acmilan написа:Според мен взеха да пишат глупости някои хора и да обвиняват за всичко Левски,тъпо е честно казано...
А бе и на Тодор Коджатодоров все са му криви ония дето не си платили данъците(той ги знаааааеееееее коиииииииииииии саааааа).
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
acmilan написа:Според мен взеха да пишат глупости някои хора и да обвиняват за всичко Левски,тъпо е честно казано...
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
blue magic написа:
П.П. Може и в момента да не си на линия, така че не го приемай много на вътре.
зеленобелия написа:Аз предпочитам пак да бием Левски на 02.05. на Тича от колкото да вдигнем купата три дена по-късно в София.
evgenimilenov написа:acmilan написа:Според мен взеха да пишат глупости някои хора и да обвиняват за всичко Левски,тъпо е честно казано...
Много точно казано
зеленобелия написа:Аз предпочитам пак да бием Левски на 02.05. на Тича от колкото да вдигнем купата три дена по-късно в София.
За това мойто момче , ще продължавате да мразите Левски , защото е по-лесно да кажеш " ние няма да спечелим купата на България , защото ще си насочим вниманието към Левски в първенството " , от което нямате никаква файда , докато купата ви е единствения шанс да се класирате в Лига Европа и да спрете да мънкате , че не ви се дава шанс да играете в Европа . Дано си ме разбрал .
зелено-бяло написа:Затова-да смачкаме конкурентите със сгъстена програма!
DrAvalanche написа:зелено-бяло написа:Затова-да смачкаме конкурентите със сгъстена програма!
Хайде стига плакали. Програмата не я прави Левски. Програмата се прави от БФС. Каквото за Морето, такова и за ЦСКА, за Славия, Берое, че даже и за Каварна.
зелено-бяло написа:DrAvalanche написа:зелено-бяло написа:Затова-да смачкаме конкурентите със сгъстена програма!
Хайде стига плакали. Програмата не я прави Левски. Програмата се прави от БФС. Каквото за Морето, такова и за ЦСКА, за Славия, Берое, че даже и за Каварна.
Така е Левски НЕ прави програмата!
Затова си имат БФС!
зелено-бяло написа:DrAvalanche написа:зелено-бяло написа:Затова-да смачкаме конкурентите със сгъстена програма!
Така е Левски НЕ прави програмата!
Затова си имат БФС!
Потребители, разглеждащи този форум: Iceberg и 1 гост