Черно море - Лудогорец/2 кръг/26.07.2015/18:30ч/

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

КироВарна
Контакти:

Re: Черно море - Лудогорец/2 кръг/26.07.2015/18:30ч/

Мнениеот КироВарна » 26 юли 2015 09:23

batmanlevski написа:сблъсък на съдийските отбори . двата отбора бяха най-подпирани през миналото първенство и на сила добутани за участие в евро турнирите където без помощта на съдийте се надпреварваха да резелят България, да видим днес кой повече е бутнал , съдята ще се види в чудо кой да подпира :)

Първо си оправи правописа!!!Думички като "съдийте","резелят"и"съдята",резилят по скоро теб!!!Второ,стой по малко пред компютъра и гледай повече телевизия!!!Ясно е,че от къщи не излизаш и истинска футболна топка не си виждал....но поне гледай мачове!!!Ако вчера беше гледал как Литекс ви вкара гол,а Таско не го призна.....щеше поне малко да си наясно,че най-съдийския отбор в България е твоят Левски!!!А за Сватбата,който се опита да ви подари Купа на България,да не говорим!!!Но след като освен глупав,си и кьорав....никой не може да ти помогне!!!Но ти си млад още!Не губи надежда!Лекувай се!Успех ти желая!
Последна промяна от КироВарна на 26 юли 2015 09:42, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 26 юли 2015 09:33

batmanlevski написа:сблъсък на съдийските отбори . двата отбора бяха най-подпирани през миналото първенство и на сила добутани за участие в евро турнирите където без помощта на съдийте се надпреварваха да резелят България, да видим днес кой повече е бутнал , съдята ще се види в чудо кой да подпира :)

Написал си пълни глупости и то съвсем умишлено! Най-малкото не ти прави чест... :!:

Призовавам съфорумниците и особено моряците, да не обръщат внимание на откровени провокации, като тази например. Подобни безсмислени коментари се постват единствено да дразнят, отприщват обиди и нецензурен език и целят разваляне на добрия тон. Ще е добре да подминаваме с мълчание и никакво внимание подобни постове.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 26 юли 2015 09:53

Iceberg написа:

Написал си пълни глупости и то съвсем умишлено! Най-малкото не ти прави чест... :!:

Призовавам съфорумниците и особено моряците, да не обръщат внимание на откровени провокации, като тази например. Подобни безсмислени коментари се постват единствено да дразнят, отприщват обиди и нецензурен език и целят разваляне на добрия тон. Ще е добре да подминаваме с мълчание и никакво внимание подобни постове.

Абсолютно съм съгласен с теб,но на този не му е за първи път!!!На всичкото отгоре,пише тъпотия след тъпотия,даже без да се опитва да внесе някакво разнообразие!!!Длъжни ли сме да търпим глупости и олигофренизми?Хора които откровено преиначават фактите,имат право да пишат каквото им скимне,а като им отговориш,както заслужават......ти изтриват скромното мнение!!!Благодаря,че този път постът ми в отговор на "батманчето",беше само коригиран!!!

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 26 юли 2015 10:57

КироВарна написа:
Iceberg написа:

Абсолютно съм съгласен с теб,но на този не му е за първи път!!!На всичкото отгоре,пише тъпотия след тъпотия,даже без да се опитва да внесе някакво разнообразие!!!Длъжни ли сме да търпим глупости и олигофренизми?Хора които откровено преиначават фактите,имат право да пишат каквото им скимне,а като им отговориш,както заслужават......ти изтриват скромното мнение!!!Благодаря,че този път постът ми в отговор на "батманчето",беше само коригиран!!!

Споко Киро, взети са мерки и откровените провокации няма да се допускат. Лошото е, че някои колеги не издържат и отговарят не по правилата (което си е за корекция и триене, ако се наложи) и се получава точно... целта на провокатора?! Аршина ще бъде еднакъв и няма как да е другояче. От вас се иска да спазвате добрия тон, правилата и пребиваването тук да е възможно по-приятно, интересно и ползотворно, а не да се превръща в безсмислени спорове, цветущи обиди и нецензурни войни!? Няма нужда да се изпада до нивото на провокатори и хейтъри!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

