19 кръг /Левски - Черно море/ 11.02 събота 12.30

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: 19 кръг /Левски - Черно море/ 11.02 събота 17.30

Мнениеот LoveAndPeace » 09 фев 2023 17:33

ShooterMan написа:Логичните доводи са, че щом местожителството няма значение, то в 50% от случаите мачовете между Черно Море и Левски трябва да се свирят от ВАРНЕНСКИ съдии. Само, че виждаме, че в 100% от случаите се свирят от шопи. И това няма как да е случайност.

Добре , пишете декларация и искайте "свой" човек в бригадата. Има корумпирани и некорумпирани , има болни фенове и не. В кой град живеят или са живяли няма абсолютно никакво значение.
Сега като видях , че идиотите от БФС са променили и часа на мача , чак ме хваща малко страх да не си посегнеш от яд.

ShooterMan
Контакти:

Re: 19 кръг /Левски - Черно море/ 11.02 събота 12.30

Мнениеот ShooterMan » 09 фев 2023 17:44

Не, ние декларации няма да пишем, защото ние не сме като НФК на Левски. Иначе БФС отново "клекна" най-позорно и смехотворно пред отбора на всички власти. Мисля, че е крайно време преди всяка програма да излезе на Герена да се праща празен лист, в който жалките същества и мрънкалници да попълнят часовете и датите в които искат да играят. Но дори това не е решение, както видя цяла България в случая с Велико Търново - въпреки, че те избраха града и терена ПАК ореваха орталъка. Назначиха им 6 съдии....от София хаха и пак рев, рев, рев....Няма такива смешни мрънкалници, това състояние в Подуене може да се класифицира само по един начин - "постоянен мензис", който води до нон-стоп мрънкане и оплакване от терени, часове, ветрове и поливни системи.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 09 фев 2023 17:51

Мили сини приятелки колко още доказателства ви трябват за да си отворите очичките и да махнете сините очилца.
Дреме ми на малоумните ви мнения .Пореден епизод от безконечната и безкрайна наглост ,която имате .Вие и ония в БФС и онова приятелство.Поредната ,даже наглост е прекалено мека дума,но не мога тук да напиша заради цензурата по-силна дума.А и явно речника ми е беден за вас.
Любовта ,в кавички ,на всички освен вас сини приятелки ,на който и стадион да отидете е показателна,колко ви уважават хората.
Спирам да си хабя нервите с вас.Гледам си моя отбор .
Напред моряци.
За вас моряци ний живеем...

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 09 фев 2023 17:56

ShooterMan написа:Не, ние декларации няма да пишем, защото ние не сме като НФК на Левски. Иначе БФС отново "клекна" най-позорно и смехотворно пред отбора на всички власти. Мисля, че е крайно време преди всяка програма да излезе на Герена да се праща празен лист, в който жалките същества и мрънкалници да попълнят часовете и датите в които искат да играят. Но дори това не е решение, както видя цяла България в случая с Велико Търново - въпреки, че те избраха града и терена ПАК ореваха орталъка. Назначиха им 6 съдии....от София хаха и пак рев, рев, рев....Няма такива смешни мрънкалници, това състояние в Подуене може да се класифицира само по един начин - "постоянен мензис", който води до нон-стоп мрънкане и оплакване от терени, часове, ветрове и поливни системи.

Нарочно сменихме часа та в 12 и 30 да ви пече слънцето, вместо да ви е хладно в 17 и 30.
Иначе като ние сме домакини нормално е да изберем града и стадиона, а това Мъри, което го говори е за всички отбори да играят на хубави терени, защото човечеството се развива, вие като искате да играете на лоши терени и си живеете в 90-те е ваш проблем, но разбираемо, Черно море обича кални терени и само да руши играта и да измъкват хиксове с 300 зора.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 09 фев 2023 18:00

Както казах да, няма значение дали ще е в 1230 или 1730, има значение дали ще ревеш и мрънкаш постоянно. Като вас. Като жена в мензис, вечно нещо не й е наред. А когато Мъри говори за хубави терени не знам защо споменава вашата селска нива, която всички я видяхме нагледно на какво приличаше лятото и есента - кочина и половина, един от най-лошите терени в А група. Просто Мъри ей така мрънка за терена и не върви вашата кочина да е един от най-лошите и съвсем НЕСКОПОСАНО нареди нивата ви до терена на Лудогорец предизвиквайки брутален присмех у всеки нормален човек.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 09 фев 2023 18:11

ShooterMan написа:Както казах да, няма значение дали ще е в 1230 или 1730, има значение дали ще ревеш и мрънкаш постоянно. Като вас. Като жена в мензис, вечно нещо не й е наред. А когато Мъри говори за хубави терени не знам защо споменава вашата селска нива, която всички я видяхме нагледно на какво приличаше лятото и есента - кочина и половина, един от най-лошите терени в А група. Просто Мъри ей така мрънка за терена и не върви вашата кочина да е един от най-лошите и съвсем НЕСКОПОСАНО нареди нивата ви до терена на Лудогорец предизвиквайки брутален присмех у всеки нормален човек.

В онзи период и на Лудогорец беше станал такъв терена, националния също, някой беше обяснил, че са се объркали някакви препарати.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 09 фев 2023 18:14

https://dsport.bg/kakvo-se-sluchi-s-fut ... 94740.html

Ето, чети, на Реал Мадрид и Саутхямптън също са били такива.:)))

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 09 фев 2023 18:15

Точно така. Когато вашия е кочина - объркани са препаратите. Ако някъде другаде се получи - ееее, домакините го правят нарочно. И вечно с перото и пергамента - декларации хахаха, пак не пропуснали. Ако ви бием НФК ще пусне декларация, че мача е бил по пладне, нали хахахах

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 09 фев 2023 18:58

Аз като един по стар фен ще си спомня,как от Левски пищяха като изнасилени девици,по времето когато шеф на съдиите бе Димо Момиров и реваха до момента,когато го смениха с по удобен такъв,нищо че според оня разбирач-левскар.съдиите били плебеи.Да,плебеи са и защо тогава реяхте срещу него?Няма да дочакам адекватен отговор,защото няма как да го измисли и в сапуна с който се маже за да са по хлъзгави отговорите му,ще има бая пясък.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 09 фев 2023 21:04

Veso1913 написа:Аз като един по стар фен ще си спомня,как от Левски пищяха като изнасилени девици,по времето когато шеф на съдиите бе Димо Момиров и реваха до момента,когато го смениха с по удобен такъв,нищо че според оня разбирач-левскар.съдиите били плебеи.Да,плебеи са и защо тогава реяхте срещу него?Няма да дочакам адекватен отговор,защото няма как да го измисли и в сапуна с който се маже за да са по хлъзгави отговорите му,ще има бая пясък.

https://youtu.be/n26De7A9NBM
След този мач го махнаха Момиров, голям рев от синьопТичките беше. Няма да забравя голът на Танка от 30 метра!
Иначе 12.30ч е по добър час за всички ни. Въпросът е че когато ревльовците писнат, винаги им уважават претенциите, за разлика от на доста други отбори.
За мачът имам добро предчувствие, Търново не е много далеч, нека който не му е студено да подкрепи момчетата. Айде МОРЯЦИТЕ!

Върни се в “Черно море”