ticha i vladislav написа:Както върви Левскито малко по-малко се превръщат от Гонзо в малкото Черно море.Двамата Сашовци,сега Мехдито и накрая осигурени 6 точки в полза на Черно море.
Трансферна колекция зима-пролет 2015-2016
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- violetovgeneral
- Контакти:
Re: Трансферна колекция зима-пролет 2015-2016
- blue avalanche
- Контакти:
greenpeak написа:Аз Мехдито го пукам да си ходи в Левски.
Стартът му при нас беше добър но после зацикли. Ако може и някой лев да му вземем, супер.
Левски ще брои около 200 хиляди лева на Черно море за услугите на офанзивния халф Мехди Бурабия, съобщава "Тема Спорт". Трансферът на французина с марокански корени е почти договорен между ръководствата на двата клуба. Така утре вместо да се появи на "Тича", той ще пристигне в София, за да мине медицински прегледи и да подпише договор със "сините".
Купа, Суперкупа, Лига Европа и след 6 месеца в кандидат за изпадане от 3та лига!!!!!!!
Това ли ни е нивото или просто плащат по-добре в 3-та лига на Италия отколкото в Евро Кандидатите
в България???Непонятно за мен.Има го може би момента с желанието на Монката да живее в европейска
държава и да се установи там със семейството за напред.До колкото знам баща му е доста заможен!?!?
Това ли ни е нивото или просто плащат по-добре в 3-та лига на Италия отколкото в Евро Кандидатите
в България???Непонятно за мен.Има го може би момента с желанието на Монката да живее в европейска
държава и да се установи там със семейството за напред.До колкото знам баща му е доста заможен!?!?
-
- Контакти:
в друга статия пишеше че на Дюлгеров ( другият българин който изкарал проби и бил одобрен там ) му предложили 4000-5000 евро. Предполагам подобна заплата предлагат и на Райков, така че да със сигурност в 3та лига в Италия плащат по-добре отколкото при нас. В момента Райков не вярвам да се разписва за повече от 2000-2500 евро.
Здравейте, от години следя форума но днес не издържах и се регистрирах. Въпроса ми е има ли,, пилот в самолета''?Преди два дни Кольо обяви ,че е спокоен и никой няма да напуска отбора,а днес вече има информация за двама Мехди/Левски /и Симеон Райков /трета италианска дивизия / .Дали ще са само тези времето ще покаже.
- violetovgeneral
- Контакти:
За мен приключихме.Имам аверчета,които вярват все още...Бурабия-майната му,но защита кога?Общо взето селекция до тук-нула!На тренера тъпотиите,ще продължат.Няма да се учудя,ако и Клок си замине-абе пълен негатив.
-
- Контакти:
ДА ДА ДА ДА ДА ДА ДА
. Не само, че махаме бежанеца, но и пари прибираме, какъв по-добър развой? Да, беше ФАМОЗЕН в 1-2 мача, но в останалите се видя колко некъдърен е тоя чукан и смело твърдя, както съм го казвал 1000000 пъти, че привличането на Бурабия беше ОСНОВНАТА причина за слабата есен! Не само това а и:
1. За изпускането на ЕРНАНДЕС
2. За промяната на стила ни на игра от земя в ритане нагоре като коне
3. И освен ЕРНАНДЕС основна причина за спада на формата на редица основни играчи, особено трагични последици за Буркхард
Бежанеца беше повече от любимец на Кольо, беше неговата идеология едва ли не, караше всички да му подават, а тоя "да гради", само, че нищо не градеше бездарника, а всичко съсипваше. Дотам посредствен беше, че неигралия цяла есен (отново по негова вина) Бекир Расим като влезе за 2 мача и направи повече от тоя мухльо за 10. Айде да се маха туй Михди там, да ходи при дриги роми бежанци като Мюмюн Белаид или там как му викаха....Очаквам да привлекат нормален халф на негово място, задължително трябва да се види как я кара Мехия! Преди всичко Мехия, ако можем да изтрием старите грешки...

1. За изпускането на ЕРНАНДЕС
2. За промяната на стила ни на игра от земя в ритане нагоре като коне
3. И освен ЕРНАНДЕС основна причина за спада на формата на редица основни играчи, особено трагични последици за Буркхард
Бежанеца беше повече от любимец на Кольо, беше неговата идеология едва ли не, караше всички да му подават, а тоя "да гради", само, че нищо не градеше бездарника, а всичко съсипваше. Дотам посредствен беше, че неигралия цяла есен (отново по негова вина) Бекир Расим като влезе за 2 мача и направи повече от тоя мухльо за 10. Айде да се маха туй Михди там, да ходи при дриги роми бежанци като Мюмюн Белаид или там как му викаха....Очаквам да привлекат нормален халф на негово място, задължително трябва да се види как я кара Мехия! Преди всичко Мехия, ако можем да изтрием старите грешки...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
DNK1913 написа:Здравейте, от години следя форума но днес не издържах и се регистрирах. Въпроса ми е има ли,, пилот в самолета''?Преди два дни Кольо обяви ,че е спокоен и никой няма да напуска отбора,а днес вече има информация за двама Мехди/Левски /и Симеон Райков /трета италианска дивизия / .Дали ще са само тези времето ще покаже.
Здравей DNK1913 и добре дошъл!!! Не мисля,че напускането на който и да е,може да бъде фатално за отбора!!!Когато ни напуснаха ГЕОРГИ ИЛИЕВ и АЛЕКСАНДРОВ,беше далеч по голяма загуба.....но без тях постигнахме най големите успехи в новата история на ЧЕРНО МОРЕ !!!Така,че според мен нищо фатално не е станало!!!Не е и първи случай в световната футболна практика,когато треньорът говори едно,а на другия ден се случва точно обратното!!!Още повече,когато за напускащите се взимат пари!!!Напоследък и двамата не бяха особено ефективни,така че дай Боже тези,които ще ги заместят да ни донесат повече радост!!!Все пак единият от тях е ГЕОРГИ ИЛИЕВ и неговото завръщане трябва да се превърне в голям плюс за отбора!!!
Киро благодаря за посрещането,прав си не е фатално напускането на Бурабия и Райков нито на който и да е .Жалко е когато се случва по този начин -обявява се нещо от треньора и на следващия ден ... да ама не.Нещо в органиацията на клуба куца ,куца ама много яко.
Надявам се всичко което се случва да е за доброто на отбора.
Надявам се всичко което се случва да е за доброто на отбора.