за ЦСКА, за Славия, Берое, че даже и за Каварна.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 12 мар 2010 21:40

DrAvalanche написа:

Хайде стига плакали. Програмата не я прави Левски. Програмата се прави от БФС. Каквото за Морето, такова и за ЦСКА, за Славия, Берое, че даже и за Каварна.

Така е Левски НЕ прави програмата!
Затова си имат БФС! :)

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 12 мар 2010 21:43

зелено-бяло написа:
DrAvalanche написа:

+1 :mrgreen:
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 12 мар 2010 21:45

зелено-бяло написа:
DrAvalanche написа:

Да, а БФС има изпълком с членове ТИМ, Гриша Ганчев, Лечков, Емил Костадинов, Николай Гигов, все отявлени фенове на Левски с членски карти от фенклуба, и Наско Сираков - пръв приятел на Батков.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Черно море”