NLO

Мнениеот NLO » 26 юли 2015 11:12

Гонзо със същите финанси ти докара топ играчи като Бакари, Котев, Венков, Райков + Станчев(средна класа бек, но Спасов не може и аматьор да докара за бек, Карадачки как не го взе?) и такива като Идалго и Инканго, които въпреки, че не искаха да останат, бяха ниво и говори, че знае как да пипа. А този глупак Спасов ще ми докарва разни аматьори Васев, Атанасов, Вареа, Траянов и Жиньо, този португалеца никой не знае за какво е взет вече 1 месец пропуска важни мачове, но заплатата върви и с такава селекция ще ми се готви за Европа глупака. Една дузина български играчи му отказаха, щеше ли да е същото с треньор като Георги Иванов, питам аз?Срамна работа!А вие ми говорете за некадърници, всичко което се изгради от Гонзо тоя го разби и унищожи, сега вече го няма, за да докара играчи, да оправи играта и тоя мухльо се помисли за треньор.
Изображение

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 26 юли 2015 11:27

Мишо, нищо не разбираш от футбол.
Пиши си простотиите вече никой не ти ги чете. :mrgreen:

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 26 юли 2015 11:34

NLO написа:Гонзо със същите финанси ти докара топ играчи като Бакари, Котев, Венков, Райков + Станчев(средна класа бек, но Спасов не може и аматьор да докара за бек, Карадачки как не го взе?) и такива като Идалго и Инканго, които въпреки, че не искаха да останат, бяха ниво и говори, че знае как да пипа. А този глупак Спасов ще ми докарва разни аматьори Васев, Атанасов, Вареа, Траянов и Жиньо, този португалеца никой не знае за какво е взет вече 1 месец пропуска важни мачове, но заплатата върви и с такава селекция ще ми се готви за Европа глупака. Една дузина български играчи му отказаха, щеше ли да е същото с треньор като Георги Иванов, питам аз?Срамна работа!А вие ми говорете за некадърници, всичко което се изгради от Гонзо тоя го разби и унищожи, сега вече го няма, за да докара играчи, да оправи играта и тоя мухльо се помисли за треньор.

Абе, цървул, като ти харесва толкова селекцията на Гонзо и играчите дето взема що не отидеш да станеш консултант в "Левски". Хем ще бъдеш и близо до кумира си Стойчо Стоев. Щом НАВСЯКЪДЕ са те признали (а това означава Барселона, Реал, Байерн и т.н.) не виждам какъв е проблема да се реализираш и в "Левски". Хората казват че имат нужда от играчи- току виж Стойчо те послуша за Теодор Стефанов и терминатора от Плевен. Плюс това там има и доста момчета в ученическа възраст- ще има и доста домашни да пишеш. Напълно съм сериозен, замисли се по въпроса.

koseto40
Контакти:

Мнениеот koseto40 » 26 юли 2015 11:40

NLO написа:Аз съм обективен, Спасов има някакви качества обаче е поставен в условията САМ, а околото него никакъв екип! Във всеки нормален клуб треньорът играе следната роля - търся активен полузащитник с пробладаваща офанзивна фаза. Треньорът задава функции, които търси, от там нататък другият екип от мениджъри го търсят и предлагат. Следващият ход е треньорът, който одобрява, разбирате ли, тука му е ролята, да одобри тези, които са дошли. Ако няма кой да дойде, той какво да одобрява, той вината му е до и тука вече винага къде е, защо одобри Бижев, че написа за него велик играч щял да става, защо одобри Атанасов, защо одобри Васев, защо одобри Траянов, защо одобри португалеца, защо одобри аржентинеца. Тука ме вината на Спасов, разбриате ли. Аз детайлно казвам къде е вината. Спасов не изгражда нищо, той запълва дупки. Ето за това говоря!Той имаше цяло лято да направи подготовка, нали имаше време играчи всичко да вземе, вместо това той унищожи всичко.. Ето ти една Славия - Живко Атанасов, Карачанако, глей една Славия продължава да изгражда, вижте, виждате ли къде сме!Вземи Елтон от Локо Сф, вземи Ранджелович за централен защитник, кво говоря от кога. Спас Делев...Ходове имаше колкото искаш, обаче няма екип, няма никой, нямаш технически директор, нямаш никой. Ще пускаш Вареа нападател дето дори не го познаваш, а Бижев ще му трябват 2 години да играе някъде, за да стане нападател, а Черно море НЯМА ВРЕМЕ. Вие Курдов помните ли го, на 27 години е, преди година и половина той започна да прай нещо, смятайте за кво става въпрос. Аз ви казвам един отбор в ръцете на ХРИСТО КОЛЕВ - БАЩАТА, ще изглежда по един начин, а при Спасов ще бъде по друг начин. Бащата е абсолютен треньор, абсолютно ниво!Гледайте, при него Бурабия - взе го и как го направи играч!Хубаво гледайте, а сега в момента Бурабия няма ефектива както в Локо Пд беше, хубаво гледайте, сравнете само туй!Аз срещу Динамо Минск и Пирин видях - Бурабия не може да комбинира с Буркхард, поляка няма техника, няма нищо - топката се удря в него, не той, не може да мине играч, няма техника, няма нищо, той свършил. Вместо там да играе Стенио или Бергонси, вместо да играят такива халфов, които са бързи, остри с техники, ти пускаш Буркахрд, офанзивен халф трябваше да играе срещу Минск, не поляка. Стенио е страшен халф, той има удар, скорост, техника, а Спасов го обезличи!Пуска го централен защитник, по туй може да го разберете, че той няма нищо в главата си - Спасов. Ок и кат го напрай централен защиник, кво стана?Два гола, три гола ни направиха, той кат влезе и те ни матирваха...Що, щот Стенио гледа да грабне топката и да тръгне напред и си оголва зоните, много просто, как ще го слагаш там бе?Там е вината на тия хора, че не надградихме, те са съгласни на всичко, само и само да лапат, заплата да получават!Спасов готов на всичко и пак повтарям, той е глупак, защото пак ще го изгонят и пак няма да лапа заплата, пак ще го изгонят и ще си измият ръцете с него. Ще кажат Спасов е виновен - вънка...И Луканов ще остане, Великов ще остане, Ставрев ше остане, всички ще останат и само него ще го изгонят, хубаво гледайте. Тодор Великов изобщо не се вълнува, че догоина тоя отбор ще бъде нулев, че няма от къде Георги Иванов да дойде и да им вземе играчи, няма!Отборът върви прогресивно към нулата, хубаво гледайте...Догодина и Стенио, и Бакари, и Курьор, и Венков, всички заминават, хубаво гледайте после какъв отбор ще остави. Недей така бе!Хората мислят година напред, две години!А ти за какво мислиш - да си вземеш заплатата. Спасов мисли само как да си вземе заплатата.. Това е му е проблемът на Спасов. Ето за това съм против тез хора, ето за това, ако те имаха положителни качества - нямаше да е точно така.
Аз анализирам и критикувам, за да изграждам!Търся слабите места, за да ги елиминирам!Така се изгражда, така бях успешен и признат в професията. Ти като не си знаеш сланите места, кво изграждаш бе човек?Върху пясък вдигаш къща ли?Смешна работа!Плюел съм бил, глупости, това само простаци хора ще го кажат, без да разбират и мислят.

