Лято - есен 2020 - подготовка, трансфери, слухове..
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Лято 2020 - подготовка, трансфери, слухове..
При положение ,че днес някакъв испанец е тренирал при нас едва ли погледите ни са насочени към Чорбаджийски.А и не се знае самия футболист какво и накъде иска, какво търси,какви са му фин.и т.н. претенции.Иначе ние езиците не ни пречи да си ги чешем 

За вас моряци ний живеем...
-
- Контакти:
Сега е момента за оферта към Работов от Ботев Пловдив -"Всеки футболист на Ботев (Пловдив) може да си търси нов отбор, стига да пожелае. Това е било съобщено преди дни на играчите от шефовете на клуба, твърди "Тема Спорт". Причината е тежката финансова ситуация, в която се намират "жълто-черните"
Име: Станислав Работов
Силен крак: Десен
Роден на (Години): 14. Юни 2002 (18)
Роден в: Раковски
Предишни отбори: ФК Раковски
Височина: 178 cm
Тегло: 68 kg
Пост: Защитник
"Според мен това е правилният път и налагането на юноши трябва да стои на дневен ред. Позицията на централен защитник е много отговорна, защото една твоя грешка може да бъде фатална . Има много елементи, над които трябва да надградя, но с всяка изминала тренировка се подобрявам."
Име: Станислав Работов
Силен крак: Десен
Роден на (Години): 14. Юни 2002 (18)
Роден в: Раковски
Предишни отбори: ФК Раковски
Височина: 178 cm
Тегло: 68 kg
Пост: Защитник
"Според мен това е правилният път и налагането на юноши трябва да стои на дневен ред. Позицията на централен защитник е много отговорна, защото една твоя грешка може да бъде фатална . Има много елементи, над които трябва да надградя, но с всяка изминала тренировка се подобрявам."
Последна промяна от ticha i vladislav на 09 окт 2020 11:48, променено общо 3 пъти.
Черно море-първият шампион по футбол в България
Ние тук хубаво даваме предложения,но има ли някой в клуба който не само да мисли, но и да има желание за селекция освен Илиан!
Какъв е този испанец, някой знае ли на каква позиция играе?
Иначе и според мен Чорбата ще ни свърши отлична работа, както каза и ShooterMan със Димов биха се допълвали идеално, Чорбаджийски си играе като последен в отбраната и това би освободило Димов да изнася топката към центъра че и по напред, а на него точно това му беше силата.
Иначе и според мен Чорбата ще ни свърши отлична работа, както каза и ShooterMan със Димов биха се допълвали идеално, Чорбаджийски си играе като последен в отбраната и това би освободило Димов да изнася топката към центъра че и по напред, а на него точно това му беше силата.
Eastern написа:Какъв е този испанец, някой знае ли на каква позиция играе?
Чорбаджийски допреди една година беше капитан на онези с тирето. Наистина ли мислите че ще дойде при нас за някакви стотинки? Ако наистина друг не го иска може и да дойде. Иначе е достатъчно "Ботев" Враца и "Монтана" да се включат в "наддаването" и ние сме дотам.
Като ви гледам фантазиите се чудя дали не е Серхио Рамос испанеца.
-
- Контакти:
https://www.youtube.com/watch?v=9HTlJerZavs
Това е видеото му. Вижда ми се не много висок, доста бърз и подвижен и много агресивен. Без ВАР мисля, че всеки вижда по 2-3 дузпи на Левски, Лудогорец и онези с тирето. Направо си играе на границата на грубостта за първа топка, но пък добре я изнася от друга страна. Димов също изнася добре, със сигурност няма да играем селската.
Това е видеото му. Вижда ми се не много висок, доста бърз и подвижен и много агресивен. Без ВАР мисля, че всеки вижда по 2-3 дузпи на Левски, Лудогорец и онези с тирето. Направо си играе на границата на грубостта за първа топка, но пък добре я изнася от друга страна. Димов също изнася добре, със сигурност няма да играем селската.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Не знам кой от кого преписва и доколко е вярна информацията, но тук се пише вече за договорка?! И все пак, докато не стане факт трансфера, нищо не е сигурно.
Черно море договори белгийски защитник
Българският елитен футболен клуб Черно море е договорил условията за привличането на белгийския централен защитник Мануел Ангули, съобщава местното издание "Л'Авенир".
26-годишният Ангули, който има и италиански паспорт, е свободен агент от лятото след пет сезона във Виртон със 108 мача и 3 гола.
Според информацията защитникът ще подпише с варненци за две години.
Черно море договори белгийски защитник
Българският елитен футболен клуб Черно море е договорил условията за привличането на белгийския централен защитник Мануел Ангули, съобщава местното издание "Л'Авенир".
26-годишният Ангули, който има и италиански паспорт, е свободен агент от лятото след пет сезона във Виртон със 108 мача и 3 гола.
Според информацията защитникът ще подпише с варненци за две години.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
-
- Контакти:
Е, щом остава да обобщим - много бърз и подвижен - което е плюс, предвид, че Димов не е. Здрав е физически, но не много висок, тук ще се допълва с Дани. Много агресивен и много скача на шпагати - тук трявба да се внимава, не сме съдийски галеник, всяко такова влизане 50 на 50 дето е, в нашия случай ще бъде дузпа. Важното е да почне да играе веднага с Дани и да се сработват, защото първенството го отървахме, но Купата почва тепърва и трябва да са сработени! Ноември ще имаме важен мач там, дето ще покаже как ще доиграваме сезона - с цели или без (както винаги)
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- Ron Jeremy
- Контакти:
Гледам връщаме Божилов ,а Денислав е извън групата....без коментар!
ex Popeye