Жребия:Новият съперник на Черно море е ПСВ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Re: Жребия:Новият съперник на Черно море е ПСВ

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 17 юли 2009 16:51

Ужасен жребий за моряците. Мисля, че ще отстранят молдовците и те ще играят срещу псв, а не искра-стал. всичко може да се случи, срещу холандците. черно море имат шансове да ги отстранят, защото при първият съдийски сигнал, всичко е 50 на 50. Пожелавам успех на Тича.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 17 юли 2009 17:06

Ето кои бяха възможните съперници на Ч.Море и техните клубни коефиценти:
1.ПСВ Айндховен- 75,8
2.Олборг- 24,9 или Славия Сараево -1,7
3.Апоел Тел Авив-18,0
4.Металург Донецк-10,4 или МТЗ Минск -1,7
5.ПАОК Солун-9,63
Айндховен е на 4-то място по клубен коефицент от всички отбори участници в Лига Европа!
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... l2009.html

Потребителски аватар
Kotzata
Контакти:

Мнениеот Kotzata » 17 юли 2009 17:07

В четвъртък опаковайте Искра, че да почваме по същество.Всички знаем, че Черно Море имат корава защита, а халфовата им линия е сред най-добрите.Тези неща, ако се използват ще има благополучни мачове.Напред! :twisted:

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 17 юли 2009 17:15

Sole написа:Ето кои бяха възможните съперници на Ч.Море и техните клубни коефиценти:
1.ПСВ Айндховен- 75,8

А нали знаеш какво значи това??? Жребият за четвърти кръг ще се тегли м/у двата мача на трети квалификационен кръг!!! И понеже ще играем с ПСВ двойката Черно Море - ПСВ ще е сред поставените при тегленето за четвърти кръг и ще се падне далеч по-лесен съперник!!! С други думи: ако моряците успеят да бият холандците не само, че ще се класират за следващият кръг, не само, че ще си спечелят слава, уважение, самочувствие, признание и тн, но и също така ще си гарантират лек противник, защото по правилата на УЕФА непоставен отбор победили поставен в следващият кръг непоставеният участва с коефициента на отсраненият!!! Така че двубоя с ПСВ ни дава шанс да се разминем с отбори като Рома, Хамбургер, Атлетик Билбао, Фенербахче и други отбори от калибара на ПСВ!!!

Така че давайте моряци сгазете лалетата - това ще ви отвори вратите за групите на Лига Европа!!! ;)
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 17 юли 2009 17:23

нарочно не ми се коментира мача с ПСВ.Колкото и да съм уверен,че ще елиминираме Искра,все пак не искам да слагам тигана преди рибата,че ние българите доста често казваме хоп,преди да сме скочили.Аз искам и на теория да сме се класирали,а това ще рече около 22 часа на 23-ти другата седмица.Тогава футболистите ни да започнат да мислят за ПСВ,че да не подценим реванша и да го играем с мисъл за холандците.Но въпреки това имаме опитни футболисти,което ме обнадеждава,че това няма да се случи,но все пак за ПСВ още не ми се коментира :)
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 17 юли 2009 17:29

mursusaid написа:нарочно не ми се коментира мача с ПСВ.Колкото и да съм уверен,че ще елиминираме Искра,все пак не искам да слагам тигана преди рибата,че ние българите доста често казваме хоп,преди да сме скочили.Аз искам и на теория да сме се класирали,а това ще рече около 22 часа на 23-ти другата седмица.Тогава футболистите ни да започнат да мислят за ПСВ,че да не подценим реванша и да го играем с мисъл за холандците.Но въпреки това имаме опитни футболисти,което ме обнадеждава,че това няма да се случи,но все пак за ПСВ още не ми се коментира :)

Така е. А след 23 юли ще видим. Както никога не е късно да станеш за резил, така и никога не е късно да станеш герой.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 17 юли 2009 17:40

waFry BSFC написа:
0007 написа:
waFry BSFC написа:Най-малкото което е , ти си българин (надявам се) , не бъди за опонентите на българските отбори (изключвам левски) , МОЛЯ !
ПС : от каде знаеш ,че не може "ВРАТАРЧИТУ" и компания да направят новия мач на живота си и да се представят на ниво .. ?!?!

Какво искаш да кажеш с това-Изключвам Левски:? :!: :?: :shock:

имам предвид ,че е левскар и че от бг отборите подкрепя само тях..
ПС : знам ,че Левски е с главна буква , бях се ядосал ..

1)Прочете ли ми коментарите вобще?
2) Да ти напомня какво казах:

А) Миналата година бях на Васил Левски и подкрепях Черно Море, когато повечето варненци са нямали даже тази възможност, даже казах колко ме беше яд че слабия ви вратар ви провали мача.
Б)Пожелах успех на Черно Море и с удоволствие бих отишъл пак на мач, на Морето, ако е в София.
В)Казах че, вратаря ви провали мача и да не бързате със заканите към отбор като ПСВ, при положение, че едвам биете като домакини Искра, със същата игра си отивате на резултат от ПСВ, знам обаче че има време и че ще ги отстраните Искра и дано за това време се стегнете, да може тези закани и на терена да ги пренесете, това което се опитвам да кажа е че трябва да бъдете реалисти, не ми обръщай думите наопаки....
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 17 юли 2009 19:00

Sleepwalker написа:
ncbs написа:
baligo написа:Лошо за ПСВ. Черно Море продължава!

Това е приказка на място :!:

Моряците ще се опънат на ПСВ,ако стигнат до тях!В отбора има стари пушки,които са гърмели срещу сериозни отбори и няма да се уплашат- Кривия, Електричката, Гошо Илиев, Милен Петков...Общо взето има кой да се противопостави на холандците!

Има разбира се,ама защо точно тях.Сега ни се усложнява малко живота :lol: :lol: :lol: Първата ми реакция,съвсем спонтанно беше Малеее.Но после се сетих за Розенборг-Карабах 0:0 и Диферданж-Риека 1:0 и си казах че има надежда.ПСВ и те са хора,а и не са онзи страховит отбор при Гуус Хидинк.Айде моряци.Успех,онези молдовци ги отстраняваме без никакви притеснения и да идват лалетата,да ги откъснем всичките 11 накуп.
Само Черно море.

Потребителски аватар
ppppp

Мнениеот ppppp » 17 юли 2009 19:47

черно море прават чудото и в двата мача с равенство и минимална победа
чорбари прости в София сте гости ,цялаа турция подкрепя вас !Смърт за Сектор Гей ,смърт за вас свине,ще ви сереме на путките!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 17 юли 2009 20:05

Току-що гледах Кольо Спасов,по новините на БТВ и ме изкефи максимално,като коментира ПСВ.Ухилен,каза че са мотивиращ съперник,ние няма какво толкова да губим и завърши с израза ''преодолим съперник''.Евала Кольо,срещу големи отбори като имена,трябва да се излиза със самочувствие.Щом Кольо не се плаши и се усмихва,не виждам защо да се тревожим,че сме можели да отпаднем.Но ако ги думнем,каква радост ще бъде.
Само Черно море.

Върни се в “Черно море”