Помооооооооооооооощ..някой разбра ли нещо..? Щото завърших с почти отличен образованието си,специално българската граматика ми е слабост...Обаче..тук почти нищо не ми е ясно... :mrgreen:

NLO

Мнениеот NLO » 26 юли 2015 11:47

koseto40 написа:Помооооооооооооооощ..някой разбра ли нещо..? Щото завърших с почти отличен образованието си,специално българската граматика ми е слабост...Обаче..тук почти нищо не ми е ясно... :mrgreen:

И аз заъвршил с отличен, имам 3 висши образование. Ниво в науката, инженер по професия и той в най-трудната сфера - радиолокацията, където се иска да си абсолютно ниво и интелектуално развит на висша степен!Така че не ми скачай с тези номера за неграмотност. Тук не съм на изпит, пиша както ми дойде, когато потекат мислите просто ги пиша, не считам за нужно да редактирам, който ме е разбрал - разбрал и съм дал анализите си върху нещата, които в последствие се потвърждават.
Изображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 26 юли 2015 11:49

Как не го е срам да говори за съдии след снощния пореден съдийски подарък за смешното отборчи от Подуене :lol: . 2 мача - 2 точки за Евроидиотите от пасбището....май пак тръгна на изпаданка а :mrgreen: . Вече спрях да чета анализите на нашия наркоман тука. Той просто мрази Спасов, това е. Идалго беше свършил за футбола категорично, а специалиста Гонзо не взе един халф като Цион Цемах, който беше 2-3 класи над ретарда Идалго тогава....Гонзо имаше и поне 1 млн. повече в бюджета от Спасов. За днеска - уволняваме това недоразумение Бруно Рибейро. Още се чудя как Домуз назначи този физкултурник там, но явно навсякъде стават грешки, както ние махнахме Спасов навремето, така и те безумно махнаха чичо Гошо без да имат някаква алтернатива и сега ги води пълен физкултурник. Може да ни бият де, но това ще е плод на индивидуалната класа на техните играчи. От това, което видях, обаче нито са подготвени физически, нито им се играе футбол под ръководството на някакъв даскал по физическо. Ще им направим услуга даже, махаме физкултирника и седващия кръг размазват селяците от Подуене и ги засилват мощно към Б група :mrgreen:
Последна промяна от Iceberg на 26 юли 2015 18:00, променено общо 1 път.
Причина: т.1 и т.9 от правилника
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”